Poloen jeg modtog har et rent og enkeltâŠ
Poloen jeg modtog har et rent og enkelt udtryk og fungerer godt til afslappede dage. Den er ikke prangende hvilket var prÊcis det jeg Þnskede.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg bestilte en jakke og havde et spÞrgsmål om stÞrrelsen inden jeg kÞbte den så jeg kontaktede kundeservice. Svaret kom inden for rimelig tid og hjalp mig med at vÊlge den rigtige stÞrrelse. Selve jakken fÞles let og fungerer godt til kÞlige aftener uden at se for tung ud. Jeg satte også pris på 30 dages returret selvom jeg ikke fik brug for den. En god oplevelse fra browsing til levering.
Jeg forventede ikke så meget af dameskoene men de viste sig at vÊre bedre end jeg troede. De ser smarte ud er behagelige at have på og krÊvede ikke sÊrlig meget tilvÊnning.
Mit kÞb af en pullover var mest for at finde noget der var nemt at have på til almindelige dage ude og den levede fint op til det. Materialet fÞles blÞdt syningerne ser pÊne ud og farven var tÊt på det jeg så online. Jeg kunne også godt lide at returpolitikken var tydeligt nÊvnt fordi det gjorde bestillingen mindre risikabel. Det eneste lille punkt er at jeg gerne ville have set lidt flere billeder på produktsiden. Alligevel fÞles varen vÊrd at beholde og er allerede blevet brugt flere gange.
Bestillingsprocessen var enkel fra start til slut. Jeg kunne godt lide at leveringen var gratis og pakken ankom i fin stand med alt pakket ordentligt. Min cardigan var nem at style med jeans og en enkel top. Jeg ville gerne handle her igen efter simple hverdagsstyles.
Jeg kÞbte en let blazer til arbejdet og den er blevet et af de stykker tÞj jeg bliver ved med at tage frem. Pasformen ser pÊn ud uden at fÞles stiv og stoffet er behageligt nok til en hel dag.
Jeg kÞbte et par sko og oplevede hele processen som ret problemfri. Hjemmesiden var nem at finde rundt på opdateringerne om ordren var tydelige og skoene ankom sikkert. Pasformen er god nok til daglig brug og designet ser bedre ud i virkeligheden end jeg havde forventet. Gratis levering var et rart ekstra plus.