レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hade ett kort möte bokat för att stÀmma av inför kommande utbyggnad av huset. Information var saklig, jag upplever honom som mycket kunnig. TyvÀrr verkar det som att vÃ¥r detaljplan inte riktigt tillÃ¥t... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Laszlo valde att lÀmna projektet dagen innan vi skulle trÀffa kommunen. Upplever Larszlo som lynnig, icke kommunicerande och duktig sÀljare som vÀrnar om sina kompisars plÃ¥nböcker mer Àn kundens. Lar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har bara haft ett möte med Laszlo hittills, men det gav ett vÀldigt gott intryck. Han var lyhörd, lösningsorienterad och tydlig i sin kommunikation. Det mÀrktes att han verkligen utgick frÃ¥n mina... もっず芋る

䌁業情報

1. 建築コンサルタント
  2. 建築家

圓該䌁業による蚘述

Om LT Ingenjörsbyrå och våra konsulter LT Ingenjörsbyrå Àr din personliga bygglovsbyrå. Konsultbyrån grundades i Borås 2017 och består idag av ett högkvalificerat team av ingenjörer och arkitekter som alla har fokus på bygglovsprocessen. Vi hjÀlper dig med ditt byggprojekt hela vÀgen till inflyttning. Idag hjÀlper vi privatpersoner med - Bygglovsritningar - Konstruktionsritningar - EnergiberÀkning - Brandskyddsbeskrivning - VVS-ritningar - FÀrdigstÀllandeskydd - 3D fotorenderingar

4.3

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Mycket hjÀlpsam och kommunikativ

Lazlo har varit mycket hjÀlpsam att komma med förslag och kloka insikter i vÃ¥rt kommande projekt och bygglovsansökan. Även varit flexibel i kommunikationen och omformning av ansökan för att ge oss sÃ¥ goda chanser som möjligt🙏 tack Lazlo!

2025幎10月24日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Tack Mona 🙏 Det har varit ett nöje att få vara med på er resa och bidra med struktur och tydlighet i bygglovsprocessen.

Jag vet hur utmanande det kan kÀnnas nÀr man planerar sitt första projekt – dÀrför kÀnns det extra roligt att höra att ni upplevt samarbetet som hjÀlpsamt och flexibelt 💪

Önskar er all lycka i nÀsta steg, och tveka inte att höra av er om ni vill ha stöd genom upphandling eller byggstart – det Àr ofta dÀr mycket kan vinnas i bÃ¥de tid och budget.

– Laszlo, Byggcoach på LT Ingenjörsbyrå

Mycket hjÀlpsamma

Mycket hjÀlpsamma, både innan, under och efter uppdraget! Rekommenderar varmt!

2025幎10月14日

Tack så mycket, Love! 🙏
Det har varit ett nöje att fÃ¥ hjÀlpa till genom hela processen. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme. Stort lycka till med nÀsta projekt – och du vet var vi finns om du behöver bollplank framöver! 💪

/Laszlo – LT Ingenjörsbyrå

5぀星のうち5の評䟡

Hade ett kort möte bokat för att stÀmma

Hade ett kort möte bokat för att stÀmma av inför kommande utbyggnad av huset. Information var saklig, jag upplever honom som mycket kunnig. TyvÀrr verkar det som att vår detaljplan inte riktigt tillåter det vi vill göra. NÀsta steg Àr att få någon form av bekrÀftelse från kommunen, går det vÀgen kommer jag att kontakta laszlo igen.

2025幎10月8日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Tack för mötet! Återkoppla till mig efter mötet med kommunen sÃ¥ hjÀlper jag dig vidare med tekniska handlingar!

5぀星のうち1の評䟡

Laszlo valde att lÀmna projektet

Laszlo valde att lÀmna projektet dagen innan vi skulle trÀffa kommunen. Upplever Larszlo som lynnig, icke kommunicerande och duktig sÀljare som vÀrnar om sina kompisars plånböcker mer Àn kundens.
Larszlo Àr en duktig byggare på papperssidan och en duktig sÀljare

2025幎6月26日

Hej Karol,

Tack för din återkoppling.

Jag valde att lÀmna projektet efter att kommunikationen frÃ¥n din sida blivit oschysst och respektlös i vÃ¥ra meddelanden. Som kontrollansvarig (KA) har jag ansvar för att granska och följa upp byggprocessen – men inte för att lösa grundlÀggande missar som uppstÃ¥tt innan jag ens varit involverad i projektet.

I det hÀr fallet valde du att lÀgga över ansvar på mig för delar av arbetet som låg helt utanför mitt uppdrag. NÀr tonen i kommunikationen sedan blev olÀmplig valde jag, av respekt för både mig sjÀlv och min yrkesroll, att avsluta samarbetet. Jag meddelade detta skriftligt och erbjöd samtidigt full återbetalning, vilket också framgår av vår konversation.

Byggherren, Thomas Karlsson, har i efterhand kontaktat mig och bett om ursÀkt för situationen och förklarat att missförståndet inte speglade honom som kund.

Jag önskar er båda lycka till med projektet framöver.

– Laszlo Toth, LT Ingenjörsbyrå AB

Nöjda kunder

Vi Àr mycket nöjda med att ha anlitat Lazlo. Han har varit serviceinriktad, lÀtt att ha att göra med och levererade de handlingar vi var i behov av inför vår ombyggnation. Jag skulle gÀrna anlita Lazlo igen.

2025幎9月22日

Ida,
Stort tack för de fina orden och för förtroendet att fÃ¥ hjÀlpa er med projektet! 🏠

Det glÀder mig verkligen att ni Àr nöjda med både samarbetet och handlingarna. Jag ser fram emot att få hjÀlpa er igen om det dyker upp fler byggplaner i framtiden!

/Laszlo

5぀星のうち5の評䟡

Har fÃ¥tt ett jÀttetrevligt bemötande

Har fått ett jÀttetrevligt bemötande och all tÀnkbar hjÀlp som jag som kund har efterfrågat för att uppfylla mina enskildas behov Mycket positiv upplevelse . En pålitlig firma som jag varmt vill rekommendera andra som står i byggplaner:)

2025幎8月20日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Hej Ulf, stort tack för din fina recension 🙏 Vi blir verkligen glada över att höra att du kÀnt dig trygg och fÃ¥tt den hjÀlp du behövt genom processen. VÃ¥rt mÃ¥l Àr alltid att vara en pÃ¥litlig partner för privatpersoner som stÃ¥r inför sitt bygge – dÀr varje steg kÀnns tydligt och hanterbart.

Lycka till med dina byggplaner framÃ¥t, och tveka inte att höra av dig om du vill ha stöd i nÀsta steg. 🌟

/ Laszlo & teamet på LT Ingenjörsbyrå

VÀldigt seriöst och professionell

VÀldigt seriöst och professionell! HjÀlpsam och trevlig bemötande! Kan starkt rekommendera!!!

2025幎7月2日

Tack så mycket för din fina recension, Marian! 🙌
Vi strÀvar alltid efter att göra byggprojekt sÃ¥ tydlig och trygg som möjligt – sÃ¥ det glÀder oss verkligen att du uppskattade hjÀlpen. Tveka inte att höra av dig om du behöver mer stöd i ditt projekt framöver!

/Laszlo Toth

Rekommenderas varmt!

Extremt engagerad, noggrann, trevlig och professionell! HjÀlpte mig från början till slut med allt ifrån ritningar till slutförande idag!
Rekommenderas verkligen!

2025幎5月14日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Stort tack Jim för dina fina ord – det betyder verkligen mycket!
Att fÃ¥ vara med dig hela vÀgen frÃ¥n första idé till sista ritning och fÀrdigt resultat har varit bÃ¥de roligt och givande. Jag Àr glad att du kÀnde dig trygg genom hela processen – det Àr precis sÃ¥ jag vill att det ska vara nÀr man bygger sitt drömprojekt.

Tack för förtroendet och varmt lycka till framöver!

/ Laszlo – din ByggCoach hela vÀgen

Bra upplevelse

Bra, tydlig information och ett jÀttefint resultat. Vi gjorde en bild av ett tÀnkt hus på en tomt vi ska sÀlja. Utifrån ett förslag från vår sida skapades en jÀttefin bild.

2025幎5月5日

Hej Daniel,
Stort tack för din fina recension! Det var ett nöje att hjÀlpa er visualisera potentialen pÃ¥ tomten inför försÀljningen. Vi Àr glada att ni blev nöjda med bÃ¥de informationen och bilden – det gör verkligen skillnad att kunna visa vad som gÃ¥r att bygga. Lycka till med försÀljningen, och hör gÀrna av er igen om vi kan bistÃ¥ med nÃ¥got mer framöver!

VÀnliga hÀlsningar,

Toppen

Toppen! TillgÀngliga och hjÀlpsamma!

2025幎4月14日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Tack för det fina omdömmet! Hör av dig om du har några fler frågor eller funderingar framåt med dina pågående projekt!

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr mycket nöjd med min upplevelse

Jag Àr mycket nöjd med min upplevelse. Tack Laszlo för god och professionell service.

2025幎4月10日

Hej Mohammed,
Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket att höra att du Àr nöjd med upplevelsen och vår service. Det har varit ett nöje att få hjÀlpa dig. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjÀlp framöver!

VÀnliga hÀlsningar,

Rekommenderar starkt

Rekommenderar starkt. Laszlo Àr en kunnig och professionell person.

2025幎4月15日

Hej Ali,
Stort tack för dina vÀrmande ord! Det glÀder mig att du uppskattade bÃ¥de min kunskap och mitt sÀtt att arbeta. Det har varit vÀldigt roligt att fÃ¥ hjÀlpa dig genom processen – och kul att vi kunde reda ut alla frÃ¥getecken snabbt och smidigt. Hoppas allt flyter pÃ¥ som det ska!

Fantastisk service

Fantastisk service! Personen var mycket kunnig och tog sig tid att svara på alla mina frågor. Jag kÀnde mig verkligen vÀlkommen och uppskattad som kund. Stort tack Laszlo.

2025幎4月17日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Tack Hasan, Det kan uppstå många frågor under ett byggprojekt och jag finns hÀr för att hjÀlpa dig reda ut alla frågetecken. NÀr du har korrekt information kan vi ta rÀtt beslut för att driva projektet framåt! Lycka till med ert projekt!

Imponerande första intryck

Jag har bara haft ett möte med Laszlo hittills, men det gav ett vÀldigt gott intryck. Han var lyhörd, lösningsorienterad och tydlig i sin kommunikation. Det mÀrktes att han verkligen utgick från mina behov och hade ett professionellt och engagerat förhållningssÀtt. Ser fram emot fortsatt kontakt och kan varmt rekommendera honom baserat på det intrycket!

2025幎3月27日

Tack så mycket för de fina orden, Fatlum! 🙏
Det glÀder mig verkligen att du upplevde vÃ¥rt första möte som lyhört, tydligt och engagerat – det Àr precis den kÀnslan jag vill förmedla. Jag ser fram emot att fortsÀtta resan tillsammans med dig och bidra till att ditt projekt blir tryggt, smart och framgÃ¥ngsrikt.

Renoveringsprojekt

Lazslo Àr vÀldigt kunnig inom all typ av renovering och lösningsorienterad med ett öga för vad som blir snyggast. Stark rekommendation att anlita honom till ditt nÀsta byggprojekt.

2025幎3月17日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Tusen tack Caroline för de fina orden! 🙏 Det har varit ett nöje att fÃ¥ vara med som byggcoach bÃ¥de i planeringen och under projektets gÃ¥ng. Extra kul att kunna bidra med tekniska lösningar lÀngs vÀgen sÃ¥ att slutresultatet blev bÃ¥de snyggt och funktionellt!

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att komma i kontakt och kommer med

LÀtt att komma i kontakt och kommer med förslag o tips.

2024幎12月10日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Tack så mycket, Soheila, för din fina feedback! Vi Àr glada att höra att du tycker det Àr lÀtt att komma i kontakt med oss och att vi kan bidra med förslag och tips.

Vi strÀvar alltid efter att hjÀlpa våra kunder med smidiga och professionella lösningar, sÀrskilt nÀr det gÀller projekt som förhandsbesked och avstyckning av tomt. Att skapa rÀtt förutsÀttningar för att bygga fler villor eller utveckla fastigheter Àr något vi brinner för, och vi Àr glada att kunna vara en del av din resa.

Om du har fler frÃ¥gor kring processen för förhandsbesked, avstyckning eller andra bygglovsfrÃ¥gor, tveka inte att höra av dig – vi finns hÀr för att hjÀlpa till!

Med vÀnliga hÀlsningar,
Laszlo på LT Ingenjörsbyrå

5぀星のうち5の評䟡

LT hjÀlpte oss med bygglovshandlingar .

LT hjÀlpte oss med bygglovshandlingar .
Fick ett bra bemötande med snabbinsats och reviderade handlingar efter kommunens önskemål . Bra prisbild och professionella, rekommenderar starkt.

2024幎11月5日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Tack så mycket, DP, för ditt fina omdöme och för att du valde oss för att ta fram era bygglovsritningar!

Vi strÀvar alltid efter att erbjuda snabb och professionell hjÀlp, och det Àr glÀdjande att höra att ni Àr nöjda med både bemötande och vår hantering av bygglovshandlingarna.

Att kunna anpassa och revidera bygglovsritningar enligt kommunens krav Àr en viktig del av vårt arbete, och vi Àr glada att vi kunde möta era förvÀntningar.

Tack för rekommendationen!

Professionellt företag

LT ingenjörsbyrå professionellt företag och vÀldigt bra att jobba med.
Vi kan starkt rekommendera dem!

2024幎10月22日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Tack så mycket, Tobias, för de fina orden och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Det glÀder oss att du Àr nöjd med vårt samarbete. Vi strÀvar alltid efter att ge bÀsta möjliga stöd till våra kunder, så din rekommendation betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig om det Àr något mer vi kan hjÀlpa till med i framtiden!

HjÀlp med bygglovsfrågor

Fick snabb och professionell hjÀlp från Laszlo med mina frågor! Kommunen var vÀldigt diffusa i svaren medans Laszlo kunde ge mig konkreta svar och exempel!

2024幎10月1日

LT Ingenjörsbyrå AB からの回答

Stort tack för din fina feedback! Det Àr precis den typen av stöd jag vill kunna ge nÀr kommunen inte Àr tydlig nog. Jag Àr glad att jag kunde hjÀlpa dig med konkreta svar och exempel. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjÀlp framöver!

Laszlo - LT Ingenjörsbyrå

5぀星のうち5の評䟡

Laszlo har hjÀlpt mig med min husdröm

Laszlo har hjÀlpt mig med min husdröm och det som kÀndes jobbigt med bygglov m.m tog han tag i och fixade vÀldigt smidigt med bravur! Bra återkoppling och vÀldigt kunnig inom sitt område. Kommer alltid anlita honom för framtida projekt och kan starkt rekommendera.

2024幎1月3日

Hej Alexander!

Stort tack för de fina orden! Det glÀder mig verkligen att jag kunde göra processen smidigare för dig och att din husdröm blev verklighet. Bygglovsprocessen kan kÀnnas övervÀldigande, och jag Àr glad att min hjÀlp gjorde skillnad. Jag ser fram emot att hjÀlpa dig med dina framtida projekt och uppskattar varmt din rekommendation!

Laszlo - LT Ingenjörsbyrå

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス