åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Luksusvask â Professionel bilpleje med passion for kvalitet Luksusvask er en dedikeret bilplejevirksomhed med fokus pÃ¥ kvalitet, detaljer og kundetilfredshed. Vi tilbyder professionel indvendig og udvendig bilvask til bÃ¥de private kunder (B2C) og erhvervskunder (B2B), der Þnsker en prÊsentabel og velholdt bil i hverdagen. Hos Luksusvask gÃ¥r vi ikke pÃ¥ kompromis med resultatet. Hver bil behandles med professionelle produkter og nÞje udvalgt udstyr for at sikre en grundig rengÞring og en flot finish. Vi udfÞrer blandt andet komplet indvendig rengÞring, stÞvsugning, rens af sÊder og tÊpper, vinylpleje, rens af rat og pedaler samt motorrumsrengÞring. Udvendigt sÞrger vi for en skÃ¥nsom, men effektiv vask, der fremhÊver bilens glans og efterlader den ren og prÊsentabel. Virksomheden er bygget pÃ¥ struktur, ansvar og hÞj arbejdsmoral. Vi tilbyder bÃ¥de drop-in og booking, sÃ¥ kunderne har fleksibilitet i en travl hverdag. For erhvervskunder tilbyder vi faste aftaler, sÃ¥ firmabiler altid fremstÃ¥r rene og professionelle over for kunder og samarbejdspartnere. Luksusvask lÊgger stor vÊgt pÃ¥ personlig service. Som kunde fÃ¥r du direkte kontakt, Êrlig kommunikation og et resultat, der lever op til forventningerne. MÃ¥let er ikke bare at vaske biler â men at skabe langvarige relationer og en service, kunderne har lyst til at vende tilbage til. Vi arbejder kontinuerligt pÃ¥ at udvikle virksomheden og forbedre oplevelsen for vores kunder. Hos Luksusvask handler det om detaljen, helhedsindtrykket og stoltheden ved at levere et stykke arbejde i topkvalitet. Luksusvask â fordi din bil fortjener mere end bare en vask. ðâš
BagsvÊrd LerhÞj 18 , 2880, BagsvÊrd, ãã³ããŒã¯
- Info@luksusvask.dk