レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn oude rugzak voelde overboding voor korte wandelingen, dus probeerde ik in plaats daarvan een canvas slingbag. In het hoofdvak pasen mijn telefoon, portemonnee, zonnebrilhoes en een klein flesje w... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb het product beschadigd ontvangen en ze weigeren gratis retour aan te bieden, omdat zij van mening zijn dat het goed ging bij verzending. Ze gaan niet op het feit in de mogelijkheid dat het prod... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Niet aan beginnen!! Eigenlijk wil ik geen ster geven. Netjes aangegeven dat ik product terug wilt sturen. Wat een ellende. Op de site staat duidelijk vermeld dat je terug kan sturen naar N... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Gestreepte overhemd besteld. Kleur is anders, maar ergste is de strepen op de kraag zijn horizontaal op de ene zijde, verticaal op de andere. Ondraagbaar. Enorm veel gedoe met refund, moest terug naar... もっず芋る

2.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 173ä»¶

レビュヌを曞く

DOE HET NIET

Alsjeblieft, doe het niet! Bestel hier niks. Helaas niet de reviews bekeken alvorens hier te bestellen, want ze zijn allemaal waar.

De kwaliteit is echt om je kapot voor te schamen, lijkt in de verste verte niet op de afbeeldingen op de website.

''Binnen één dag verzonden'' staat leuk, maar deze zooi komt gewoon uit China.

Nooit, maar dan ook nooit, hier bestellen. Dit zijn oplichters.

2026幎7月16日

Absoluut waardeloos bedrijf

Absoluut waardeloos bedrijf. Ik voel me compleet misleid.

De website doet voorkomen alsof je bij een Nederlands modemerk bestelt, maar pas ná mijn bestelling ontdekte ik dat het gewoon dropshipping uit China is. Daardoor duurde de levering ruim drie weken. Toen de kleding eindelijk binnenkwam, bleek de kwaliteit ronduit slecht en totaal niet zoals de foto's op de website deden vermoeden.

Omdat ik er niets aan had, wilde ik de bestelling retourneren. Toen bleek dat ik de kleding op eigen kosten naar China moest terugsturen. Dat kostte mij ruim €25. Alsof dat nog niet genoeg is, is het pakket nooit aangekomen. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen of mee te denken over een oplossing, verschuilt Lunella Amsterdam zich achter de voorwaarden en zegt dat dit volledig mijn eigen risico is.

Het resultaat? Ik ben mijn aankoopbedrag kwijt én ruim €25 aan retourkosten. Slechte kwaliteit, misleidende indruk van het bedrijf, een dure retourprocedure en een klantenservice die je laat vallen zodra er iets misgaat. Voor mij is dit de eerste én de laatste keer dat ik hier iets bestel. Ik zou iedereen aanraden om goed na te denken voordat je hier bestelt.

2026幎7月15日

Doe het niet

Doe het niet! Een prachtige site, maar uiteindelijk is niet meer dan een portaal van verkoop via Alie express. De kwaliteit van de bestelde broek komt niet in de buurt van wat ze op de site doen voorkomen.

2026幎7月14日

Dropshipping

Dropshipping. Niets meer niets minder. Komt gewoon uit China. Dat deze vorm van oplichting nog steeds in Nederland zo makkelijk kan vindt ik onvoorstelbaar. Pas wat wetgeving aan of maak ze hiervoor.

2026幎7月13日

Zo nep als wat

Ze doen alsof ze een fysieke winkel zijn die na 15 jaar uitverkoop doet, maar als je even kritisch rondneust op de website merk je al snel dat er niets van klopt. Winkel in Amsterdam, geregistreerd in Engeland en als je voor 23u bestelt wordt het de volgend dag geleverd, maar als je in hun verzendbeleid gaat kijken staat er tussen de 5 à 12 werkdagen levertermijn. Het ziet er fake uit als je even goed kijkt en het is het ook. Ik zie af van mijn aankoop!

2026幎7月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ