Luxway レビュヌ 212

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Every month I buy a few components for my future infrared sauna, which I will build myself. At the very beginning I had correspondence with the company and what we agreed on they keep. I can't give an... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi upptÀckte att vi bestÀllt "fel" vÀrmedyna. Jag ringde dÃ¥ och pratade med en person och fick vÀldigt bra information om hur jag skulle gÃ¥ tillvÀga för att skicka tillbaka den vÀrmedyna vi hade best... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans frÃ¥n början. Sen visade det sig dock att en del till IR-bastun var felpackad frÃ¥n fabriken. PÃ¥talade detta pÃ¥ mÃ¥ndag eftermiddag. KundtjÀnst lyckades ordna fram rÀtt del och Àven levere... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. サりナ専門店
  2. 建蚭資材卞業者
  3. 暖房噚具提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Luxway Nordic AB – din specialist inom infraröd vÀrme och bastulösningar Luxway Nordic AB, med sÀte i Göteborg och verksam sedan 2006, har etablerat sig som en av Nordens ledande aktörer inom infraröd bastu och uppvÀrmningsteknik. Med ett stort sortiment och djup kompetens i branschen adresserar Luxway bÃ¥de privatpersoner och professionella aktörer som spa, hotell, kliniker och wellnesscenter. PÃ¥ deras webbplatser framgÃ¥r tydligt att sortimentet Àr indelat i flera produktkategorier som kompletterar varandra och tÀcker kundernas behov för vÀrme, wellness och komfort: Infraröda bastur (IR‑bastu): För 1 till 8 personer, inklusive hörnmodeller, kombibastur (traditionell + infraröd) och utomhusbastur. VÀrmemadrasser: Infraröda madrasser med Àdelstenar som jadesten, turmalin och ametist, avsedda för att lindra vÀrk, stödja terapi och ge djupgÃ¥ende vÀrme i vardagen. TerrassvÀrmare / infravÀrmare: Energieffektiva infravÀrmare för uteplatser, altaner och uteserveringar – dÀr traditionella vÀrmekÀllor ofta Àr dyrare och kÀnsligare för vindar. InfravÀrmepaneler / rumsuppvÀrmning: Paneler som kan monteras pÃ¥ vÀgg eller tak, som erbjuder diskret och tyst vÀrme i hem eller kontor. Bastutillbehör och kompletteringar: Paneler för eftermontering, bastulavar, bastulavelement, belysning (LED, ljusterapi med IR), dörrar/fönster, aggregat (elektriska och vedeldade) och reservdelar. Varför vÀlja Luxway Nordic AB? Brett och djupt sortiment – Med över 80–100 bastumodeller i lager kan Luxway erbjuda lösningar för smÃ¥ lÀgenheter till större spa‑projekt. Energieffektiv teknik – Företaget betonat att deras infraröda lösningar ofta anvÀnder cirka 50 % mindre energi Àn traditionell bastu, tack vare att de vÀrmer kroppen snarare Àn luften. Flexibilitet och modulÀr utformning – MÃ¥nga produkter Àr designade för att kunna monteras enkelt, flyttas eller kompletteras efter behov. Kundservice & support – Luxway erbjuder monteringstips, videoguider och teknisk rÃ¥dgivning, vilket stÀrker förtroendet hos kunder. Kvalitet och stabil leverans – Produkterna hÃ¥lls i lager med kort leveranstid, vilket minskar vÀntetiden för kunder. Referenser och nöjda kunder – Recensioner visar att kunder uppskattar support och produktkvalitet. Miljö- och hÃ¥llbarhetsfokus – Material, som trÀ, kommer frÃ¥n certifierade kÀllor och produkterna utvecklas med fokus pÃ¥ lÃ¥g energiförbrukning och lÃ¥ng livslÀngd.

Luxway Nordic AB – Nordens specialist på infraröd bastu och wellness

圓該䌁業による蚘述

Högkvalitativa bastulösningar, infraröd vÀrme och förstklassig kundservice
Infraröda bastur (IR-bastu): För 1–8 personer, inklusive hörnmodeller, kombibastur och utomhusbastur. VÀrmemadrasser: Med Àdelstenar som jadesten, turmalin och ametist som ger djupgÃ¥ende vÀrme och stödjer avslappning och terapi. TerrassvÀrmare / infravÀrmare: Energieffektiva lösningar för uteplatser, altaner och uteserveringar. InfravÀrmepaneler / rumsuppvÀrmning: Diskret vÀrme som kan monteras pÃ¥ vÀgg eller tak i hem eller kontor. Bastutillbehör: Paneler, lav-element, LED-belysning med ljusterapi, dörrar, fönster, aggregat och reservdelar.

4.5

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

infraröd funktion funkar inte, Det var inte hemleverans.

Displayen av den infraröda madrassen visar ingen andra röd lampa nÀr jag trycker på infraröd nedre klappen. Och nÀr jag trycker på övre knappen lyses inte den tredje röd lampa heller.
Dessutom en komplicerad instruktion.
Jag måste lÀmna återbud till köpet. För dyrt att betala nÀstan 5 000 för endast vÀrmemadrass. Och lovad hemleverans uteblev.

2026幎3月18日

Luxway からの回答

Infrarött ljus Àr inte synbart för ögat. Det Àr en vÀrmevåg som skapar en effektiv och vÀlgörande uppvÀrmning av kroppen. Du beskriver i telefonsamtal att din Inframadrass blir varm, vilket indikerat att den fungerar som den skall. Vi har alltid infravÀrme i fokus, den funktionen Àr gemensamt för samtliga vår inframadrasser. Vi erbjuder Àven modeller med rödljusterapi och magnetvågor (PEMF) men dessa funktioner ingår inte i den madrass du har valt. Vi beklagar om broschyren upplevdes som komplicerad. Den Àr utformad för att vara enkel och informativ med bilder och beskrivningar av samtliga modeller och Àr vanligtvis mycket uppskattad. Vi erbjuder leverans till service utlÀmningsstÀlle, vilket framgår i kassan vid köp. Hemleverans finns ej som alternativ.

5぀星のうち4の評䟡

Mindre kramp och vÀrk i ryggen. Skön och avslappnande.

Valde att köpa deras IR madrass trots att den Àr flera tusen dyrare Àn Trendrehabs eftersom den verkade bÀttre nÀr man jÀmförde specifikationerna. Bara att hoppas att det stÀmmer. Hur som helst lÀngtar man hem till att lÀgga sig på den efter jobbet för att mjuka upp ryggen. Har vilat på den varje dag i ca 2 veckor och kÀnner mindre kramp och vÀrk i rygg.

2026幎2月27日

Great saunas

Great saunas. I recently bought one and had a great experience from sales to receiving

2026幎2月2日
自発的なレビュヌ

Luxway からの回答

Thank you for your review

Awesome. Love it. 😊

Very honest conversations with Lars in Luxway about what I needed prior to purchasing. I was going to build myself and had questions about various aspects of combining panels and decided in the end to buy a 3-4 person corner sauna and I'm very happy with it. I've used it myself and love it and have had a few of the athletes I treat use it and they love it for recovery and relaxation.

2026幎1月21日

Thank you Kevin for your nice review. / Regards Lars

Extremly fast delivery

Extremly fast delivery, 24h from placed order the whole delivery was standing in my garage! Helpful support from start from Luxway since I wanted/needed the door to be hinged on the left side instead of right side. Now everyting is assembled and waxed, tonight we will do our premiere.

2026幎1月21日

Luxway からの回答

Thank you Roger for your nice review

Madrassen lindrar!

Madrassen lindrar en del av mina problem och ser fram emot effekten nÀr jag hunnit anvÀnda den under lÀngre tid.
Den levererades snabbt!

2026幎1月12日

Luxway からの回答

Tack för en bra recension, din recension vÀrmer gott

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。