Virkelig godt smÞrrebrÞd med god smag og kÊmpe madder! Bestilt derfra flere gange og bliver positiv overrasket hver gang
UdmÊrket - men ikke mere end det.Forretningen havde glemt en stor del af min ordre, som de dog lavede straks. SmÞrrebrÞdet var flot at se pÃ¥, pyntet med lidt spÞjs kreativitet: Ribbensteg med rÃ¥ lÞg,... ãã£ãšèŠã
Vi har to gange benyttet Luksus SmÞrrebrÞd og kvaliteten har vÊret rigtig fin begge gange. SmÞrrebrÞdet er frisk, velsmagende og en fryd for Þjet p.g.a. spÊndende pynt. De lidt deres egen gode stil.
Fantastisk smÞrrebrÞd delikate rÃ¥varer, alt helt frisk lavet og tilberedt fra bunden, var utrolig flot pyntet perfekt til den festlige frokostanledningððð¥ðð et ekstra plus er det virkelig gode... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Luksus SmÞrrebrÞd slår nu dÞrene op, og lancerer en god gammel dansk tradition velkommen, nemlig udvalg af dansk hÞjtbelagt luksus smÞrrebrÞd. Vi har specialiseret os i at tilberede enkel, stilfuld og samtidig vanvittig smagfuld og flot mad, og til og med til en ganske fornuftig pris. Noget af det, der driver vÊrket hos Luksus SmÞrrebrÞd, er kÊrligheden for det danske traditionelle kÞkken, derfor er vi er selvfÞlgelig med på den nye trend og kreerer derfor flot originalt dansk smÞrrebrÞd kokkene har lagt sig i selen for at kreere hÞjtbelagt og virkelig flot og kreativt pyntet smÞrrebrÞd, hvor hver stykke ligner et helt kunstvÊrk for sig. Vi holder af at tilberede god gedin dansk mad med strejf af et nyt moderne Touch. Vi holder dermed fast i de gamle og stolte traditioner omkring hjemmelavet smÞrrebrÞd. Vores kreative kokke har smurt Êrmerne op, og bygger alle de gode gamle håndmadder med alle vore traditionelle danske og internationale livretter... selv de danske hovedretter har fundet vejen oven på smÞrrebrÞdet i dagens Danmark. De smagfulde og dekorative smÞrrebrÞds-kreationer kan afhentes eller leveres som catering til dit fest-arrangement, til jubilÊum, reception, barnedåb, fÞdselsdag, studenter-gilde eller blot til en middag for familie eller venner.
Scharlingsvej 11, 2000, Valby, ãã³ããŒã¯
- 71990603
- info@luksussmorrebrod.dk
- luksussmorrebrod.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Virkelig godt smÞrrebrÞd med god smagâŠ
Virkelig godt smÞrrebrÞd med god smag og kÊmpe madder!
Bestilt derfra flere gange og bliver positiv overrasket hver gang
LÊkre hÞjtbelagte smÞrrebrÞd ogâŠ
LÊkre hÞjtbelagte smÞrrebrÞd og servicemindet personale
Ãrgerlig oplevelse
Det viste sig at de ikke havde åbent selvom det var muligt at bestille på hjemmesiden og trods telefonisk aftale om annullering af de 2 ordre er de begge blevet trukket på min konto.
Svar på deres svar:
Det kan bekrÊftes at jeg blev kontaktet på dagen for levering at de havde lukket og det er naturligvis ok men det blev aftalt at ordren blev annulleret og pengene ikke trukket. Men blev trukket og er ikke blevet returneret trods anmodning om dette. Jeg har naturligvis lovet at slette anmeldelse når den fejl er rettet men er endnu ikke sket. 9/1-25

Luksus SmÞrrebrÞd ããã®åç
Uovertruffen lÊkkert
Hvor lÊkkert
Jeg kom under en time fÞr lukketid en lÞrdag og der var stort set udsolgt men der var bare super sÞd betjening. Hun murte det som jeg gerne ville have. Det endte med at vi spiste alt for meget fordi det var så lÊkkert. Tusind tak for god betjening
Birte
LÊkket, stort udvalg og levering til tiden
LÊkre og store smÞrrebrÞd.
Stort udvalg.
Levering til tiden.
Bare klasse hele vejen ðð
Flotte og lÊkre smÞrrebrÞd
Store, flotte/indbydende og lÊkre smÞrrebrÞd, levering til tiden og imÞdekommende personale.
OBS: Vi havde bestilt alt for mange - regn med 2 pr. person.
Tak ðð bh Torben haraldsted danbolig
Ualmindelig flot smÞrrebrÞd.
Ualmindelig flot smÞrrebrÞd.
RugbrÞdet er dog for tykt - det trÊkker lidt ned.
Og flÊskestregens svÊr var en smule blÞd.
Men ualmindelig flot
Fantastisk smÞrrebrÞd delikate råvarer
Fantastisk smÞrrebrÞd delikate råvarer, alt helt frisk lavet og tilberedt fra bunden, var utrolig flot pyntet
perfekt til den festlige frokostanledningððð¥ðð et ekstra plus er det virkelig gode rugbrÞd
Mega lÊkkert smÞrrebrÞd
Mega lÊkkert smÞrrebrÞd. HÞjt belagt og god pris âïž
Flotte og friske stykker smÞrrebrÞd
En fryd for Þjet og en glÊde for maven :0)
Super lÊkker smÞrrebrÞd
Super lÊkker smÞrrebrÞd. Bestilte smÞrrebrÞd til 15 mennesker få dage fÞr jeg skulle holde fÞdselsdag, og det levede fuldt op til forventningerne.
Vi havde virkelig en god oplevelse medâŠ
Vi havde virkelig en god oplevelse med smÞrrebrÞdet da vi skulle holde et stort arrangement. Vi havde vi bestilt luksustilbud 24 styk og vi er ovenud tilfreds det var sÃ¥ flot lavet ð
Elsker deres mordene pyntet smÞrrebrÞdâŠ
Elsker deres mordene pyntet smÞrrebrÞd - de skuffer ikke.
Super lÊkker smÞrrebrÞd
Super lÊkker smÞrrebrÞd. Ikke fÞrste og heller ikke sidste gang vi bestiller derfra.
SmÞrrebrÞd af hÞj kvalitet
SmÞrrebrÞd af hÞj kvalitet. Meget store stykker. Maden klar helt som aftalt.
Gode og fyldige velbalanceredeâŠ
Gode og fyldige velbalancerede smÞrrebrÞd samt behagelig betjening.
Mobilpay betalingsfunktionen er ikke en del af hjemmesiden, men husk at betale via Mobilpay alligevel, hvis du vÊlger den fremgangsmåde.