lundbergsspisehus.dk レビュヌ 44

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Med et frokost menu kort med fÃ¥ retter kan det undre, at der var udsolgt af sandwich - vi var 16 kunder ialt i restauranten. Maden levede ikke op til tidligere oplevelse og blev serveret ligegyldigt.... もっず芋る

2.7

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

44件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Utrolig hyggeligt spisested

Utrolig hyggeligt spisested. Meget sÞd betjening hele vejen igennem. De fandt to pladser til os, trods manglende reservation og et fyldt spisehus!
Maden smagte dejligt. De fortjener bestemt mange flere stjerner end dem de har fået. Kan varmt anbefales.

2026幎4月4日
自発的なレビュヌ

Når bÞrnemenuen er den ret, der smager bedst, står det dårligt til.

Når bÞrnemenuen er den ret, der smager bedst, står det dårligt til. Ved ankomst fik vi hurtigt vores bord og et menukort pr mand. Da vi villle bestille vores drikkevare, viste det sig, at kun en ud af seks syv Þl på kortet var en reel mulighed, det havde vÊret udemÊrket at starte med den information. Da vi så får vores drikkevare, mangler en Þl, hvilket vi gÞr opmÊrksom på to gange, men vi får fÞrst vores sidste Þl, da vi selv går op i baren og bestiller. Adspurgt om kokkens menu, ved det unge menneske ikke lige, hvad den består af, men finder dog ud af det. Vi vÊlger ikke menuen. Vi vÊlger to gange Torskeballotine, en gang Grillet kylling og en gang Ribeye + to gange bÞrnemenu til vores teenager. Maden kommer relativt hurtigt, måske skulle man have brugt lidt lÊngere tid, den luftig bearnaisesauce var kold, og de knuste kartofler var en klumpet lunken masse i et koldt stegefad uden urter og citron. Vi gÞr opmÊrksom på de lunkne kartofler, og bliver lovet en ny portion, som kommer efter ca 15 min, denne portion er varm, og fadet er brÊndvarm, hvilket serveringen gÞr opmÊrksom på - det gÞr ikke vores undring over det iskolde stegefad fra fÞrste portion mindre - desvÊrre har vi på dette tidspunkt allerede spist det meste af vores hovedret. Torsken var ubestemmelig og uden konsistens, kyllingen var velsmagende og bÞffen dito (min medspiser giver dog udtryk for, det havde vÊret rart, hvis han var blevet spurgt om, hvordan han ville have haft stegt sin ribeye). Så alt i alt et dårligt cafe-agtigt besÞg med restaurantpriser. Vi havde haft planer om at bestille dessert men efter oplevelsen med hovedretten, valgte vi at gå et andet sted hen og få vores desserter. Så nej det bliver ikke her jeg kommer tilbage til!

2025幎9月27日

Brunch til 15 personer

Brunch til 15 personer - det havde de slet ikke styr på (var bestil i god tid ) det varme mad kom til sidst ( efter vi havde spist de kolde retter ) og vi kunne fÞrst efter 30 minutter få mulighed for at bestille drikkevarerne. Vi bad om vand adskillige gange - de havde ikke tid til at sikre sig, at vi fik en god betjening/oplevelse.
En rodet og ikke sÊrlig god oplevelse

2025幎9月20日

Sad udenfor i over 1 time fÞr maden kom

Sad udenfor i over 1 time fÞr maden kom “4clubsandwich og 1 bÞrne menu med drikkevarer . Sandwich var kedelige og der manglede dressing i 2 af dem. Virkede til at de havde glemt vores bord, blev tilbudt nye drikkevarer pÃ¥ huset men Nej tak vi havde brugt rigelig med tid her. Ps der blev serveret ved nabobordene som ankom efter os😡

2025幎7月30日

Det kan kun gÞres bedre

Det kan kun gÞres bedre. Da vi kom fik, et bord og menukort. Da tjeneren kom for at tage imod vores bestilling efter 10 min, kom hun i tanke om at hun havde glemt at fortÊlle om dagens to retter. Vi bestilte vores mad og drikkevarer, samt noget brÞd til vores drikkevarer. Drikkevarerne da der var gået over 10min, brÞd sprunget vi efter, efter 30 min, hvor efter det kom, men det var en af endeskiverne over. Vi blev på intet tidspunkt tilbudt mere brÞd.
Vores mad kom 45 min efter bestilling, hvilket er ok, hvis det var godt, men det var det ikke. DesvÊrre kom der ingen tjener og spurgte, over halvdelen af muslingerne kunne ikke åbnes, pomfritter og sovsen kom over 5 minutter efter at vi har fået vores kÞd. Og de 3 der fik pomfritter og sovs, fik en lille skål til deling, hvilket ville vÊre okay hvis man bliver tilbudt mere undervejs, men det er det gjorde vi ikke. Der var ikke på noget tidspunkt at tjenerne runde vores bord for at spÞrge om vi kunne tÊnke os nogle flere drikkevarer eller hvordan maden smagte. Vi kommenteret vores mad da vi skulle betale, Men der blev bare sagt nå. En dårlig oplevelse og Service der ikke var pengene vÊrd.

2025幎7月23日
自発的なレビュヌ

Vi havde glÊdet os til en brunch

Vi havde glÊdet os til en brunch. Der var kun skuffelser: Betjening, råvarer, servering, timing og smag var dårlig med dårlig på.
Der gik 40 min ml en tÞr mysli/ youhurt, og nÊste ret, som var charcuteri, med tÞrt brÞd, blÞde vindruer. Dertil lidt sÞdt?!
NÊste ret var et par små tÞrre croissanter med rejer,- lang ventetid på sidste ret, der var vandede scrambled Êg med fede pÞlser og dertil tÞrt rugbrÞd( som kun kom på forespÞrgsel).
Afslutningsvis var der et par pandekager, smattede og lignede noget fra gårdagens bÞrnefÞdselsdag . Vi gik uden at smage på dem.
Den nette pris af 515kr, totalt spild af penge!!

2025幎7月19日
自発的なレビュヌ

Ekstrem lang ventetid og kold mad

Har netop besÞgt Lundbergs spisehus og havde hÞje forventninger, men det var desvÊrre en super dårlig oplevelse. Tjenerne virkede trÊtte og ugidelige og vi ventede over 60 min på vores frokost. Maden var kold og slatten og det var helt tydeligt at det havde stået lÊnge.

2025幎7月14日
自発的なレビュヌ

Med et frokost menu kort med få retter

Med et frokost menu kort med få retter kan det undre, at der var udsolgt af sandwich - vi var 16 kunder ialt i restauranten. Maden levede ikke op til tidligere oplevelse og blev serveret ligegyldigt. Der blev spurgt til hvilken fladfisk der blev serveret; svaret var at det vidste man ikke og man orkede heller ikke at undersÞge det. Vi var 6 om bordet men man kom kun med drikkevarer til 5. Havde ved bordbestilling bestilt bord et roligt sted- vi blev parkeret under hÞjtalerne som dog ved anmodning blev skruet ned. Nej, skuffelsen var stor omend stedet er hyggeligt.

2025幎6月24日
自発的なレビュヌ

Vi plejer at komme på Lundbergs

Vi plejer at komme på Lundbergs spisehus, når vi er i Ebeltoft. Det plejer at vÊre en god oplevelse. Halvdyrt og travlt, men et fint sted at sidde og maden er lÊkker. Det er fint.
Denne påske fik vi en lidt lille portion håndpillede rejer, men ok, solen skinner. Indtil at vi kan se at parret ved siden af os, som kender kokken, får en betydeligt stÞrre portion. Vi fik en fornemmelse af at have betalt for andres mad.

2025幎4月17日

Kvalmende kyllingeburger

Bestilte kyllingeburger med "briochebolle". Det var ikke godt! KyllingekÞd i noget besynderligt knas dyppet i friture og dertil den mest fede og vamle ravigottemayo og halvstegte pommes med samme kvalme dressing til. Pris 195,00 kr! Det var godt nok dyrt og 3 gange, hvad det ville have kostet på en middelmådig grillbar. Men venlig betjening, det skal med. Derfor 1 stjerne.

2025幎3月1日
自発的なレビュヌ

Uspiselig burger og fede Ponnes.

Min veninde og jeg kikkede forbi tirsdagen i vinterferien. Vi havde lÊnge set frem til at hygge os i selskab med en burger. Det blev mildest talt noget af en skuffelse. Burgeren indeholdt en kyllingesubstands marineret i en indisk smagende masse. Det var nÊsten uspiseligt! En smattet udefinerbar omgang, rodet sammen i en alt for fed og ulÊkker konsistens. Det smagte fadt og vammel-klistret. Ponnes fritterne var nÊsten helt uspiselige, de drev af grumset olie, som gjorde fritterne tunge. Øv hvor en skuffelse! - Og sÃ¥ til den Bette pris af 195,- Det gÞr vi aldrig igen! Vi havde begge glÊdet os til en burger, og Êrgerede os over vi ikke havde lagt vejen forbi Mc donnald istedet. Jeg mÃ¥ desvÊrre sande at kvaliteten er dalet voldsomt. Det var rimeligt godt for nogle Ã¥r tilbage. Jeg bor i lokal omrÃ¥det og vil finde mig et andet Stamsted. Det er desvÊrre ikke fÞrste gang vi er blevet skuffede. Priserne er i den hÞje ende for café-mad, sÃ¥ man forventer en god oplevelse. Hver gang!

2025幎2月4日

Glimrende mad & supergod service - virkelig value-for-money

Lundbergs Spisehus i Ebeltoft er en hyggelig restaurant med glimrende mad - fra det enkle til det kulinariske. Vi fik en enkel tapas med div. kÞd og oste, hjemmelavede pesto og chilimajo samt friskbagt surdejsbrÞd. Glimrende og velsmagende samt i rigelige mÊngder.
Betjeningen er dejlig uformel og smilende, og selvom der var fuldt hus, så var der tid til god service. Man fÞler sig sÊrdeles velkommen her.
Kan anbefales på det kraftigste.

2025幎2月20日

Den bedste bÞrneanretning

Den bedste bÞrneanretning, jeg har oplevet. Paneret sejfilet, lÊkre pommes og allerbedst en skål med Êblebåde, melon, agurk. Og salatblade ved siden af. SkÞnt at opleve en bÞrnetallerken, der ikke bare er nuggets og pommes.
Papir og farver er skÞnt i ventetiden.
Voksenmaden var også god.
Betjening i top.
Flot udsigt.

2025幎2月12日
自発的なレビュヌ

Dårlig oplevelse til mange penge, bliv vÊk!

Var med fruen 8/2 -2025 for 3. tredje gang pÃ¥ Lundbergs for at spise frokost og vi havde egentlig set frem til at indtage Moules Frites igen, som under de to fÞrste besÞg for 1-2 Ã¥r siden var upÃ¥klageligt serveret, ”caferestaurant niveauet” taget i betragtning.
Vi ventede utroligt lÊnge på at blive betjent!
De var desvÊrre ikke mere på menukortet, så vi besluttede os for:
Kyllingeburger
Briochebolle med yoghurtmarineret kyllingoverlår, bacon, cheddar, pickles, salat og Ravigotte mayo. Serveres med pommes frites.
195, DKK.
Lyder da ganske lÊkkert (hvis man er ynder af ganeklÊbende briocheboller), men resten af indholdet i bollen var et udefinertbart konglomerat af ovennÊvnte ingredienser, samt en oplevelse af fedme, splattethed, vammelhed og jeg sagde til fruen, at vi i stedet skulle have besÞgt den nÊrmeste McDonalds, de havde helt sikkert givet dem bagskÊrm hvad angår burgers!
Lundbergs pomfritter, som i fordums tid var ganske udmÊrkede til vores Moules Frites, var nu en opvisning i amatÞrisme.
Det vil sige: stegt i ikke tilstrÊkkelig varm olie, således at de opsuger olien og dermed bliver fede, tunge og vamle!
Dertil kom, at dem vi fik serveret lignede noget der var det sidste krÞmmel fra fritÞsen!
Det eneste oplÞftende: Den unge kvinde som betjente os viste stor imÞdekommenhed.
Vi var hÞflige (under indflydelse af fruen) da vi gik og påtalte kun deres elendige pomfritter og fik så halv pris på drikkevarerne.
På en skala fra -5 til +5 lander vi på -1.

2025幎2月8日

Svindel

Spis ikke her. Det er et svindelforetagende
Vi havde fået et gavekort til at spise på Lundbergs spisehus
Da vi skulle afregne, ville man på stedet ikke acceptere vores gavekort, og vi kom derfor til at betale for middagen, som burde vÊre gratis
Et svindelforetagende - ren bondefangeri

2024幎11月9日
lundbergsspisehus.dk ロゎ

lundbergsspisehus.dk からの回答

Hej Kjeld

Vi beklager selvfÞlgelig den dårlige oplevelse og misforståelsen. I skal selvfÞlgelig ikke betale to gange for den samme middag.

Vi kan se, at I også har skrevet en mail til os. Vi vender retur herpå, og skal nok sÞrge for at vi redder alle trådene ud her.

Mvh. Bo / Lundbergs Spisehus

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。