Luckera Casino Official Polskiレビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Według mnie jest to najlepsze kasyno w którym grałem.zdarzaja się czasem problemy ale są zawsze szybko naprawiane .poza tym kasyno uczciwe i wypłacalne z duŌą ilością gier od wielu dostawców gorąco p... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Na papierze wyglada solidnie, w praktyce koszmar. Moja wyplata jest w trakcie realizacji od ponad trzech tygodni i nic sie nie dzieje. Zero gwiazdek byloby uczciwsze. Omijajcie te strone.

5぀星のうち5の評䟡

For me deserve for 5, no problem with fast verification process, A wide range of payment options and, above all, fast payouts, also to wallets.

䌁業情報

1. カゞノ

圓該䌁業による蚘述

Luckera Casino to kasyno online, które oferuje stylowe, rozrywkowe i niezawodne wraÅŒenia z gry, inspirowane elegancją epoki Art Deco. Nasza platforma oferuje szeroki wybór automatów wideo, gier stołowych i kasyna na ÅŒywo, a takÅŒe atrakcyjne promocje, takie jak bonusy powitalne, darmowe spiny, oferty cashback i specjalne nagrody dla powracających graczy. Oferujemy nowoczesny, zoptymalizowany pod kątem urządzeń mobilnych i przyjazny dla uÅŒytkownika interfejs, który zapewnia płynną nawigację i przyjemną rozgrywkę. Luckera Casino działa na podstawie licencji Curaçao i priorytetowo traktuje bezpieczne transakcje, ochronę graczy i odpowiedzialną grę. Naszą misją jest połączenie klasycznej atmosfery kasyna z nowoczesną technologią, tworząc bezpieczne i angaÅŒujące środowisko, w którym gracze mogą się zrelaksować i cieszyć się grami online.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 52ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Saldo zamrozone tuz przed wyplata

2026幎6月28日

Dziękujemy za opinię.

Przykro nam słyszeć, ÅŒe masz takie odczucia. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić, ÅŒe wypłaty w Luckera nie są standardowo realizowane przez okres trzech tygodni. W niektórych przypadkach mogą być wymagane dodatkowe czynności weryfikacyjne lub kontrole zgodności, co moÅŒe wydłuÅŒyć czas realizacji, jednak kaÅŒda taka sytuacja jest rozpatrywana indywidualnie.
Jeśli Twoja wypłata nadal oczekuje na realizację, prosimy o kontakt z naszym działem wsparcia wraz z danymi konta, abyśmy mogli zweryfikować status sprawy i pomóc w jej jak najszybszym rozwiązaniu.
Dziękujemy za przekazanie swojej opinii.

5぀星のうち2の評䟡

Nie tak jak obiecano

Mily start potem rozczarowanie: wolne wyplaty i mato reaktywne wsparcie. Konczac.

2026幎6月29日

Dziękujemy za opinię.

Przykro nam słyszeć, ÅŒe Twoje doświadczenia nie spełniły oczekiwań. Dokładamy wszelkich starań, aby wypłaty były realizowane moÅŒliwie jak najszybciej, jednak w niektórych przypadkach czas realizacji moÅŒe być uzaleÅŒniony od procesu weryfikacji lub wybranej metody płatności.
Przykro nam równieÅŒ, jeśli kontakt z naszym zespołem wsparcia nie był tak szybki, jak oczekiwałeś. Nieustannie pracujemy nad podnoszeniem jakości i szybkości obsługi.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią – jest ona dla nas cenna i pomaga nam rozwijać nasze usługi.

What I like most about Luckera Casino

What I like most about Luckera Casino is how user-friendly it is. Whether I’m playing slots or live dealer games, the experience is seamless. The promotions are attractive, and I always feel confident knowing the platform prioritizes player security.

2026幎5月31日

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, ÅŒe doceniasz intuicyjność i wygodę korzystania z Luckera Casino. To świetnie słyszeć, ÅŒe zarówno automaty do gier, jak i gry z krupierem na ÅŒywo zapewniają Ci płynną i przyjemną rozgrywkę.

Miło nam równieÅŒ, ÅŒe nasze promocje spełniają Twoje oczekiwania, a dbałość o bezpieczeństwo graczy pozwala Ci korzystać z platformy z pełnym spokojem i zaufaniem.
Dziękujemy za wsparcie i ÅŒyczymy wielu emocji, świetnej zabawy oraz samych wygranych!

I’ve been playing at Luckera Casino for

I’ve been playing at Luckera Casino for a few months now and have had a fantastic experience. The customer support team is responsive, the games run smoothly, and the rewards for returning players make every visit worthwhile.

2026幎5月27日

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, ÅŒe juÅŒ od kilku miesięcy czerpiesz przyjemność z gry w Luckera Casino. Miło nam słyszeć, ÅŒe doceniasz pracę naszego zespołu obsługi klienta, płynne działanie gier oraz nagrody przygotowane dla stałych graczy.
Twoje zadowolenie i lojalność są dla nas niezwykle waÅŒne. Dziękujemy za poświęcony czas na podzielenie się swoimi doświadczeniami.
Życzymy wielu emocji, świetnej zabawy oraz samych wygranych!

Super

Super, polecam👍

2026幎6月16日

Luckera Casino Official Polski からの回答

Dziękujemy za opinię i polecenie! 😊👍

Bardzo się cieszymy, ÅŒe jesteś zadowolony z naszego kasyna.

Polecam sprawdzone

Polecam sprawdzone

2026幎6月15日

Dziękujemy za opinię i rekomendację! 😊

Cieszymy się, ÅŒe darzysz nas zaufaniem i jesteś zadowolony z naszego kasyna.

Git stronka

2026幎6月14日

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, ÅŒe podoba Ci się nasza strona i ÅŒe masz pozytywne doświadczenia z naszym kasynem.

Blokkert uttak etter verifisering

Sendte inn pass og kontoutskrift for fire dager siden, fikk beskjed om at alt var OK. Nå prÞver jeg å ta ut 850 kroner og det står plutselig at jeg må laste opp bevis på adresse på nytt. Blir bare rundgang uten at noe skjer.

2026幎5月25日

Dziękujemy za opinię.

Przykro nam słyszeć o Twoich doświadczeniach. Pragniemy jednak wyjaśnić, ÅŒe w niektórych przypadkach mogą być wymagane dodatkowe dokumenty weryfikacyjne, nawet jeśli wcześniejsze zostały juÅŒ zaakceptowane. Jest to standardowa procedura bezpieczeństwa mająca na celu ochronę zarówno graczy, jak i platformy.
Rozumiemy, ÅŒe ponowna prośba o przesłanie dokumentów moÅŒe być frustrująca i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Jeśli sprawa nadal nie została rozwiązana, prosimy o kontakt z naszym działem wsparcia, abyśmy mogli zweryfikować status zgłoszenia i pomóc w jak najszybszym zakończeniu procesu.
Dziękujemy za cierpliwość i moÅŒliwość wyjaśnienia tej sytuacji.

5぀星のうち5の評䟡

Jeśli czuję się w kasynie dobrze to

Jeśli czuję się w kasynie dobrze to znaczy ÅŒe jest ok,tak właśnie czuję się w Luckera, pozdrawiam👍👍👍

2026幎5月8日

Luckera Casino Official Polski からの回答

Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, ÅŒe czujesz się dobrze w Luckera. To dla nas najlepszy dowód, ÅŒe tworzymy przyjazne i komfortowe miejsce do gry.
Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie! Życzymy świetnej zabawy i wielu wygranych!

Polecam Luckera...

Nic dodać Nic ująć Kasyno super Gorąco Polecam

2026幎6月14日

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, ÅŒe jesteś zadowolony z naszego kasyna. Dziękujemy za gorącą rekomendację!
Życzymy wielu wygranych, świetnej zabawy i samych pozytywnych emocji!

Świetne Kasyno online

Świetne Kasyno online. 10/10
CóŌ tu więcej dodać.

2026幎6月13日

Dziękujemy za fantastyczną opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, ÅŒe oceniasz nasze kasyno na 10/10. Takie słowa są dla nas ogromnym wyróŌnieniem i motywacją do dalszego rozwoju.
Dziękujemy za zaufanie i ÅŒyczymy wielu wygranych oraz świetnej zabawy!

Polecam super

2026幎6月13日

Luckera Casino Official Polski からの回答

Dziękujemy za opinię i polecenie! 😊

Bardzo się cieszymy, ÅŒe jesteś zadowolony z naszego kasyna.

Bardzo fajne bonusy i supper kasyno

Bardzo fajne bonusy i supper kasyno

2026幎2月12日

Dziękujemy za świetną opinię! 😊

Bardzo się cieszymy, ÅŒe podobają Ci się nasze bonusy i ÅŒe jesteś zadowolony z kasyna.
Życzymy wielu emocji, świetnej zabawy i samych wygranych!

Bardzo dobre kasyno

Bardzo dobre kasyno

2026幎6月12日

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolony z naszego kasyna.

Support antwortet nur automatisch

Ich hatte eine Frage zu meinem Konto nach einer Einzahlung von 60 Euro und habe dreimal die gleiche Standardmail bekommen ohne richtige Antwort. Nach fÌnf Tagen immer noch keine Lösung, das bringt einfach nichts.

2026幎5月17日

Luckera Casino Official Polski からの回答

Thank you for your review.

We’re sorry to hear that your experience with our support team did not meet your expectations. Receiving generic responses when seeking assistance can understandably be frustrating, especially when the issue remains unresolved.

Please accept our apologies for the delay. We would appreciate the opportunity to investigate your case further. If your issue is still ongoing, we kindly ask you to contact our support team again with your account details so that it can be reviewed individually and resolved as quickly as possible.
Your feedback is valuable to us and helps us improve the quality of our service.

Good games and super easy payment

Good games and super easy payment

2026幎6月12日

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, ÅŒe podobają Ci się nasze gry oraz ÅŒe wpłaty i płatności przebiegają szybko i bezproblemowo.

2szystko w jlwpszyn lorzadku wyplacq

2szystko w bajlwpszyn lorzadku wyplacq

2026幎1月1日

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, ÅŒe wszystko przebiega w najlepszym porządku i ÅŒe jesteś zadowolony z realizacji wypłat.

Polecam kasyno

Polecam kasyno

2026幎6月11日

Dziękujemy za opinię i rekomendację! 😊

Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolony z naszego kasyna.
Życzymy wielu wygranych i świetnej zabawy!

5぀星のうち5の評䟡

Bliźniaki mają to samo . DuÅŒo promek !

2026幎2月17日

Dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, ÅŒe doceniasz liczne promocje i oferty dostępne na naszej platformie. Staramy się regularnie przygotowywać atrakcyjne akcje dla naszych graczy.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。