Echt super leuke kleding gekocht bij LuxuryMustHave 𥰠De kwaliteit is echt heel goed en alles ziet er super mooi uit. De verkoopsters zijn ook echt lieve meiden! Zeker een aanrader, vooral zo doorgaa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goeie service! En goeie communicatie Bedankt meiden! Naomi was blij verrast met het jurkjeð¥°ð
Ben bij de opening zelf geweest. Super enthousiaste meiden en echt leuke spulletjes zeker een aanrader als je van de glitter en glammer bentðð
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
âš Jouw stijl, jouw moment âšBij ons draait alles om jou! Ontdek de nieuwste dameskleding die perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid â van casual musthaves tot chique eyecatchers. Of je nu gaat voor een comfy outfit voor overdag, een stijlvolle look voor op kantoor of die perfecte jurk voor een avond uit, wij hebben het allemaal. Strikje erop, stijl begint hier
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super mooi pak!
Super snelle levering en geweldige meiden! Bedankt voor het prachtige pak. Heel erg blij mee!
Leuke comfortabele kleding
Erg blij met de kleding die we bij de opening hebben gekocht. Super comfortabel voor een leuke prijs. Ook leuke accessoires.
Heel tevreden over Luxurymusthave
Heel tevreden over Luxurymusthave, heel blij met mijn kleding, van goede kwaliteit en een top service gehad! Echt een aanrader
Tijdens de opening goed geadviseerd
Tijdens de opening goed geadviseerd door de twee meiden om een leuk cadeautje voor een goede prijs te kopen!
Leuke nieuwe webshop.
Mooie oorbellen gekocht voor de feestdagen. En een mooi pak waarin ik kan schitteren. Na 2 dagen het pakket al ontvangen. Keurig en mooi verpakt.
Beeldige kleding
Ik heb super leuke kleding gekocht.de trui met de strikjes is echt mijn favoriet.de kettingen zijn ook te leuk ððð de service is prima
Bij de pop-up store ben ik langsgeweestâŠ
Bij de pop-up store ben ik langsgeweest met mijn vriendin. Ze heeft 2 dingen uitgekozen, hiermee was ze erg blij.
Super leuke kleding van 2 super leukeâŠ
Super leuke kleding van 2 super leuke meiden! Top service, echt een aanrader! â€ïž
Trendy webshop
Mooie overzichtelijke trendy webshop, leuke kleding en sieraden! Goeie en snelle service. Opening van de shop was ook super leuk gedaan. Fijn geholpen door 2 enthousiaste meiden, mijn vriendin was erg blij met de aankopen.
Snel binnen en goede kwaliteit
Snel binnen en goede kwaliteit. Heel blij mee!
Ben bij de opening geweest en wauw
Ben bij de opening geweest en wauw, wat een leuke kleding voor een superleuke prijs! ðïž
Twee hardwerkende meiden die eerlijk en met veel enthousiasme advies geven. Als je er even niet uitkomt, staan ze meteen voor je klaar!
Ik ben superblij met mijn mooie kwaliteitsbroek, prachtig shirt en enig pak. Dankjewel meiden voor jullie topservice en fijne hulp ik kom zeker terug! ð
Mooie & leuke kleding enz van goedeâŠ
Mooie & leuke kleding enz van goede kwaliteit, snelle levering.
2 super leuke enthousiaste meiden!
Ben bij de opening zelf geweest
Mijn nieuwe favoriete boetiekje
Super leuke kleding en accessoires voor een mooi prijsje. Kleding voelt ook aan als goede kwaliteit!
Favoriete webshop
Zo blij met mijn aankopen! Luxurymusthave heeft echt de mooiste items van goede kwaliteit en een prachtige webshop! De service is top! Trots op jullie meiden! â€ïž
Blij met me pakketjeð
Wat een leuke webshop, zoveel leuke kleding en accessoires, de verzending was ook super snel
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ