レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde bestilt tapas til 30 Pers. I gÃ¥r med levering. Har ikke selv fÃ¥et her fra fÞr, er kun blevet anbefalet det, sÃ¥ var lidt nervÞs for hvordan maden var og om der var nok. Og mÃ¥ bare sige nu, at alt... もっず芋る

Vi bestilte luksusbuffe hos Grindsted afdeling. Det var super lÊkkert og meget flot elegant anrettet, der var noget for enhver anrettet. Maden blev leveret til tiden og da vi afleverede varmekas... もっず芋る

Simpelthen verdensklasse! Fantastisk kundeoplevelse fra bestilling, afhentning og aflevering. Alt er bare virkeligt gennemfÞrt og gennemtÊnkt, anretningen af maden ved ud af huset kÞb er aldrig... もっず芋る

Vi har netop fÃ¥et Ã¥rets julebuffet fra Lucullus. God smagsoplevelse ingen kritik der, men ganske enkelt for lidt mad pr. gÊst. Vil anbefale at man bestiller 2-3 ekstra portioner til et selskab pÃ¥ ca.... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

35件のレビュヌ

KÊmpe anbefaling her fra

Havde bestilt tapas til 30 Pers. I går med levering. Har ikke selv fået her fra fÞr, er kun blevet anbefalet det, så var lidt nervÞs for hvordan maden var og om der var nok. Og må bare sige nu, at alt var godt. Alt fra kommunikation inden, leveringen af maden, anretningen og selve maden var fantastisk. Alle gÊster roste dét også. KÊmpe anbefaling her fra og vi kommer helt sikkert igen.

2026幎4月18日

Har holdt 3 store arrangementer i

Har holdt 3 store arrangementer i huset, og alle med forskellige temaer. Lucullus har stået for maden, og har igen levet op til forventningerne. Meget smagfuld mad og rigeligt til alle, dygtigt og professionelt personale.
De bedste anbefalinger fra Vestjyllands Andel.

2025幎5月21日

Lucullus からの回答

Altid en fornÞjelse at servicere jer og jeres skÞnne gÊster.. tak for de fine ord.. hilsen Lucullus Teamet

En smagsoplevelse

At bestille menu fra Lucullus er en smagsoplevelse. Det er tilmed meget indbydende anrettet og rigeligt til alle. UdfÞrlig vejledning og prÊcis levering. Kan anbefales til enhver lejlighed.

2025幎5月11日

Lucullus からの回答

Tusind tak Carsten for de fine ord , vi glÊder os over at i havde en skÞn fest
Hilsen Morten Andersen
lucullus

Lucullus lever bare varen igen.

Lucullus lever bare varen igen.

Min kone og jeg holdet bryllup i weekenden i uge 19 hvor vi brugte lucullus, og maden var bare god kÞdet var helt perfekt tilberedt og så generelt bare lÊkkert ud hele vejen igenne. GÊsterne roste det meget.
Tak for og vÊre med til og gÞre vores dag helt uforglemmelig.🀗🥳

2025幎5月10日

Lucullus からの回答

Hej Mads, Tusind tak for det, vi glÊder os over at i havde en fantastisk fest og at vi måtte vÊre en del af det.
Stort tillykke fra Lucullus

Lucullus gjorde det igen 🀗

Lucullus gjorde det igen 🀗
Fik det lÊkreste mad til vores sÞnÂŽs konfirmation, smagfuldt, lÊkkert anrettet og alle vores gÊster var blÊst bagover af begejstring, og alle skulle vide hvor maden var fra, KÆMPE anbefaling herfra Lucullus ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎5月4日

Bestilte receptionsmenu som let

Bestilte receptionsmenu som let aftensmad til min 50 års fÞdselsdag. Maden var anrettet flot og smagte dejligt. Jeg er isÊr imponeret over den fleksibilitet og rådgivning jeg fik i forbindelse med min bestilling -fx havde jeg Þnske om et par glutenfri alternativer og fik så fine alternativer uden beregning.

Vil klart anbefale stedet og vender tilbage

2025幎2月18日

Nytårsmenu

KÊre Lucullus
Vi fik nytårs-og vinmenu nytårsaften og det var hel FANTASTISK👌🏻🎉 og perfekt vejledning til anretning, så nemt👌🏻😀
Tusind tak og godt nytår🥂💥
Hilsen Vibeke Gamst Petersen, Billund

2023幎12月31日

Hej Vibeke
Godt nytår og tusind tak for den fine anmeldelse
Hilsen lucullus

Nytårs menu

Vi fejret nytår i Lalandia og fik jeres
Nytårs menu, den var bare et kÊmpe hit , virkelig lÊkkert og så nemt at gå til.
Vin menuen passet perfekt dertil også.

Hilsen fam SÞrensen
Ps åbner i ikke en afdeling i Randers pls.

2023幎12月31日

Lucullus からの回答

Hej familien SÞrensen, tusind tak for den fine anmeldelse. Vi kÞrer gerne til Randers med god mad hvis bare festen er stor nok 🀪👚🏌‍🍳
Godt nytår til jer fra os på Lucullus

Fantastisk mad

Fantastisk mad med 3 retter - dejligt velsmagende og lÊkre retter - nok af alt til vores datters bryllup / godt gÃ¥et Lucullus 👍🏌☀

2023幎6月2日

Lucullus からの回答

Tusind tak, vi er glade for at de havde en dejlig dag
Hilsen lucullus 👍☀🇩🇰

Har netop fået konfirmations buffet

Har netop fÃ¥et konfirmations buffet leveret fra Lucullus Grindsted. Selvom der var transporttid, fik vi leveret frisk og varm mad. Der var rigeligt med mad, og vores gÊster var utroligt begejstrede. Vi kommer til at bestille der fra igen, og igen

2023幎5月13日

Hej Dorthe
Tusind tak for de fine ord..
Det glÊder os at i havde en dejlig fest
Hilsen Morten
Lucullus

Fremragende mad til vores bryllup

Vi fik mad fra Lucullus til vores bryllup. De havde fremragende service og var åbne for, at vi satte et personligt prÊg på menuen.
Maden var super god, og der var rigeligt af den.
Vi fik luksus-buffeten, men den blev serveret på tallerkener i stedet, og Lucullus var super hjÊlpsomme med at gÞre den klar til dette.
Kuvertprisen var virkelig god - en kraftig anbefaling herfra.

2023幎3月25日

Lucullus からの回答

Tusind tak Mathias. Vi glÊder os over at i havde en skÞn fest
Hilsen lucullus

Nytårsmenu 2022

Nytårsmenu 2022
Rigtig god mad men for små portioner. IsÊr maden til bÞrnene var mangelfuld.
Udover det så komme de 2 mdr senere og mangler betaling på trods af at man har modtaget en kvittering for betaling på mail.
Sagen er afklaret men syntes det er dårlig service og vil fremover ikke benytte Lucullus eller anbefale dem.

2022幎12月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。