2.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Wat een oplichters zootje is Lusago

Wat een oplichters zootje is dit. De web site ziet er goed en betrouwbaar uit.
Begrijp niet dat men zulke rotzooi durft te verkopen.
Wat de onderstaande reviews schrijven is absoluut waar. OOK IK BEN ERIN GETRAPT. 2 Paar leren orthopedische slippers. Blijkt van het goedkoopste
PLASTIC. En al helemaal niets ORTHOPEDISCH.
Telefoonnummer is nep. Contact via mail alleen in het Engels. Niks geld retour als je binnen 14 dagen reageert. Aanbod via Mail je kan 20% van je betaalde bedrag terug krijgen, ga daar NIET mee akkoord dan krijg je nog aan aanbod van 32 %
En mag je de slippers houden.
Dan kan je op je vingers natellen wat een troep het is.
😀 KOOP DAAR NOOIT.😀

2024幎1月16日

Orthopedische lederen slippers besteld

Orthopedische lederen slippers besteld, op de website ziet alles er keurig en degelijk uit. Na ongeveer een week slippers ontvangen vanuit China. De slippers lijken globaal op die van de website maar kunnen eigenlijk meteen te vuilnisbak in. Ze stinken naar plastic en lijm zijn niet gemaakt van leer en kwalitatief uitermate teleurstellend. Ik heb geprobeerd ze te retourneren, volgens de website geen enkel probleem. De praktijk is ander, ook mij wordt via een vreemd e-mail adres in het Engels eerst gevraagd of ik akkoord ben met 20% geld terug/korting, de slippers mag ik houden. Na afwijzing wordt er gevraagd of ik akkoord ben met 32% geld terug/korting. Tot op heden is het mij nog niet gelukt mijn geld terug te krijgen en de slippers retour te sturen.

2023幎12月29日

Oplichterij.

Ook hier online slippers gekocht. Zouden echt leer zijn en super kwaliteit. Dus dan is iets mee betalen geen probleem. Bleken plastic en voor geen meter te zitten. Retour aangevraagd per mail maar kreeg. Kortingsvoorstel van 20% en nogmaals van 35%. Ze wilde geen gehoor geven aan verzoek tot volledig retour en terugbetaling. Hoewel dit wel op hun website staat. Ik overweeg simpelweg aangifte te gaan doen. Zulke bedrijven zouden niet meer mogen kunnen bestaan.

2023幎12月10日
5぀星のうち1の評䟡

Trackers besteld werken niet goed en

Trackers besteld werken niet goed en terug gestuurd geld netjes terug gekregen.
Eerst werd er geprobeerd 20 % terug te betalen en toen 50% met behoud trackers.
Naar er op gewezen te zijn voor de ruil garantie van 14 dagen op hun site staat kreeg ik eindelijk een retour formulier.
En kreeg mijn geld terug verzendkosten was voor eigen rekening 6.95 euro.
Maar de software was een probleem de kwaliteit van weergave was niet goed.
Voor de koop gevraagd of we voor de applicatie moesten betalen antwoord het was gratis van Lusago.
Maar je moest wel registratie doen via kredit-kaart geen abonnement stond erbij.
Nu achteraf blijkt dat we nu een abonnement hebben van 25 euro afgeschreven vanuit Spanje.Hoe wordt ik een oor aangefietst via Lusago.nl
Zijn nu druk bezig het abonnement op te zeggen en het afgeschreven geld terug te krijgen voor de applicatie die wordt gebruikt bij de trackers van Lusago.nl
Geen trackers meer in bezit maar nu een abbonement voor de software uit Spanje.
En 6.95 euro betaald verzendkosten.
Dank U wel Lusago.nl
Dus kijk uit wat betreft software voor trackers van Lusago.nl
Anders komt U voor verrassingen te staan met afschrijvingen uit Spanje.😡

2023幎12月5日
5぀星のうち1の評䟡

Aangeboden artikelen komen niet overeen met de geleverde artikelen.

Ik had 2 paar orthopedische en leren slippers besteld via de website van Lusago.nl. Na ongeveer 1 week werden ze geleverd via DHL. Afzender uit China. De slippers waren van plastic en absoluut niet orthopedisch en zeer zeker niet van leer zoals aangegeven. Echt waardeloze troep van slechte kwaliteit. Klantenservice via info@lusago reageren niet op mijn mails. Ook het aangegeven contact 06 telefoon nummer werkt niet. Nummer is niet bereikbaar. Op hun website staat dat je artikelen voor retour moet aanmelden via de email. En je moet een retourformulier uitprinten en bijvoegen in het retourpakket. Dit retour formulier is nergens te vinden of te downloaden op hun website. Verder moet je de retour track en trace gegevens naar hun opsturen via de mail. Retour adres is een bedrijvenloods in Tilburg. Maar is niet echt duidelijk wie daar allemaal gehuisvest zijn. Allemaal moeilijk, moeilijk en niets werkt er zoals het zou moeten. Ergste is dat ze spullen aanbieden die niet overeenkomen met de werkelijkheid. Klopt gewoon niet. Amateuristisch opgezet en het lijkt verdacht veel als oplichting en een onbetrouwbare website en/of verkopers organisatie. Je kan achteraf betalen via KLARNA zoals vele Chinese verkopers die spullen aanbieden. Vandaar ik er ook besteld heb met achteraf betalen. Maar na ontvangst van de waardeloze slippers die totaal niet overeen komen met de bestelde slippers, heb ik spijt dat ik bij Lusago een bestelling heb geplaatst. Tot nu toe heb ik nog geen reacties ontvangen op mijn retour aanvraag via de mail. Ben benieuwd of ik nog een reactie krijg van Lusago en mijn nep slippers kan retourneren zoals beloofd op hun website. Update van 09 nov 23 15.40 uur. Antwoord van lusago: Ik krijg 20% korting als ik de slippers behoud en bespaar dan ook nog eens retour verzendkosten. Ze vragen of dit een goed idee is!!!!. Verder geen antwoorden op mijn vragen naar het juiste retouradres en het ontbrekende retourformulier. Geen excuses voor de foute gegevens op hun website over de producten die absoluut niet kloppen. Tja kunt het altijd proberen, maar het zou netjes zijn de wensen van de klant om te retourneren te waarderen en de gegevens te verstrekken die gevraagd worden. En niet mij nog deze troep proberen aan te smeren. Niet zo netjes van deze Chinese verkoper. Ben zeer benieuwd of mijn gevraagde gegevens en formulier nog aangeleverd gaan worden. Wederom een bevestiging geen zaken te doen met Lusago.nl. Wordt vervolgd.Update 09 nov 23 16.48 uur: Na aangegeven te hebben geen gebruik te maken van hun aangeboden korting krijg ik wederom een korting aangeboden van 32% en het voorstel de slippers aan familie te schenken. Te belachelijk voor woorden. Heb geweigerd en gevraagd mijn retourverzoek te respecteren zoals op hun website aangegeven en mij geen nieuwe voorstellen te maken/geven. Wederom heb ik het juiste retouradres aangevraagd en het toesturen van het benodigde retourformulier. Wederom ga ik wachten op een antwoord van Lusago. Vind het onvoorstelbaar dat zulke webshops zaken kunnen doen en zich niet houden aan regels en spullen verkopen die niet overeenkomen met de werkelijkheid. En dan ook nog niet eens de klant zijn wensen respecteren om het product te kunnen retourneren. Iets wat wel op hun website staat als optie.

2023幎11月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ