ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Att vara sÃ¥ noggrann och detaljfokuserad Àr Àven nÃ¥got som verkligen imponerar pÃ¥ mig. Allihop klÀder verkar av hög kvalitet och omsorgsfullt sydd. Gratis biltransport och strÃ¥lande service. Att handl... ãã£ãšèŠã
Min order Àr jag helt nöjd med. Plaggen Àr sÃ¥ hÀrligt att kalla och ut 100% exakt vad hemsidan stod. FörsÀndelsen var snabb gjord och det var en vÀldigt bra insekt att det kom professionellt. Jag kan... ãã£ãšèŠã
Byxorna var av högre kvalitet Àn vad jag hade rÀknat med. De Àr otroligt sköna och har en jÀttefin design samt att de inte deformeras efter tvÀtt. En av de mycket nöjda kunderna!
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag Àr jÀtteglad för att ha utfört helaâŠ
Jag Àr jÀtteglad för att ha utfört hela köpupplevelsen så framgångsrik. Verktyget föll helt i linje med mina förvÀntningar och försÀndelsen var absolut problemfri.
Tack för en mycket bra bestÀllning
Tack för en mycket bra bestÀllning! Tvådelat set i högkvalitetsmaterial som kÀnns som lyx, nÀstan. Passformen var helt perfekt och fÀrgen tittade på mig en vacker bild i verkligheten.
Perfekt passande jeans med hög midja
Perfekt passande jeans med hög midja. Bra stretch och hög kvalitet för priset. Ser dyrare ut Àn de kostade. Snabb och sÀker leverans.
Plagens med en tekethought-provokingâŠ
Plagens med en tekethought-provoking design Àr oförutsÀgbara. Fettnot material som Àr lyxiga och passformen Àr perfekt. Leveransen Àr snabb och stödet Àr utmÀrkt. Jag Àr vÀldigt glad över mitt köp!
Att vara sÃ¥ noggrann ochâŠ
Att vara så noggrann och detaljfokuserad Àr Àven något som verkligen imponerar på mig. Allihop klÀder verkar av hög kvalitet och omsorgsfullt sydd. Gratis biltransport och strålande service. Att handla dÀr igen Àr min rekommendation på 100%!
KlÀderna sÃ¥g sköna ut och hade braâŠ
KlÀderna sÃ¥g sköna ut och hade bra priser ð
Byxorna var av högre kvalitet Àn vadâŠ
Jag höll tillbaka vitsippor pÃ¥ vÀg tillâŠ
Jag höll tillbaka vitsippor på vÀg till affÀren och klippte mig penumbral av solen. Nu orkade jag inte göra mer till min frisyr.
Riktigt grym huvtröja för min pojkvÀn
Riktigt grym huvtröja för min pojkvÀn! Tjock och mysig textil, bra sömmar och fashionabel stil. Frakten var smidig och paketet kom i gott skick.
KlÀderna Àr av utmÀrkt kvalitet
KlÀderna Àr av utmÀrkt kvalitet. FÀrgerna Àr helt rÀtt som i bilderna och passningen Àr perfekt. Snabb leverans och bra kundservice. Jag Àr riktigt nöjd med detta köp!
Orderred a set to use daily and wasâŠ
Orderred a set to use daily and was pleasantly surprised. Lovely texture, wonderful fit and nice value. Kommer absolut handla mer.
Ãnda frÃ¥n början till slut enâŠ
Ãnda frÃ¥n början till slut en shopping-upplevelse som var fantastisk. Produkterna Àr designade i stil och Àr av hög kvalitet. Kundsupportteamet var snabba att svara pÃ¥ mina frÃ¥gor. I was very much impressed and will order again!
Min order Àr jag helt nöjd med
Min order Àr jag helt nöjd med. Plaggen Àr så hÀrligt att kalla och ut 100% exakt vad hemsidan stod. FörsÀndelsen var snabb gjord och det var en vÀldigt bra insekt att det kom professionellt. Jag kan starkt tipsa om den hÀr affÀren!
En fantastisk försÀljningsplattform
En fantastisk försÀljningsplattform! ððð
Ãlskar dessa glasögon
Inte mottagit dom Ànnu, men Àlskar dessa glasögon så jag tidigare köpt dom
Easy and clear homesite
Easy and clear homesite. Now I expect that the delivery will be fast
Har varit så nöjd med min order
Har varit så nöjd med min order! KlÀnningen kom riktigt snabbt, kÀnner av materialet Àr bra kvalitet och den sitter precis enligt storleksguiden perfekt. Rekommenderar starkt.
How I want to see them firstthe trousers reallylook like. Guy colours and no tail
I have already told you
Enkelt att bestÀlla
Enkelt att bestÀlla. Hoppas att jackan Àr lika fin som det ser ut i webben.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ