ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede kwaliteit kleding en goede communicatie met de klantenservice
Doe jezelf een plezier: Koop hier niets! Verzending enorm traag. Slechte pasvorm en kwaliteit niet zoals beschreven op de bestelwebsite. Stof onvoldoende, heel dun en niet zoals op foto. Contact me... ãã£ãšèŠã
Dropshipper, geld krijg je niet terug. Komt direct uit China. Stof, model, kwaliteit komt totaal niet overeen. 89,00 betaald voor een Chinees jurkje van nog geen â¬3,00 denk ik. Eerst aanbod, 10... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Brol, dropshipper
Brol! Dropshipper en dan van de meest kwalijke soort. Er werd 'iets' geleverd maar dan is alles ook gezegd. Rommel die in de verste verte niet op de foto's lijkt, onaangename nepstoffen, totaal bizarre maatvoering... Ik ben beschaamd dat ik me zo in de luren heb laten leggen.
Ik schrijf nooit slechte reviews, maar hier moet ik wel. SLECHTE kwaliteit.
Ik schrijf nooit slechte reviews. Maar dit kan ik echt niet laten. Ik hoop dat ik je hiermee overtuig om hier niets te kopen. Ten eerste: LANGE levertijd. Wil je retrourneren. Dan moet je het naar fabriek China sturen op eigen kosten.
De kwaliteit van de kleding is ZO slecht. De foto's moeten wel met AI zijn gemaakt of enorm bewerkt. Ik ben 169cm en de jumpsuit zou op grond moeten vallen. In werkelijkheid komt het boven mijn enkels. De stof ziet er op foto's mooi uit, maar in werkelijkheid is het nog slechter dan wat je op een markt zou kopen. Het schijnt door en de kleuren zijn alles behalve van wat je op een foto ziet. En de prijzen die ze er voor vragen zijn ECHT belachelijk. Iets wat ze voor EUR 130 verkopen, zou je denk ik op de markt voor EUR 5 kopen. Dit is eigenlijk gewoon oplichting. Niet normaal. Ik raad enorm af om hier te kopen.
Ik sur ze een mail omdat ik iets wil retourneren en mailcontact wil
Ik stuur ze een mail omdat ik iets wil retourneren, maar dan zijn ze niet bereikbaar. Slechte kwaliteit. En niet bereikbaar.
Heb een mail gekregen na mijn review, en daar antwoord ik op, en dan wordt de mail niet bezorgd, heel vreemd allemaal. Ik mag de jurk houden en voor 9,95 mag ik een nieuwe uitzoeken. Ik wil gewoon mijn geld terug!! Nogmaals via deze weg bericht want ze zijn niet per mail bereikbaar. Ik vraag nogmaals de adres gegevens waar ik het naar toe kan retourneren en wil mijn geld terug. Niks geen korting enz dat is voor mij geen optie!!
Dropshipper
Eerst aanbod, 10% retour gestort, daarna 20, nu 30%.
Of zelf terugsturen naar China ( kost 21,00) met track and Trace. En dan maar hopen dat je het alsnog terugbetaald krijg.
Oplichters zijn het!!
Niets kopen op deze website!
Contact met de klantenservice loopt vervolgens ook stroef. Ik heb nu al driemaal verzocht de retourinstructies te sturen, maar het duurt nu al anderhalve week...
Oplichters zijn het!!
Oplichters zijn het!!! Koop hier absoluut niet. De jurken die ik ontving lijken totaal niet op de fotoâs waarop ik mijn bestelling gebaseerd heb. De kleuren kloppen niet, de pasvorm is slecht en de kwaliteit is waardeloos. En dan moet je de troep ook nog op eigen kosten terugsturen naar China. Pure misleiding.
Oplichters
Oplichters, doorverkoop van Temu/Shein praktijken. Een jurk besteld maar retourneren is niet mogelijk: maat M besteld maar maat XXS was het exemplaar nog te klein voor. Bestel er niet want je bent je geld kwijt
Dit is een scam!
Dit is een scam! Koop NIET bij Luna Livia!
Ik heb 140⬠jurken gekocht voor een trouw. Nooit ontvangen, ben al meer dan 3 maanden achter mijn geld aan het lopen. Sinds 1 maand geen reactie meer. Dit is diefstal!
Doe het niet.
Ik bestelde een kleed die 3 maandenâŠ
Ik bestelde een kleed die 3 maanden later toekwam. Het kleed zag er SHEIN kwaliteit uit. Het kleur, stof, stijl.
Ik wou een retour aanvragen en alles verliep tamenlijk foutloos tot ze mij geen refund konden geven en enkel de optie gaven voor een ander kledingstuk in ruil. Tot nu toe nog niets gezien. Ik heb al 5 mail verstuurd met de vraag naar een antwoord. Ik krijg nul reactie meer en kan ze zelf niet meer weervinden op social media. Ik ben 45 euro kwijt aan een lelijk kleed die ik nog niet voor carnaval kan dragen. Koop hier nooit!!
OPLICHTERS !!!
Deze website is nep! Ik wilde voor een bruiloft jurken bestellen. Ze leken een sale te hebben maar dit is nep. Kleding vanuit China, de kleur was anders de stof was anders het was VRESELIJK. Terugsturen is nog steeds niet gelukt omdat ze het e-mail adres blijven veranderen. Kortom met retourneren â¬370 euro kwijt. Het is om te huilen! NOOIT HIER BESTELLEN!!!
Oplichters
Oplichters! Dropshipping! Krijgt kleding wat niet eens lijkt op het plaatje, vervolgens reacties via AI en daarna is het stil. Geld weg, geen jurk.
NOOIT BESTELLEN HIER!
KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET!
Komt regelrecht uit China en terugsturen is onmogelijk. Moeten heel veel mailtjes over en weer gaan (doen heel zielig en spreken geen Nederlands) en uiteindelijk krijg je de mogelijkheid om het te retourneren naar China. Kosten op eigen rekening en kan een maand duren. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een 25% terugbetaling (dat wel ontvangen), maar daardoor enorm veel geld kwijt aan jurkjes van slechte kwaliteit met rare pasvorm.
Koop geen producten bij deze website!!!
Koop geen producten bij deze website!!!
Het duurt ten eerste heel lang voordat het wordt bezorgd. Het is echt flut kwaliteit en retourneren gaat moeizaam tot niet. De mails van het mailadres komen terug en ontvangt geen retouradres.
Please koop dit niet
Super slechte kwaliteit en hoewel ze aangeven dat retourneren mogelijk is, blijkt dit onwaar. Weg â¬140 euro voor 4 jurken die lijken op goedkope carnavalskostuums.
Goede kwaliteit kleding en goedeâŠ
Goede kwaliteit kleding en goede communicatie met de klantenservice
Verkeerde items ontvangen en deâŠ
Verkeerde items ontvangen en de kwaliteit is zo slecht dat je het nog niet als vod kan gebruiken. Retourneren enkel mogelijk naar China (en hier moet je x-aantal mailtjes voor sturen voor je een adres krijgt). Terugbetaling blijft tot op heden uit.
Ontzettend slechte kwaliteit en je kuntâŠ
Ontzettend slechte kwaliteit en je kunt alleen retourneren naar China. Ze denken niet met je mee!!!
Kleding is van slechte kwaliteit en je wordt opgelicht.
Kleding is van slechte kwaliteit en wat ze beloven op de website komen ze niet na. Levertijd is +15 dagen en retourneren word onmogelijk voor je gemaakt. Hoge retourneringskosten, aangezien de kleding rechtstreeks vanuit China komt en je met een vaag retourneringsadres (die je pas na 4 mailtjes krijgt) er op moet vertrouwen dat je kleding ergens in China aan moet komen en je je geld terugkrijgt (-â¬20 verzendkosten).
Koop deze items niet!!
Koop deze items niet!!! Slechte kwaliteit uit China en terugsturen is vrijwel onmogelijk. Je krijgt de klantenservice niet te pakken en alles moet via mail. Ze hebben geen Nederlands adres dus als je een item wil terugsturen moet je het verzenden uit NL naar China en de verzendkosten zelf betalen, vaak bijna even hoog als de totale waarde van je bestelling. ððð
Als ik een lagere score had kunnen geven had ik het gedaan. Super trashy website!!!
Niet bestellen bij deze site
Niet bestellen bij deze site, dikke zwendel!! Jurken zijn van hele slechte kwaliteit en ze komen helemaal van China ook al lijkt het dat het een bedrijf is dat van Nederland komt. Wanneer ik een retour aanvraag moet je ze eerst mailen voor het retouradres.. dit deed ik dan ook maar het mailadres dat ze weergeven is niet beschikbaar.. dan een ander mailadres gezocht en daar is het over en het weer mailen begonnen..
Klassieke afleidingsmanoeuvre mails terug sturen om de periode uit te stellen zo dat ze uiteindelijk niet meer hoeven te betalen.. dikke zwendel
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã