Reliable and good serviceReliable
Reliable and good service. The device works properly.
Reliable and good service. The device works properly.
Bwtrouwbaar en goede service. Aparaat werkt naar behoren.
Goede kwaliteit, alleen maakt hij wel een beetje geluid, dit valt wel wat weg zodra het geluid aangaat.
Ik had een pakket besteld in België ( ik verbleef daar nl nog een dag wachtend op hef bestelde product. Het product kon niet op tijd worden geleverd door begrijpelijke omstandigheden. Echter het bedrijf cq medewerker deed er alles aan om het te niet op tijd geleverde pakket alsnog te bezorgen, in België. Sterker nog men bood mij een upgrade aan v h bestelde product en als kers op de taart stuurt men het pakket nu door naar mijn adres in Spanje. Wat een geweldige service. Dat zie je niet meer zoveel. Veel dank daarvoor.
Bestelling geplaatst op 30 maart na het zien van positieve advertenties. Nadien begon een opeenvolging van problemen: onmiddellijk een bericht dat het product uitverkocht was, daarna kregen we een “upgrade”, vervolgens een melding dat het pakket “verdwenen” was.
Uiteindelijk ontvangen op 9 april, maar het toestel werkt niet : de beamer valt om de paar seconden uit en reageert niet op de afstandsbediening. De verschillende negatieve reacties op hun fb advertenties worden verwijderd!
Contact opgenomen voor retour en terugbetaling, maar geen reactie ontvangen.
Mijn ervaring komt helaas overeen met andere recente reviews. Wees dus voorzichtig bij een bestelling.
Oppassen!! Besteld, niets geleverd gekregen en geen enkele reactie op mails. Dus w.s opgelicht wees gewaarschuwd.
Een week geleden besteld, op de website de belofte snelle bezorging. Ik heb contactformulier ingevuld en nog steeds geen reactie ontvangen. Ik begin bijna te geloven dat ik ben opgelicht.
De beamer super snel thuisbezorgd gekregen, blij verrast met de kwaliteit.
Alles werkt super handig, ook het menu is duidelijk en gebruiksvriendelijk.
Al met al een fijn machientje, erg blij mee
Beamer van goede kwaliteit met een superscherpe beeldkwaliteit. Werkt top en geeft een mooi helder beeld. Lage prijs en snelle levering. Zeker een aanrader!
Beloftes worden niet nagekomen! Over levertijden word op de site veel gepromoot omtrent vandaag bestellen en
morgen in huis! Terwijl als je besteld hebt je ziet dat het uit Verweggistan moet komen!!!
Dus let op bij bestellen!!! Het duurt weken!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。