Besteld, betaald en niets ontvangen. Eerst reageren ze op je mail dat er iets verkeerd was met het adres. Was nochtans juist doorgegeven. Daarna nog een reactie om je aan het lijntje te houden. Vervo... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Geen enkele ster waard. Hetzelfde verhaal als andere reactie: in september besteld, niets ontvangen. Reageren niet op mails. Pure oplichterij, walg van dit soort praktijken. En een forum als instagram... もっと見る
Zou ten laatste mijn bestelling toegezonden krijgen op 22 november. Het ging om een speciale soort lijm om glasbreuken te repareren (tablets, autoruit...). Heb hen op 22 november 2020aangeschreven. He... もっと見る
Net zoals vele andere mensen blijkbaar, op 17 oktober 19,95€ Easy Fix besteld en betaald. Product nooit ontvangen, tweemaal email gestuurd met vraag om meer uitleg. Nooit antwoord op gekregen. Misschi... もっと見る
Ook ingetrapt
Ook ingetrapt, iets besteld,nooit ontvangen en geen antwoord op mijn mails!!!!!!!
BESTEL HIER NOOIT MENSEN!!!
BESTEL HIER NOOIT MENSEN!!!
Begin oktober een bestelling gedaan. Nu nog niks binnen.
Ze zijn niet meer de bereiken. Ik heb meerder mails gestuurd, maar geen antwoord gekregen.
Bestel hier nooit mensen!!!!!
LUMANO = OPLICHTERIJ!
MENSEN, BESTEL HIER NIET! HET ZIJN OPLICHTERS!
Betaling wordt meteen afgeschreven en vervolgens hoor je niks meer, er wordt NIET GELEVERD en er is niet met ze in contact te komen !!!!
Op 10 oktober een product besteld en…
Op 10 oktober een product besteld en tot nu toe niets ontvangen, e mails worden niet beantwoord , de site is zogenaamde in onderhoud , ik ben helaas ingetrapt 😔
Zeer ontevreden
Vorige maand een product bij Lumano besteld en tot op heden niets ontvangen. Op mijn e-mailberichten wordt niet gereageerd. Ik ben er niet van overtuigd dat ik het product ooit ga ontvangen. Ik raad vooralsnog niemand Lumano aan!
Wat een oplichters!!!
Wat een oplichters!!!
Bestelling: KeepItFresh™ box 1 + 1 GRATIS
Zag er op Facebook ideaal uit....nou dus niet.
Het bakje wat ik heb gekregen lijkt er niet eens op en de 2e die ik gratis zou krijgen zat er dus niet bij.
Je kan alleen per mail contact met ze opnemen maar je krijgt gewoon geen antwoord.
Kortom bestel daar vooral NOOIT
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Ook geen geld terug. Ook geen reactie terug voor mijn mails weet iemand hoe kan ik mijn geld terug krojgen?
Oplichters
Oplichters.
Op 20-9 easy box besteld. En tot op heden niks ontvangen. Paar keer gemaild. Geen reactie. Bah
2 months ago I placed an order
2 months ago I placed an order, but I never received it. The website is under maintaince.
oplichterij
Product 1 maand geleden besteld, nog steeds niet aangekomen. Geen antwoord op e-mail. Klacht ingediend bij economische inspectie
Ik heb een bestelling op 20-09-2020…
Ik heb een bestelling op 20-09-2020 gemaakt. Ik dacht al dat ik niets zou krijgen, maar vandaag heb ik mijn bestelling TOCH ontvangen!
Ik vind dat communicatie met de klant moet verbeterd worden en de website moet er ook normaal te werken.
Niet blij met Lumano!
Geen contact met ze te krijgen. Heb al meerdere keren een email gestuurd met de vraag wanneer ik mijn product kan verwachten want de geleverde link werkt niet en geen enkeke reactie terug. Denk niet dat ik mijn bestelling nog zal ontvangen en ook niet dat ik mijn geld terug krijg...
Ik heb 2 maanden geleden een product…
Ik heb 2 maanden geleden een product besteld en heb het niet gekregen. Ze hebben mijn berichten niet beantwoord en nu is de site gesloten. Ik weet niet hoe ik mijn geld terug moet krijgen.
Lumano oplichters????
Lumano oplichters????
17-10-2020 eysy fix besteld en betaald.
Tot op heden NIETS gehoord, ook niet op mijn mail.
Site is nu in onderhoud!!!!
Oplichters pas op
Oplichters zijn het product besteld van €19.95 niks ontvangen wacht al weken , niks bestellen mensen u bent gewaarschuwd
Ik dacht opgelicht te zijn maar gelukkig niet
Ik dacht opgelicht te zijn. Tot mijn grote verbazing ontvang ik zojuist mijn bestelling. Pakketje komt uit Hongkong. Lange levertijd. Ik ben opgelucht.
Lumano is pure oplichterij
Lumano is pure oplichterij. Ze proberen via fb. Produkten aan te bieden die ze nooit leveren, maar de betaling wordt wel onmiddelijk van je rekening gehaald.
Ik heb me laten vangen met een aanbieding van KeepitFresh boxen. Ik heb hiervoor in alle vertrouwen €29,95 betaald, maar heb nooit iets aangekregen .
Ik heb hen zelf ook al een email gestuurd, maar kreeg tot nu geen antwoord
Lumano zeer onbetrouwbaar!!
hier hetzelfde verhaal zoals de meeste hier ik ook gelijk betaald en geen enkele reactie op mijn vraag per mail.
Nu inderdaad melding site in onderhoud al meer dan een week!!
Ben bang dat ik naar mijn 19,95 kan fluiten ...
Ik heb weken geleden een bestelling…
Ik heb weken geleden een bestelling geplaatst maar tot op heden niets ontvangen. Site is uit de lucht en e-mails worden niet beantwoord. Ik vermoed oplichting.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。