Vi besÞgte i dag LÞnquist Auto for at prÞvekÞre en Volvo til 240.000 kr. Bilen stod klar ved ankomst, dog var farven ikke helt grÃ¥, som ellers oplyst i annoncen. Efter prÞveturen gik vi en ru... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kÞbte en VW Golf af Andreas tilbage i januar, efter vi fik anbefalet LÞnquist Auto gennem 2 vennepar. Der er ingen tvivl om, at han ved, hvad han taler om, sÃ¥ man fÞler sig i trygge hÊnder. Vi fik... ãã£ãšèŠã
Helt igennem SUVÃREN service leveret af LÞnquist Auto!!! Jeg kÞbte min bil hos LÞnquist og har aldrig vÊret gladere for et bilkÞb. Kvaliteten af biler, service og reparationer pÃ¥ vÊrkstedet er helt... ãã£ãšèŠã
Vi er super tilfredse ððŒ Vi har fÃ¥et Virkelig god services hele vejen igennem hele forlÞbet . Glad og imÞdekommende og meget serviceminded , hvis vi skulle ha ny bil igen ville vi uden tvivl o... ãã£ãšèŠã
Gennem mere end 30 år har vi handlet nyere brugte biler fra alle de velkendte mÊrker. Vi er en familieejet virksomhed, der sÊtter stor Êre i det langvarige forhold til vores kunder, hvoraf mange har fulgt os, siden vi åbnede i 1987. Alle biler bliver omhyggeligt gennemgået, fÞr de opkÞbes - de fleste biler har blot én eller to ejere og kommer med komplet servicedokumentation. Bilerne serviceres inden aflevering, hvor de klargÞres på vores eget topmoderne vÊrksted. Vi fÞlger naturligvis kÞbelovens bestemmelser, der giver 2 års reklamationsret og 6 mdr. 100% garanti. En del biler vil fortsat vÊre dÊkket af fabriksgarantien, og endvidere kan vi tilbyde FDM eller Applus+ attest. Skal du have finansieret din bil, samarbejder vi med markedet fÞrende aktÞrer, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder naturligvis også forsikring til sÊrdeles fornuftige priser og vilkår.
Marinebuen 4, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi kÞbte en let brugt Golf 7 i november hos Andreas fra LÞnquist Auto, og da vi ikke har erfaring med kÞb af brugt bil, var det ikke uden betÊnkeligheder. Vi må bare sige, det har vÊret en super oplevelse hele vejen. Da vi hentede bilen var den monteret med nye bremser, nysynet og serviceret. Andreas bad os komme her i foråret for at få skiftet olie, så vi er netop kÞrt derfra, hvor LÞnquist Auto så også lige lavede service og polerede en skramme op. Det hele uden beregning. Det er helt klart et sted, vi ikke vil tÞve et sekund med at anbefale, hvis man skal kÞbe kÞbe eller have serviceret brugt bil.
Jeg har kÞbt min bil hos Andreas.
Og både fÞr og under kÞbet, og når jeg har vÊret i kontakt med LÞnquist Auto har Andreas og de andre vÊret utrolig behjÊlpelige og imÞdekommende.
De få gange jeg har haft brug for deres hjÊlp til nogle småreparationer, har de vÊret yderst effektive, og jeg har kunne hente bilen kort efter.
Helt bestemt fem stjerner herfra.
Helt klar et sted jeg vil kÞbe bil igen jeg henter bil over hos dem og jeg bor selv i Randers og vi aftal hvis der blive noget med min bil så skulle jeg så bare ringe eller Skive til dem og jeg har så haft to ting med bil og ikke noget problem jeg skulle bare få VW til og send regningen til dem så betale de den super god service
Vi kÞbte en VW Golf af Andreas tilbage i januar, efter vi fik anbefalet LÞnquist Auto gennem 2 vennepar. Der er ingen tvivl om, at han ved, hvad han taler om, så man fÞler sig i trygge hÊnder. Vi fik endda gratis service, hvor bremserne blev skiftet, så herfra skal der lyde en klar anbefaling.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã