Neem je tijd als je naar deze shop gaat, zeker als beginnende visser. Waarom? Omdat Davy alles van A tot Z perfect uitlegt. Er zijn zelfs workshops aan de waterkant of je kan met een ervaren roofvisse... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top service bij Luregoblin! Een klein en gezellig winkeltje, waar je echt geholpen wordt en eerlijk geholpen wordt zonder dat je spullen mee hebt die je totaal niet nodig hebt. Davy weet waar hij ove... ãã£ãšèŠã
Vanuit Nederland 2 uur in de auto gezeten om Davy van Luregoblin te bezoeken en daarna weer 2 uur terugrijden naar huis. Het was de rit meer dan waard ð Prachtige winkel met eerlijke informatie van D... ãã£ãšèŠã
Bestelling was vlug verzonden had probleempje met mijn mails, en ik was niet thuis voor de levering(bekijk spam meer). Ik wist niet dat het al verzonden was, bericht gestuurd en heel kort erna gebeld... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij luregoblin.com, Wij zijn een professionele roofvis webshop met de bekendste A-merken. Reins - Vanfook - Nogales - LMAB - Keitech - Lucky John - FishUp - Xzone - Decoy - Palms - Major Craft - ect.... We verzenden gratis naar België vanaf 50⬠en naar Nederland vanaf 65â¬. Alle bestellingen worden binnen de 24h verwerkt en uitgezonden. (Behalve op feest- of brug dagen) Voor info kan je ons steeds contacteren op info@luregoblin.com of telefonisch via volgend gsm nummer +32476626575
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima ze zijn aangekomen hoor!!
Zeer vlotte levering en mooi aanbod!
Ze hebben ons goed ontvangen in deâŠ
Ze hebben ons goed ontvangen in de winkel en ze hadden heel veel keuze de mensen in de winkel waren ook aardig. Grt team Papa en Zoon.
Zeer de moeite voor een bezoek
Eerlijk en neemt de tijd voor deftige uitleg waar je iets mee bent om vis te vangen.
Veel keuze in materiaal en kwalitatief heel goed.
Echt heel hard aan te raden.
Top winkel en eigenaar!
De eigenaar legt alles tot in de puntjes uit en wil je graag helpen. Voor roofvis materiaal is dit een top winkel! Heel goede ervaring gehad!
Top service
Top service. Goede kwaliteit en altijd zeer snel en professioneel geholpen.
Alles ok
Alles ok, zoals artikel was voorgesteld op site. Snelle levering na bestelling.
La Moustique Super Ultra Light 0,5-6
Ik heb de LMAB La Moustique Super Ultra Light Spinning (0,5-6gr / 210cm) gekocht en ben zeer tevreden over de hengel.
Snelle levering en goed verpakt.
Service op en top
Ja gaat buiten met wat je nodig hebt niet meer niet minder .
De nodige hulp en uitleg om vis aan de haak te krijgen ontbreekt er zeker ook niet.
Eerlijk,behulpzaam,juiste tips...
Je gaat naar buiten als een betere visser.
Gewoon weg top service!
snelle service
snelle service, snelle en zeer correcte communicatie behandeling door een stockbreuk, geeft veel tips....
Top service!
Topwinkel en uiterst professioneleâŠ
Topwinkel en uiterst professionele service, kerel heeft overigens een hart van goud!
Mogelijks gevaar: je wil alles kopen, het lijkt haast een snoepwinkel
Royale uitleg en service van top klasse
De uitleg die je bij Luregoblin krijgt, zelfs zonder iets te moeten is echt van top klasse. Heb ik nog geen enkele viswinkel gezien of gehoord.
Bedankt voor alle hulp en mij op gang te brengen met de vishobby!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ