Uduelig amatÞr
Uduelig amatÞr, spild ikke jeres tid på dem.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Uduelig amatÞr, spild ikke jeres tid på dem.
Jeg har fået lavet omfattende tandarbejde ved Luxadent, som i Danmark ville have kostet nÊsten det dobbelte. De er super sÞde, punktlige, omhyggelige og klinikken fremstår top moderne med det nyeste udstyr bl.a. indenfor rÞntgen. Jeg er yderst tilfreds med resultatet af mit tandarbejde og Luxadent vil fremover vÊre min foretrukne tandlÊge.
Jeg var hos luxadent i går for anden gang, og havde endnu en god oplevelse. Jeg har paradentose og skal have lavet en bro i undermunden. Prisen fra min danske tandlÊge 43000 danske kr. luxadents pris 27000 danske kr.
jeg giver anmeldelsen ikke på grund af den billigere pris, men pga, deres professionelle og venlige måde og vÊre på.
Som en person med tandlÊgeskrÊk og paradentose har jeg vÊret hos rigtig mange tandlÊger, og jeg kommer til at blive hos luxa.
Det vÊrste/mest smertefulde for mig når jeg går til tandlÊgen, er den kvartalsvise tandrensning med ultralyd. Den går lige i mit nervesystem.
I går til tandrensning (udvidet pga. paradentose) smurte tandplejeren mine gummer med noget bedÞvelse, og så mÊrkede jeg intet. jeg var rystet. Jeg spurgte tandplejeren hvad det dog var for noget, og så sagde hun at det var alle tandlÊger kendte til. MEN jeg er aldrig blevet tilbudt det hos de tandlÊger jeg har vÊret hos i danmark. Der er det nåle og prikken og stikken i flere timer efter man kommer ud. og så koster det det jo pr. stik.
Hos Luxa koster det ikke ekstra.
Heller ikke rÞntgenbillede.
Jeg er rasende på danske tandlÊger over alle de smerter jeg har måttet udholde, da jeg også har fravalgt nålebedÞvelse, da jeg ikke er god til nåle.
summasummarum. jeg sparer 50 %, skal ikke stikkes, og så er de supersÞde.
Med venlig hilsen
JÞrgen frederiksvÊrk