Besteld, betaald en niets ontvangen. Eerst reageren ze op je mail dat er iets verkeerd was met het adres. Was nochtans juist doorgegeven. Daarna nog een reactie om je aan het lijntje te houden. Vervo... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Geen enkele ster waard. Hetzelfde verhaal als andere reactie: in september besteld, niets ontvangen. Reageren niet op mails. Pure oplichterij, walg van dit soort praktijken. En een forum als instagram... もっと見る
Zou ten laatste mijn bestelling toegezonden krijgen op 22 november. Het ging om een speciale soort lijm om glasbreuken te repareren (tablets, autoruit...). Heb hen op 22 november 2020aangeschreven. He... もっと見る
Net zoals vele andere mensen blijkbaar, op 17 oktober 19,95€ Easy Fix besteld en betaald. Product nooit ontvangen, tweemaal email gestuurd met vraag om meer uitleg. Nooit antwoord op gekregen. Misschi... もっと見る
Toevallig hier terecht gekomen
Toevallig hier terecht gekomen, na zelf een review van óók een Nederlands? bedrijf wat plots niet meer bestaat?? Of waar je geen reactie van terug krijgt!
Waar je ook weken/maanden op je bestelde artikel moet wachten en/of niet het juiste ontvangt óf nog erger, je helemaal niets ontvangt?!!!
Ik vrees dat dit dezelfde oplichters zijn....🤬🤬🤬
Lumano = deze
Luvello = waar ik review geschreven heb
en ontdek net dat ze zelfs ih
buitenland actief zijn met
natuurlijk dezelfde klachten...
Oplichters
Oplichters. Geen reactie op mail. Bestellig nooit ontvangen. Als ik de andere reviews lees bestaat het bedrijf niet. OPLICHTERS!!!!
Oplichters…
Ik geef 1 ster maar zelfs die verdienen ze niet. Helaas was 0 geen optie. In september opbergmandjes besteld voor in een la, 3 + 3 gratis, 24,95 dacht ik. Nooit iets gekregen en als ik mail krijg ik terug dat het mailadres niet bestaat! Op de site staat dat ze werken aan een betere site....geloof er niets van. Is nu januari, reken nergens meer op!
Bestelling begin oktober 2020 gedaan
Bestelling begin oktober 2020 gedaan. Lang niks gehoord maar ook geen actie ondernomen. Vandaag is er toch een pakketje bezorgd met het daadwerkelijke bestelde product. Pakket komt uit China. Al met al een goed einde
Waardeloos.
Hallo,
Ook ik heb easyfix Glaslijm besteld. 15-10-20 besteld. Na een maand eens een mailtje gestuurd, wanneer mijn bestelling zou komen. Helaas geen antwoord. In de bevestigingsmail hadden ze echter wel een track&trace code gezet. Haha: als je daar op klikt kom je op hun eigen site met de mededeling dat de site ivm onderhoud er even uit ligt. Na nog een mailtje , weer geen antwoord. Op 30 december 2020 heb ik ze gemaild dat ze nu echt moesten gaan reageren binnen een week, want anders ga ik alle soorten negatieve reclame toepassen die ik kan bedenken. De week is voorbij. Dus dit is mijn eerste set.
Wacht op een levering (reeds betaald)…
Wacht op een levering (reeds betaald) voor september 2020! Heb hen aangemaand mijn bestelling te annuleren en mijn bedrag terug te betalen. GEEN reactie. Wie durft nu nog te bestellen wanneer je merkt dat ze het niet zelf versturen en bovendien gratis, d.w.z. afzender China of dergelijke. Levering : nada
Zo verprutsen ze het ook nog voor collega's...
waardeloos
IK heb op 15 oktober glaslijm besteld en betaald en tot op heden niets ontvangen en geen reacties gekregen op mails. waardeloos dus deze zaak!
Na 3 maanden mijn easy fix ontvangen
Na 3 maanden mijn easy fix ontvangen. Ipv 2 stuks maar 1 ontvangen, ik heb inmiddels weinig vertrouwen over de kwaliteit.
OPLICHTERS
OPLICHTERS!
In oktober vloeistof besteld, €19,95
Tot op heden niks ontvangen en geen reacties op e-mail.
Vandaag na 3 maanden groentebox gehad
Vandaag na 3 maanden groentebox gehad. Zo mini dat je er niets in kunt stoppen. In plaats van 2 maar 1 box gehad. Waardeloos voor eur 30. Oplichters.
Opbergboxje voor €30 blijkt een heel klein boxje te zijn !
Had op 8 oktober via Facebook keep it fresh box voor in de koelkast besteld twv 30 euro. Je zou er 2 voor een prijs krijgen. Na lang wachten sinds oktober heb ik
vandaag een pakketje via Ali-Express gekregen met een doosje. Maar......het is zo groot als mijn hand. Dus zeker niet gekregen wat ik heb gevraagd.Wat een oplichterij, dit kleine doosje voor €30,-
Schandalig ! Wat een oplichterij!
De site is al maanden in onderhoud, dus je kunt ook niet reageren.
Heb het mini boxje in de vaatwasser gezet en het kwam er helemaal scheef uit. dus niet meer te gebruiken !!!
Advies: doe het €30,- keep fresh boxje niet in de vaatwasser! Want dan heb je helemaal niets meer !
Hopeloos
Lang lang geleden (3 maanden) 2 plastic dozen besteld. Had de hoop al opgegeven, tot ik vandaag iets ontvang: de miniatuurversie van 1 doos. Hopeloos...
Had op 4 oktober een box besteld twv 30…
Had op 4 oktober een keep it fresh box besteld twv 30 euro. Vandaag aangekregen. Hij is zo groot als mijn hand. Dus zeker niet gekregen wat ik heb gevraagd en voor betaald. En als je pakket wil opvolgen krijg je altijd de melding dat de site in onderhoud is. Volgens mij gaat die supper proper zijn die site is al meer als 2 maanden in onderhoud.
Pas op!!
Al 3 maanden verse boxen besteld voor 30euro. Mail gekregen ter bevestiging bestelling is na 3 maanden nog onderweg.?OPLICTERS!!! Zonde van mijn geld. Echt hard voor gewerkt.
Ik ben al maanden aan het wachten op…
Ik ben al maanden aan het wachten op mijn bestelling waarvoor ik 55 euro had betaald. Maar nog steeds niets ontvangen, geen antwoord op mijn e-mail
In oktober glas reparatie vloeistof…
In oktober glas reparatie vloeistof besteld en € 19.95 overgemaakt tot nu toe nog niets ontvangen
Ik wacht al 3 maanden op mijn versboxen…
Ik wacht al 3 maanden op mijn versboxen van 60 euro en na inmiddels al 4x gemaild te hebben nog geen levering of antwoord..
Pas op voor deze oplichters!
13-10-20 besteld. Bericht met dank voor de bestelling. Doch niets ontvangen.
9-11-20 geklaagd, waarop geen reactie is gekomen.
22-12-20 nog steeds niets ontvangen, ook geen bericht. De bewering dat informatie kan worden verkregen via hun emailadres info/apestaart/lumano.nl is een leugen.
Pas op voor deze oplichters!
Geen levering, geen reactie op mails gewoon opgelicht!
Op 01 oktober 2020 een bestelling geplaatst. Vandaag 22 december nog niets ontvangen en geen enkele reactie op mails. Voor mij dus geen Lumano meer, hopelijk kan ik hiermee andere mensen waarschuwen!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。