䌁業情報

1. 日甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hos LUMI CLEAN er vi dedikerede til at tilbyde bÊredygtige lÞsninger, der fremmer renere, sundere hjem. Vores banebrydende UV-desinfektionsteknologi er designet til hurtigt og effektivt at eliminere bakterier, vira, skimmel, allergener og skadelige forurenende stoffer ved kilden. LUMI CLEAN kombinerer moderne videnskab med praktiske, miljÞvenlige lÞsninger. Vi tror på at tilbyde produkter, der ikke kun beskytter dit helbred, men også hjÊlper med at bevare miljÞet. Vores mål er at tilbyde nemme og effektive vÊrktÞjer til at skabe et sundt indeklima. Hos LUMI CLEAN er vi dedikerede til bÊredygtighed og tilbyder produkter der hverken bruger dyre HEPA filtre, kemikalier eller andre forurenende stoffer.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

17件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Meget effektiv lampe

Lampen kom, så og sejrede. Den er helt sikkert meget effektiv. At den gÞr et eller andet ved DNA.et på levende organismer, svampesporer og lignende er der ingen tvivl om. Den er faktisk så effektiv at flere af vores store pengetrÊer, der havde vÊret eksponeret for lyset blev kede af det, mistede bladene og ikke lod sig genoplive. Så tÊnker man: "Jeg retter lige henvendelse til sÊlger, og hÞrer om det kan vÊre rigtigt". BelÊrt af tidligere erfaringer med diverse nethandelfirmaer var det uden sÊrlig optimisme, men her var der hurtig og meget venlig respons. Man undersÞgte sagen, vendte tilbage - og erstattede planterne uden tÞven. Sadan en kundeservice fortjener flere stjerner end de fem man kan få her.

2026幎3月1日

Har prÞvet den 2 gange i sovevÊrelset

Har prÞvet den 2 gange i sovevÊrelset, vores hund har også sin send der, og een gang i stuen. Det virker som om luften er renere, ihverfald er lugten helt anderledes efterfÞlgende, lidt som når man kommer ind på en klinik.
Så den vil blive brugt jÊvnligt.

2026幎1月9日

Lumiclean lampe

Here’s the English translation of your text:

---

I must say it was very quick to receive the package from Lumiclean—just 2 days after ordering. I have now tested the lamp in my basement, a room prone to dampness, and I already feel there is an improvement in the basement smell, though it’s not completely gone. I will now try running the lamp a couple of times a week and wait eagerly for the results.

2025幎11月11日

MÊrkbar forskel for bÞrnefamilie

Fik lampen hjem og kunne nÊste ikke vente med at prÞve den. Den var nem at samle og kom ind på mine drenges vÊrelse som det fÞrste. Den kÞrte i 30 minutter og da den var fÊrdig og jeg gik ind i rummet kunne jeg mÊrke på luften at der var rent! Det svÊrt at forklare men det er tydeligt at mÊrke!
Med to drenge på 19 måneder kan jeg konstatere at de endnu ikke har vÊret syge (trods masser af snotnÊser i vuggestuen) og det har vi forÊldre heller ikke! Den her UV-C lampe tror jeg på kommer til at rede vores vinter.
Den er nu en fast del af vores SÞndags reset program. Kan klart anbefale den til alle og specielt bÞrnefamilie :)

2025幎9月27日
自発的なレビュヌ

Det er fint og passer godt

2025幎2月1日

Lumiclean からの回答

Tusind tak for din positive anmeldelse Karen! Vi er glade for, at du er tilfreds med dit LumiClean produkt, og vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi arbejder hårdt for at levere kvalitetsprodukter, der skaber tryghed i hverdagen, så det betyder meget for os at hÞre, at det gÞr en forskel for dig. Tak fordi du valgte LumiClean!

Super godt produkt og god service

Super godt produkt og god service

2025幎3月25日

Lumiclean からの回答

Hvor er det skÞnt at hÞre Martin! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med LumiClean. Vores mål er at gÞre luften renere og hverdagen mere tryg, og det er fantastisk at vide, at vi har kunnet hjÊlpe dig. Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback!

Quick Delivery

Quick Delivery. Product is easy to use. Time will tell if ot works as promised.
One thing I would suggest is not advertise with pictures where the product is shown on the table while people are in the room, as you may not be in the room when the product is in use.

2025幎3月24日

Lumiclean からの回答

Tusind tak M. Topic for din venlige feedback om vores service og levering! Det glÊder os at hÞre, at din oplevelse indtil videre har vÊret positiv. Vi håber, at du bliver lige så glad for dit LumiClean-produkt, når du får effekten af det i brug. Hvis du har spÞrgsmål undervejs, står vi altid klar til at hjÊlpe. God fornÞjelse!

Og tak for din feedback på vores annoncer. Vi har bedt vores marketingpartner om at sikre at der ikke er misvisende indhold i vores kampagner og beklager fejlen der straks bliver rettet.

Jeg har haft denne UV-lampe i en måned

Jeg har haft denne UV-lampe i en måned nu for at håndtere desinfektionen i mit hjem. Den har virkelig vÊret en game-changer! fedt design og hurtig levering! Kan varmt anbefales!

2025幎1月30日

Lumiclean からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det gÞr os utroligt glade at hÞre, at du er tilfreds. Skulle du nogensinde have spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak fordi du er en del af LumiClean-familien!"

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。