Lucylights ããã®åç
We maken elk huis gezelliger en comfortabeler met stijlvolle, draadloze verlichting die je zonder gereedschap of gedoe installeert. Sfeervolle verlichting, eenvoudig en voor iedereen toegankelijk.
ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Lucylights ããã®åç
Driedubbel van de orginele prijs, dropshipper.
Geen enkel bewijs dat men zegt dat ze duurzamer zijn en beter dan de sites waar ze vandaan komen.

Lucylights ããã®åç
Lampjes waren gemakkelijk te bevestigen, kennen verschillende standen, te bedienen met afstandsbediening en geven na opladen een week licht!

Lucylights ããã®åç
De lampjes geven een perfect licht (te dimmen en meerdere kleuren). Ze zijn heel gemakkelijk te monteren en dat zonder snoeren en kabels. Een voordeel is dat je met één afstandbediening alle lampjes in kunt schakelen. Ik heb inmiddels 8 lampjes geplaatst in onze fitnessruimte thuis (en er onlangs nog 2 bijbesteld).
Het licht geeft een mooie sfeer in de fitnessruimte. De bezorging van de lampjes is heel correct verlopen.

Lucylights ããã®åç
Met de bestelling van de Endless wandlamp van Lucy Lights was het mijn eerste ervaring met Lucy Lights. Ik ben bijzonder tevreden over de productinformatie, informatie per mail over de levering en bezorging.
De lampen bevallen me uitstekend. Ik heb de lampen gebruikt tijdens een optreden met mijn jazzcombo, als achtergrondverlichting. Dát beviel prima. De lampen zijn er eigenlijk niet voor bedoeld, maar eerlijk gezegd,...wát een geweldig idee was dat. Kortom ik ben bijzonder tevreden!

Lucylights ããã®åç
Goede lampjes met afstandsbediening. Zien er mooi uit en voldoen aan alle omschrijving!
Afstandsbediening ideaal mbt tijdslimiet om lampjes niet meer te laten branden wanneer ik niet meer in keuken ben.

Lucylights ããã®åç
Nog steeds niks ontvangen ..... duurt lang.....

Lucylights ããã®åç
De zoveelste dropshipper van Aliexpress die de prijs x3 doet. Dit is in feite oplichting.

Lucylights ããã®åç
Het zijn mooie niet te grote lampen die heel makkelijk te bevestigen zijn. Je kan 3 kleurtinten instellen, ik heb ze aan mijn beide open trappen hangen zodat ze richting de muur schijnen. De kleuren heb ik om en om ingesteld wat een mooi effect geeft. Batterijen gaan na opladen echt lang mee! Heel blij mee.

Lucylights ããã®åç
Super innovatief, mooi, handig en goede communicatie met leverancier. Levertijd is wat lang maar de moeite van het wachten waard. Geen gedoe met snoeren, plakt goed op een muur en heeft 3 verschillende lichtsterktes. Opladen gaat eenvoudig met een bijgeleverd oplaadsnoer. Kan lang zonder stroom.

Lucylights ããã®åç
Vandaag de lampjes besteld. 1+1gratis voor 89,95. Zijn de zelfde lampjes bij Bol te koop voor 32 per stuk. Voel me wel bedrogen. Dat had ik niet verwacht.

Lucylights ããã®åç
Lucylights hield mij prima op de hoogte van de stand van de bestelling. Ik had per abuis een onjuiste bestelling gedaan en dat werd op mijn verzoek snel en correct gewijzigd. Ben ook zeer tevreden over de 2 leuke lampjes.

Lucylights ããã®åç
Ik had er eerst 2 besteld voor mijn nieuwe keuken en die bevallen zo goed dat ik er nog twee bijbesteld heb.
Wat mooi dat er draadloze lampen bestaan, ben er erg blij mee. De techniek staat ook nergens meer voor.
Prachtige uitvinding!
Het licht kan van wit naar warm geel, die laatste geeft veel sfeer in mijn keuken!
Ik vind het een aanrader!
Frans Berkers
Deventer

Lucylights ããã®åç
Lampje (ENDLESS) opzich is prima, lange levensduur accu. Levering duurt lang, komt dan ook gewoon uit China....trac and trace is niet optimaal. Als product al geleverd is krijg je nog steeds updates dat het product onderweg is.
Je krijgt eindeloos hoeveelheid email voor beoordeling etc, afmelden heeft geen zin. De ENDLESS Wandlamp is ook gewoon te koop op Aliexpress, verzending vanuit duitsland dus geen importheffing, 2 dagen levertijd ipv 3 weken en twee stuks voor 29,99 euro.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã