Oplichters
Oplichters, zit al een maand op een bestelling te wachten, krijg ook geen geld terug.
Ik heb lang gewacht. Mails gestuurd en geen antwoord. Vandaag tot mijn grote verbazing de pillen ontvangen. Zou voor 2 maanden zijn maar is voor 1. Nu afwachten of het iets doet. Ik heb weinig vertrouwen.
Betaald niets ontvangen wat een oplichters en ik een domme tut . Les45567788 als iets te mooi is om waar te zijn dan is het dat ook blijkbaar ð¡ð¡ð¡ð¡ð¥Žð¥²
Bedrijf beloofd van alles.ze geven 28 dagen garantie als produkt niet werkt je je geld terugkrijgt maar als je dat dus vraagt krijg je geen reactie meer.
Het is dat ik niet 0 sterren kan geven anders had ik dat gedaan
Ik heb een product besteld maar is niet geleverd. Ze sturen mails dat het product onderweg is.
Ik heb teruggemaild met het verzoek om mijn geld te retourneren. De mails zijn gestopt, maar het geld is niet terug betaald.
Ik kreeg volgende mail. Benieuwd of het aan zal komen....
Beste,
Bedankt voor je bericht.
Onze oprechte excuses voor de vertraging. We willen je graag informeren dat er recent een brand is uitgebroken in één van onze magazijnen, waardoor de verwerking en verzending van bestellingen tijdelijk vertraging heeft opgelopen. Hierdoor is de levering helaas langer uitgevallen dan voorzien.
Goed nieuws: je bestelling is inmiddels verzonden en zou binnen enkele dagen bij je aankomen.
Houd er rekening mee dat de gemiddelde levertijd momenteel tussen de 12 en 17 dagen ligt, zeker gezien de uitzonderlijke omstandigheden en de drukte.
We willen je graag geruststellen dat alle bestellingen correct worden geleverd. Om het ongemak te compenseren, ontvangt iedere klant in deze situatie iets extraâs bij zijn of haar bestelling. Dit gebeurt automatisch, je hoeft hier niets voor te doen.
Je pakketje is onderweg en zal spoedig bij je aankomen.
Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.
O sterren zou beter zijn. Wacht al 4 weken en nog steeds niets. Geld in vuilbak. Zulke internetsites zouden ze moeten verbieden. Ik was ook zo gelovig en dom om te kopen.
Oplichters! Je krijgt een heel ander product als ze beloven, werkt totaal niet eerder averechts en niet goed GEEN geld terug garantie..je krijgt geen reactie op meerdere email.... niet doen niet bestellen voor mij -1 sterren
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã