Fine priser
Fine priser, virkelig god kundeservice. Jeg fik god hjÊlp til at finde de helt rigtige ting i de rigtige stÞrrelser.
Gode anbefalinger herfra
Oplev den verdenskendte Berg kvalitet - PrÞv det, du bliver ikke skuffet - LuksusLeg.dk har kun tilfredse kunder. Luksuspriser og den bedste service. Tjek os ud!
Gode anbefalinger herfra
Virkelig god service! Jeg fik lov til at komme og kigge uden for normal Ã¥bningstid i weekenden efter aftale. Jeg tog hjem og overvejede kÞbet i ro og mag, og bestilte derefter online. Bestillingen blev lagt sÞndag aften og blev allerede leveret tirsdag â imponerende hurtigt! SÞde og hjÊlpsomme mennesker hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!
Super hurtig levering af ordre. Rigtig fornuftig pris på en varer som sÊlges flere steder.
Eneste lille minus var at der ikke blev fremsendt en mail om at pakken var afsendt. Det trÊkker dog ikke en hel stjerne ned, da varen blev leveret inden for 1,5 dÞgn.
Fantastisk kundeservice. Hurtig svar tid på mails.
Mulighed for at se produkterne udstillet inden kÞb, gjorde at vi blev rådgivet og fik kÞbt den helt rigtig trampolin til vores behov.
âïžâïžâïžâïžâïž her fra!
Skrev en mail tirsdag eftermiddag om den Þnskede vare var på lager. Efter kort tid kom der et bekrÊftende svar. Bestilte og betalte omkring kl 19 og idag torsdag er varen leveret
Mega god og hurtig service!
Vi var blevet brÊndt af af en anden webshop og manglede derfor en trampolin til et hul, der stort set var gravet. Vi fandt trampolinen på Luksusleg.dk, kontaktede Rene for at vÊre sikker på, at trampolinen var på lager. Vi fik en hurtig tilbagemelding på, at de havde trampolinen og kunne sende den hurtigst muligt.
Vi kÞbte trampolinen igÃ¥r og modtog den idag! Virkelig god og hurtig service. KÃMPE TAK herfra!
Levering på 17 timer.
Jeg bestilte en Berg trampolin igår aftes som er leveret til middag i dag :-)
Det er fÞrst nå tingene ikke går som de skal, at man rigtig kan måle kundeservice i en webshop og med Rene bag roret, fÞler man sig tryg gennem hele forlÞbet og man er ikke i tvivl om at de kun vil kunderne det bedste.
Rigtig god park hvor der er mulighed for at prÞve de forskellige trampoliner, samt en meget behagelig gennemgang med René.
Skarp pris og hurtig levering
Super service af René. Hurtigt svar og mulighed for at hente det kÞbte nÊrmest med det samme.
Varmeste anbefalinger her fra. ðð
Virkelig flink og fleksibel oplevelse samt en rigtig fin vare til god pris, handler der helt sikkert igen :)
Fantastisk service! Hurtig ekspedition!
Jeg havde vÊret en klovn og bestilt noget forkert trampolintilbehÞr som ikke passede, dette blev hasteombyttet og den rette vare blev leveret dagen efter. Helt fantastisk ðð
Havde en klar aftale om levering på bestemt dato, alligevel kom det tre dage fÞr aftalt. Så kunne jeg havde kÞbt andre steder. Det er irriterende da jeg ikke Þnsker der skal stå vare ude på vejen i et sommerhus område. De burde nok kun havde fået en stjerne, men hurtig respons på mail inden kÞb - men hvad hjÊlper det, når man bare lover og ikke holder noget.
En mindre fejl ved vores levering af trampolin elastikker blev straks taget seriÞst og rettet. -og så på en sÞndag.
Fantastisk kundeservice. Jeg kan kun anbefale dette firma.
Skulle bruge et net til vores Berg trampolin. De var ikke på lager nogen steder. Skrev frem og tilbage med Berg i flere uger uden at der skete noget. PrÞvede samtlige forhandlere i DK men ingen kunne hjÊlpe mig.
Så fik jeg fat i Rene fra LUKSUSLEG.DK og han ville hjÊlpe pg lÞste problemet.
Kan kun anbefales. Fantastisk service!