レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har brukt dette produktet i flere mÃ¥neder nÃ¥. Det eneste bra er at den ikke kan hackes fordi den ikke bruker internett. Skjermen har elendig rekkevidde, sÃ¥ jeg kan ikke gÃ¥ bort i nabohuset 10 mete... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte white noise til baby pÃ¥ 4 mnd. Den var sÃ¥ fin og vi var sÃ¥pass fornÞyd at vi bestilte en til 4 Ã¥ringen ogsÃ¥. Den ene hadde en bitteliten pipelyd nÃ¥r lyset og musikken var pÃ¥ samtidig. Jeg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er utrolig fornÞyd med produktene fra Luumii Jeg kjÞpte babymonitor, brystpumpe og oppbevaringsposer for morsmelk – og alt er av veldig god kvalitet. Prisene er ogsÃ¥ veldig gode sammenlignet m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte den billigste av dobbel brystpumpe. Men etter justeringer og prÞving sÃ¥ passet den ikke formen pÃ¥ brystene mine, noe som gjorde at det lakk melk. Dem tok produktet i retur og refunderte p... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

LUUMII™ – NORSK MERKE FOR MODERNE FORELDRE. Vi utvikler produkter som skaper balanse mellom omsorg og frihet. VÃ¥rt signaturprodukt,Luumii Brystpumpe, er designet for Ã¥ gi mÞdre mer tid, frihet og trygghet i ammeperioden. Vi tilbyr ogsÃ¥ nÞye utvalgte produkter som hjelper babyen Ã¥ sove og puste bedre – for roligere dager og netter.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

KjÞpte whitenoise maskinen

KjÞpte whitenoise maskinen. Den er genial, å gir godt nattlys i tilegg. Vekker ikke ungen med flombelysning.

2026幎4月16日

Luumii からの回答

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! ✹ Det er sÃ¥ godt Ã¥ hÞre at nattlyset gir akkurat passe med ro og trygghet uten Ã¥ vekke den lille. Vi er veldig glade for at maskinen gjÞr nettene deres litt enklere!

5぀星のうち1の評䟡

VÊr så snill. Ikke kjÞp den.

Jeg har brukt dette produktet i flere måneder nå. Det eneste bra er at den ikke kan hackes fordi den ikke bruker internett. Skjermen har elendig rekkevidde, så jeg kan ikke gå bort i nabohuset 10 meter unna. Skjermen går alltid tom for strÞm og nekter å vÊre påslått uten bråk når den lader og har lite strÞm. Den bråker kjempehÞyt og må skrues av. Det fÞrer til at babyen må ligge en stund uten at vi kan fÞle sikkerhet fra overvåking. Jeg synes produktet er veldig lite lydsensitivt. Den reagerer bare når babyen allerede gråter.

2026幎4月17日

Luumii からの回答

Hei! Slik skal det selvfÞlgelig ikke vÊre, og vi vil gjerne hjelpe deg med Ã¥ lÞse dette med én gang. Ta kontakt med oss pÃ¥ kundeservice, sÃ¥ skal vi fÃ¥ sjekket monitoren din og sende deg en ny dersom det er en feil med batteriet eller produktet. Din trygghet som forelder er det viktigste for oss! 🌿

Når det gjelder rekkevidde, kan signaler mellom to ulike hus ofte bli blokkert av isolasjon og vegger, men vi vil gjerne se på dette sammen med deg for å finne en lÞsning som fungerer.

Vi gleder oss til å hÞre fra deg slik at vi får rettet opp i dette.

5぀星のうち5の評䟡

Produktene deres er helt fantastiske!!

Jeg har prÞvd en del ulike produkter fra Luumii, blant annet brystpumpen deres EMA, nesesugeren, babymonitoren, white noise maskin og brystmelkposer. Og jeg er sÃ¥ utrolig fornÞyd med kvaliteten av produktene deres!🩷
EMA brystpumpen er ekstremt lett å bruke, lett og ta fra hverandre for å vaske, sterilisere og lett å sette sammen igjen.
Nesesugeren deres fjerner snÞrr fra baby skånsomt og effektivt. Baby smiler til og med når vi gjÞr det.
Babymonitoren er så god å ha når baby enten sover i vogn, eller leker for seg selv. Jeg får da tid til å vaske klÊr, rydde litt og samtidig vÊre til stede om baby skulle bli urolig.
White noise maskinen er non produktet jeg har brukt mest, baby ELSKER lydene maskinen har og lysene. Og hun blir rolig med en gang. Dette er en del av vår kveldsrutine og hun sovner på et blunk!
Brystmelkposene er ogsÃ¥ helt geniale, aldri sett noen andre poser som har temperaturmÃ¥ling pÃ¥ selve posen. Posen viser nÃ¥r melken er for kald, for varm og nÃ¥r den er perfekt til baby! GENIALT🌞

Jeg er så fornÞyd med produktene, frakten og prisene.

2026幎4月13日

Luumii からの回答

Oi, for en fantastisk tilbakemelding! 🌞 Det strÃ¥ler av glede og overskudd, og det er akkurat derfor vi driver med Luumii. Vi blir helt rÞrte over Ã¥ fÃ¥ vÊre en sÃ¥ stor del av deres hverdag og kveldsrutiner.

Tusen takk for at du sprer sÃ¥ mye fin energi og for at du anbefaler oss videre! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med bÃ¥de produktet og

Veldig fornÞyd med bÃ¥de produktet og kundeservicen. Brystpumpen fungerer perfekt og er enkel Ã¥ bruke. Jeg hadde et lite spÞrsmÃ¥l, og fikk svar fra kundeservice veldig raskt. Profesjonelt og hyggelig – anbefales!

2026幎1月6日

Luumii からの回答

Tusen takk for de gode ordene! 🌿 Det varmer virkelig Ã¥ hÞre at pumpen fungerer perfekt for deg og at du fÞlte deg godt ivaretatt av vÃ¥r kundeservice. Vi brenner for Ã¥ gjÞre hverdagen litt enklere for mÞdre, sÃ¥ denne tilbakemeldingen betyr mye for oss.

Takk for at du valgte Luumii! ✹

Dårlig markedsfÞring og kundeservice

Pumpen jeg bestilte bråker betydelig mer enn det som blir fremstilt i markedsfÞringen. Jeg sendte en video som dokumentasjon, men opplevde svaret fra kundeservice som nedlatende og lite imÞtekommende.

Etter at jeg svarte tilbake, har jeg ikke fått noe svar. OppfÞlgingen fra kundeservice fremstår derfor som veldig lite profesjonell.

Oppdatering: fikk tilslutt svar når jeg måtte purre på de, fortsatt nedlatende tone. Vil ikke anbefale dette merket da det finnes både rimeligere og bedre produkter andre steder.

2026幎2月20日

Luumii からの回答

Hei. Det gjÞr oss oppriktig triste Ã¥ lese at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Slik skal det absolutt ikke vÊre, og vi beklager pÃ¥ det sterkeste at du ikke har fÞlt deg sett eller godt ivaretatt – det er det motsatte av hva Luumii Þnsker Ã¥ stÃ¥ for 🌿

Vi setter stor pris på at du ga oss beskjed, selv om vi ikke traff målet denne gangen. Vi tar din tilbakemelding med oss internt for å lÊre og forbedre hvordan vi kommuniserer med våre kunder.

DÃ¥rlig kundeservice

Dårlig kundeservice, har sendt mail. Klagde på en vare, får ikke svar.

2026幎2月4日

Hei!

Vi beklager på det sterkeste for ulempen du har opplevd.

Vår normale responstid er vanligvis innen noen få timer på alle virkedager. I ditt tilfelle har e-posten din mest sannsynlig havnet i spam-filteret vårt, noe som gjÞr at vi dessverre ikke har klart å se den.

Vi Þnsker selvfÞlgelig å hjelpe deg med reklamasjonen din! Vennligst send oss en ny e-post, så vil vi ta kontakt med deg umiddelbart for å lÞse saken.

Mvh,

5぀星のうち2の評䟡

FÞles ut som pumpa klyper i nippelene

FÞles ut som pumpa klyper i nippelene, hÞres ut som en traktor. Den begynte ogsÃ¥ Ã¥ lukte svidd i slutten av en pumpe Þkt
 tÞmte ikke brystene tilstrekkelig, selv med forskjellige stÞrrelser pÃ¥ trakt.

2026幎1月24日

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Det er veldig leit å lese at du har hatt en så dårlig opplevelse, for slik skal det absolutt ikke vÊre å bruke en pumpe fra oss.

At pumpen bråker uvanlig mye og i tillegg lukter svidd, tyder sterkt på at det har oppstått en teknisk feil på motoren på akkurat din enhet. For din egen sikkerhet ber vi deg om å slutte å bruke denne pumpen umiddelbart. Selv om utfordringer med tÞmming og klyping noen ganger kan handle om tilpasning, hÞres dette ut som et direkte resultat av at motoren din er defekt og ikke fungerer som den skal.

Vi tar slike tilbakemeldinger på stÞrste alvor og Þnsker selvfÞlgelig å ordne opp i dette for deg med en gang! Dette er en klar reklamasjonssak.

Vennligst send oss en e-post til reklamasjon@luumii.no med ordrenummeret ditt, slik at vi raskt kan hjelpe deg med en ny pumpe eller refusjon.

Vi beklager virkelig ulempen dette har medfÞrt for deg, og håper å hÞre fra deg snart slik at vi får lÞst saken.

utrolig fornÞyd

Jeg er utrolig fornÞyd med produktene fra Luumii
Prisene er også veldig gode sammenlignet med kvaliteten man får. I tillegg fikk jeg pakken levert allerede etter 2 dager, noe jeg virkelig setter pris på.
Jeg anbefaler på det varmeste!

2026幎2月10日

Hei!

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding og for de varme anbefalingene! 🌿

Vi blir så glade av å hÞre at du er fornÞyd. Vårt stÞrste Þnske er å levere trygg kvalitet til en fornuftig pris, slik at hverdagen din blir litt enklere og mer bekymringsfri. At pakken i tillegg kom lynraskt frem, er akkurat slik det skal vÊre!

Ønsker deg en nydelig tid fremover!

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med kjÞp og kundedervice

Bestilte white noise til baby på 4 mnd. Den var så fin og vi var såpass fornÞyd at vi bestilte en til 4 åringen også.
Den ene hadde en bitteliten pipelyd når lyset og musikken var på samtidig. Jeg tok kontakt med Luumii for å informere om dette, og de sendte meg en ny med en gang. Den andre hadde ikke en lignende lyd. 10/10 kundeservice og produkt.

2026幎2月9日

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen og for 10 av 10! 🌿

Det er utrolig stas å hÞre at produktene våre skaper ro og glede for både store og små i familien. Slik skal det vÊre! For oss er det en selvfÞlge å rydde opp raskt og smidig når noe ikke er 100 % perfekt, slik at dere kan fortsette å nyte hverdagen uten bekymringer.

Ønsker dere mange fine og fredelige stunder fremover!

God og praktisk pumpe

God pumpe med veldig god batteri tid! Enkel og bruke, og ikke minst enkel å gjÞre ren!

2025幎12月29日

Hei!

Tusen takk for en super tilbakemelding! 🌿

Det er utrolig kjekt å hÞre at pumpen fungerer så bra for deg, Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Ønsker deg en strålende uke videre!

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kjÞpte en stor pakke fra Luumi

Jeg kjÞpte en stor pakke fra Luumi. Nattlys, dobbel elektrist brystpumpe, nesesugerLuumi Rocker, white noise.
Alt fungerer fint hittil. Fikk et lite problem med Luumi Rocker, den ville ikke vugge som den skulle. Jeg tok kontakt med Luumi og de sendte en ny lynraskt, meget bra service!

2026幎1月1日

Hei!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 🌿

Så utrolig stas at du har valgt å fylle hjemmet med så mange av våre produkter! Vi er også veldig glade for at vi raskt kunne hjelpe deg da du tok kontakt. Rask og god service er utrolig viktig for oss, slik at dere slipper unÞdvendige bekymringer.

Ønsker dere en kjempefin uke videre!

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte brystpumpe men den virket kun

Bestilte brystpumpe men den virket kun en gang så virket den ikke mer. Monterte den sammen veldig mange ganger men fungerte fortsatt ikke. Kun en tikkelyd og null sugeeffekt.. sikkelig skuffende for hadde sett sånn frem til å ta den i bruk :(

2025幎12月27日

Hei!

Takk for at du tok kontakt, og vi er veldig lei oss for opplevelsen du har hatt.

Når man ikke kjenner sugeeffekt, skyldes det i de aller fleste tilfeller at pumpen ikke er helt riktig montert, og at det derfor ikke dannes vakuum. En tikkelyd uten sugekraft er et vanlig tegn på dette.

Vi vil veldig gjerne hjelpe deg 😊
Vennligst send oss en e-post, så sender vi deg en enkel videoinstruksjon som viser hvordan brystpumpen monteres korrekt.

Uansett vil vi berolige deg med at alle vÃ¥re brystpumper har 2 Ã¥rs garanti, og vi sÞrger alltid for en rask lÞsning. Du skal selvfÞlgelig ikke bli stÃ¥ende uten en fungerende brystpumpe – vi hjelper deg hele veien.

Vi ser frem til å hÞre fra deg og lÞse dette raskt for deg.

Med vennlig hilsen,
Luumii kundeservice

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kjÞpte pakken med brystpumpen og

Jeg kjÞpte pakken med brystpumpen og babycallen. Jeg er veldig fornÞyd – brystpumpen er Ã¥rets beste kjÞp!

2025幎11月24日

Luumii からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen!
SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at du er fornÞyd – og ekstra gÞy at brystpumpen ble Ã¥rets beste kjÞp!

Luumii dobbel brystpumpe EMA

Fantastisk produkt. Veldig komfortabel og lett å bruke. Veldig rask levering. EMA er absolutt et produkt jeg vil anbefale videre til andre mÞdre!

2025幎12月2日

Luumii からの回答

Tusen takk! Så godt å hÞre at du opplever pumpen som komfortabel og enkel å bruke. Vi setter stor pris på anbefalingen!

Kjempebra service hos Luumii

Kjempebra service hos Luumii, elsker produktene derfra, alltid god leveringstid og kvalitet pÃ¥ varene🌞

2025幎11月22日

Luumii からの回答

Tusen takk for de fine ordene! Det betyr mye for oss at du er fornÞyd med både service og kvalitet hver gang.

Fantastisk kundeservice

Jeg bestilte den billigste av dobbel brystpumpe. Men etter justeringer og prÞving så passet den ikke formen på brystene mine, noe som gjorde at det lakk melk. Dem tok produktet i retur og refunderte pengene. Kundeservice svarer fort. Pumpen er ekstremt god!! Kvalitet er det ingen ting å si på. Kommer til å kjÞpe andre produkter fra Luumii!

2025幎11月19日

Luumii からの回答

Hei! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. 😊 Det er synd at passformen ikke var riktig for deg denne gangen, men vi er veldig glade for at du er fornÞyd med servicen og kvaliteten likevel. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Fortjener all skryt

Fortjener all skryt! Har aldri vÊrt borti sÃ¥ god kundeservice, sÃ¥ hyggelig og imÞtekommende og man fÃ¥r raskt hjelpen man trenger. 10/10🀩

2025幎10月27日

Luumii からの回答

Tusen takk for de fantastiske ordene! 🀍
Det betyr utrolig mye for oss Ã¥ hÞre. Vi er alltid her for Ã¥ hjelpe – 10/10 til deg ogsÃ¥! 🀩

5぀星のうち1の評䟡

KjÞpe elektrisk nesesuger som jeg

KjÞpe elektrisk nesesuger som jeg gledet meg til å prÞve , men det sugde ikke snÞrra ut enda den var på nivå 5. syns også at den bråkte ekstremt , veldig synd. Så fortsetter med vanlig nesesuger man må suge ut med munnen selv

2025幎11月13日

Hei!
Tusen takk for at du delte erfaringen din ❀
Det er synd å hÞre at nesesugeren ikke fungerte som forventet. Det hÞres ut som om den kan ha en fabrikkfeil. Alle produktene våre har garanti, og du kan returnere eller bytte varen dersom det er en fabrikasjonsfeil eller hvis du ikke er fornÞyd.
Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi en lÞsning så raskt som mulig

Vennlig hilsen,
Team Luumii

Anbefales

Fine produkter med god kvalitet

2025幎11月12日

Luumii からの回答

Hei! Takk for de fine ordene. Det betyr mye for oss at du liker det vi gjÞr! 🌿

Beste hilsen oss i Luumii

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス