Zoekend naar Birkenstck slippers vond ik zeer snel het type dat ik zocht op de Luxiv site. Aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs en de mogelijke kleuren opties waren erg goed gepresenteerd.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nice and easy website, find really the product i wanted, after a terrible experience with another wellknown seller who let me buy something that was "out of stock" without telling it on his website, a... ãã£ãšèŠã
Direct na de bestelling heb ik meteen enkele mails ontvangen waarin de bestelling en de levering duidelijk werd gemaakt. Prijs van het product was al naar beneden bijgesteld. Dat maakte mijn beslissin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Makkelijk te bestellen directe feedback
Was makkelijk te bestellen en goedeâŠ
Was makkelijk te bestellen en goede prijs. Heb de bestelling nog niet ontvangen.
Uiststekende deal!
Op diverse site zelfde laarzen van ⬠56,- tot ⬠99,-
Bij Luvix zonder vrachtkosten.
Zeer happy met mijn aankoop
Quick and easy!
Makkelijk en duidelijk bestellen
Makkelijk en duidelijk bestellen.
Zag er heel betrouwbaar uit.
Blijkt....voor 23:00 besteld .volgende dag geleverd .
Ja t zekerheids pakket ..via email.
Product komt gewoon uit China.
Vingers crossed dat t goed komt
Snelle bestelling prachtig
Alles prima!
Dit is de tweede keer dat ik hier bestel maar tot nu toe gaat alles zeer vlot bij de vorige ging alles ook zeer goed,iets dat ik besteld had en er werd me onmiddellijk vermeld dat ik ik weet niet meer hoe lang ik moest wachten,was niet meer op voorraad.ik heb dan ook iets anders besteld en je gelooft niet hoe snel alles in zijn werk ging, twee dagen later had ik mijn bestelling al! Ik hoop dat dat nu ook weer zo snel is.
not received yet...ordering was easy
not received yet...ordering was easy. Also discount received. Hope the goods will be delivered soon
Very convenient
Very convenient. Also I could see on the website that delivery is fast.
Order prijs
ik waardeer de snelle reactie op mijnâŠ
ik waardeer de snelle reactie op mijn vraag, na enkele minuten kreeg ik al antwoord.
Snel antwoord op mijn vragen
Snel antwoord op mijn vragen. Vlotte verzending.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ