Som altid leverede Luxlight hurtigt. Udvalget er altid stort hos LuxLight, men fandt hurtigt lamperne da deres hjemmeside er super nem at finde rundt pÃ¥ð€© Jeg bestilte to vÊglamper Aludra double... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde bestilt 2 lamper med dÊmpning. Den ene havde defekte lameler og den anden havde ikke dÊmpning. Luxlight lÞste begge problemer meget hurtigt trods stor travlhed (black friday) ... superhurtig res... ãã£ãšèŠã
God opfÞlgende kundeservice og hurtig levering. Jeg sendte en forespÞrgsel pÃ¥ lagerstatus pÃ¥ nogle lamper og fik kort tid efter en opringning fra kundeservice, som kunne bekrÊfte at ved en hurt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk kundeservice hos Luxlight! Jeg kontaktede Luxlight, fordi en lampe, vi kÞbte for nÊsten 3 Ã¥r siden, var gÃ¥et i stykker. Jeg troede selv, at garantien kun gjaldt i 2 Ã¥r, sÃ¥ det var e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LuxLight.dk er en designbelysningswebshop. Vi brÊnder for godt lys og gode designerprodukter. Vores webshop har base i Odense C, og har vÊret danskejet siden 2013.
Ãrstedsgade 18, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg var fuld tilfreds med oplevelsen med jer

Luxlight.dk ããã®åç
Super hurtig levering. Vi havde valgt en for stor model og returnering forlÞb upåklageligt. Vi ser frem til bestilt, mindre model.

Luxlight.dk ããã®åç
Bestilling bliver hurtigt ekspederet og leveret til afhentning. Godt orienteret

Luxlight.dk ããã®åç
Da jeg skal bruge lamperne til julegave har jeg ikke pakket dem ud, MEN jeg går stÊrkt ud fra, at svarer de til annoncen. Så kan jeg blot sige, at ikke alene er de billigere end forretningen på Frederiksberg, men de blev også afsendt asap. God service, kan anbefales.
Mvh
Wivi Jerichow

Luxlight.dk ããã®åç
At handle hos Luxlight var en helt igennem behagelig oplevelse! Venlig, imÞdekommende og effektiv betjening - her kan man fÞle sig tryg!
Vivian Lynbech

Luxlight.dk ããã®åç
Billig pris og hurtig levering og det betyder alt nÃ¥r jeg bestiller en vareððŒð
Mvh
Allan

Luxlight.dk ããã®åç
Vi fik bestilt nogen forkerte lamper, hvorefter Luxlight hjalp os med at bestille de rette lamper hjem i stedet direkte fra forhandleren, da det ikke var nogen, de havde hos Luxlight.
Virkelig god service og vi er meget tilfredse med vores fine lamper.

Luxlight.dk ããã®åç
Jeg er MEGET skuffet over Luxlight webshop, og dens ejer.
Jeg kÞbte en lampe online, en udstillingsmodel, og jeg var SÃ
glad, at have fundet min Þnske lampe til en rigtig god pris.
Jeg fik ordrebekrÊftelse, og har du glemt din kurv mv , alt var godt, troede jeg ⊠2 dage efter får jeg denne
Ny besked til dig. vedr. din ordre # 135952:
Hej Betina Jeg har forsÞgt at fange dig på tlf, uden held. Så nu prÞver jeg her. Vi Har desvÊrre ikke flere flere ph 3œ-2œ bordlampe messing tilbage og da vi ophÞrer som Louis Poulsen forhandler, kan jeg ikke hjÊlpe dig med den. Vi har stadig varianten i sort og krom tilbage, hvis det har din interesse. Jeg annullerer derfor din ordre.
Ingen undskyldning, ingen kompensation, i så fald, jeg ville kÞbe en anden lampe, det er simpelt hen dårlig stil !
Jeg handler aldrig igen hos Luxlight, de er ligeglade med deres kunder.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã