レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det var nemt og hurtig levering. Bukserne levede op til mine forventninger, stÞrrelse og kvalitet. Dansk firma, det er ikke sidste gang jeg kÞber hos Luxzuz.

䌁業が回答したした

Hvor er jeg glad for at fÃ¥ mulighed for at fortÊlle om jeres fantastiske produkter, jeres super service og hurtige og smertefrie leverance! Jeg var lidt i tvivl om hvorvidt jeg "turde" bestille noge... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god kundeservice, lÊkkert tÞj og hurtig levering. Kundeservice var opmÊrksomme pÃ¥ at jeg var kommet til at bestille vare i forskellige stÞrrelser (xs og xl) og kontaktede mig for at sikre,... もっず芋る

䌁業が回答したした

The online ordering process was simple and efficient. My order was carefully packed, and delivered fast. I was delighted to find a nice gift (a wool comb) included. Overall, I’m very satisfied with th... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品提䟛業者
  2. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

LUXZUZ // ONE TWO er et dansk modebrand, der bygger på nordiske traditioner med en dyb forbindelse til den klassiske skandinaviske Êstetik og renhed. Vi appellerer til kvinder, der vÊrdsÊtter tidlÞst design og Þnsker at investere i tÞj, der både er stilfuldt og bidrager til en garderobe, hvor tÞjet ikke behÞver at blive udskiftet hver sÊson. Inspirationen hentes fra naturen, hvor mÞnstre og materialer til kjoler og bluser afspejler de farver og strukturer, der findes i det skandinaviske landskab. Kollektionerne udstråler enkel elegance, hvor rene linjer og minimalistisk design kombinerer rå og cool elementer med feminine detaljer. Vores mål er at skabe tidlÞs mode, der kan bruges igen og igen, hvilket udtrykkes i vores designfilosofien: En nederdel fra forrige kollektion skal kunne matches med en t-shirt fra den nyeste kollektion. Der lÊgges vÊgt på et stÊrkt og ukompliceret udtryk, der er både moderne og tidlÞst. TÞjet er designet til at vÊre behageligt og funktionelt uden at gå på kompromis med stil. Dette gÞr det muligt for kvinder i alle aldre at sammensÊtte outfits, der matcher deres personlige stil, til både hverdag og festlige lejligheder.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

43件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Hurtig levering og fin bluse.

2026幎3月19日

KÊre Consumer,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at hÞre, at du har oplevet en hurtig levering, og at du er tilfreds med dit kÞb. Det betyder meget for os, at din oplevelse lever op til dine forventninger.

Vi glÊder os til at se dig hos LUXZUZ // ONE TWO igen snart.

LUXZUZ // ONE TWO

LÊkre varer til gode priser

LÊkre varer til gode priser.
Hurtig levering og pÊnt pakket ind.

2026幎3月19日

KÊre Birgit,

Mange tak for din meget fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med både vores varer, priser og levering. Det betyder meget for os, at din oplevelse også har vÊret god hele vejen fra bestilling til modtagelse.

LUXZUZ // ONE TWO

Dansk firma, nem levering og god kvalitet.

2026幎3月12日

KÊre Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både levering, stÞrrelse og kvalitet - det betyder meget for os. Og ekstra dejligt, at du vil handle hos os igen!

Vi glÊder os til at byde dig velkommen tilbage hos LUXZUZ // ONE TWO!

LUXZUZ // ONE TWO

Fin service,levering og varerne levede

Fin service,levering og varerne levede op til forventningerne

2026幎2月12日

KÊre Birgit

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Det glÊder os at hÞre, at både vores service, levering og varer levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at vide, at hele oplevelsen har vÊret god fra start til slut.

Vi ser frem til at pakke en ny ordre til dig snart 😊

LUXZUZ // ONE TWO

Alt var fin en dejlig vare der levede

Alt var fin en dejlig vare der levede op til min forventning

2026幎2月12日

KÊre Helle,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det betyder virkelig meget at hÞre, at varen levede op til dine forventninger, det betyder meget for os!

Jeg håber, du bliver rigtig glad for dit kÞb og får stor glÊde af det.

LUXZUZ // ONE TWO

Hurtig levering. Fik bestilt en forkert stÞrrelse- retur og fik hurtigt den rigtige vare tilbage. God oplevelse

2026幎1月28日

KÊre Britta,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at både levering og ombytning gik hurtigt og nemt, og at du endte med den rigtige stÞrrelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Vi glÊder os til at pakke en ny ordre til dig!

Hurtig service

Hurtig service. Gode bukser.

2026幎1月27日

KÊre Helle,

Mange tak for dine 5 stjerner ⭐
Vi er utrolig glade for at hÞre, at du oplevede hurtig service og er tilfreds med dit kÞb. Det betyder meget for os!

Vi håber, du får stor glÊde af dine bukser og du er meget velkommen til at shoppe på hos os igen snart.

Meget tilfreds

Meget tilfreds. God info og hurtig leveringstid

2026幎1月15日

KÊre Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både informationen og vores hurtige levering.
Jeg håber, du får stor glÊde af dit kÞb, og at vi snart kan pakke en ny ordre til dig.

Fint

Fint - gode produkter og fin service

2026幎1月9日

KÊre Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både vores produkter og service.
Din feedback betyder meget for os, og vi håber at se dig igen snart.

2026幎1月6日

KÊre Dorte,

Tusind tak din flotte anmeldelse ✹ og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplever hurtig levering hos os, det er noget, vi strÊber meget efter.

Vi glÊder os til at pakke din nÊste ordre.

Det er meget fint tÞj.

Det er meget fint tÞj, hurtig levering god pakker.
Hurdig retur penge tilbage.

2026幎1月2日

KÊre Sultan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med både tÞjet, den hurtige levering og vores indpakning. Dejligt også, at returprocessen og tilbagebetalinge levede op til dine forventninger.

Du er altid meget velkommen hos os igen!

LUXZUZ // ONE TWO

Dejlig hurtig levering og da noget

Dejlig hurtig levering og da noget skulle byttes hurtigt penge tilbage handler helt bestemt igen

2025幎12月12日

KÊre Kate,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har oplevet både hurtig levering og en nem returproces. Vi gÞr vores bedste for at sikre en god oplevelse, også når noget skal byttes.

Vi glÊder os til at se dig igen hos LUXZUZ // ONE TWO.

Hurtig levering. God kvalitet

2025幎12月16日

KÊre Gitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores kvalitet og hurtig levering hos os. Det er også hvad vi strÊber efter!

Vi håber vi snart kan pakke en ordre til dig igen.

Retur

Blusen var for lille, og skal sendes tilbage.
På medfÞlgende seddel står at man kan kÞbe fragt. Dvs. jeg skal selv betale for at sende retur.
Ved de andre websider får man en returlabel man bare skal lime på og smide pakken i post kassen.
Handler ikke hos jer mere.

2025幎12月7日

Hej Consumer,

Tak for din feedback. Hvor er det Êrgerligt, at blusen du kÞbte var for lille. Det beklager vi naturligvis rigtig meget.

Vi forstår fuldt ud, at det kan vÊre frustrerende at skulle betale for returfragt. Men som en lille virksomhed har vi desvÊrre ikke mulighed for at dÊkke alle returneringer, da det ganske enkelt ville gÞre det svÊrt for os at holde priserne nede og fortsÊtte med at tilbyde de produkter og den service, vi gerne vil. Det håber vi rigtig meget, at vores kunder forstår!

Vi sÞrger dog altid for at lÊgge en returlabel i kassen, så man let kan påsÊtte den og aflevere pakken i nÊrmeste pakkeshop uden besvÊr. Prisen for en retur hos os er 39 kr., hvilket også er det samme som hos langt de fleste andre webshops i Danmark.

Du må meget gerne henvende dig til os på mail: customer.services@luxzuz.com, hvis du har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp.

Jeg beklager endnu engang, men håber du alligevel har lyst til at handle hos os igen en anden gang.

Hurtig og god service

2025幎10月28日

KÊre Marlene,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med din oplevelse og har oplevet en god og hurtig service! Det er også noget vi strÊber meget efter.

Vi glÊder os til at se dig igen hos LUXZUZ // ONE TWO!

LUXZUZ // ONE TWO

De tilsendte bukser lever op til mine

De tilsendte bukser lever op til mine forventninger

2025幎10月16日

Hej Anne Grethe

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at bukserne lever op til dine forventninger – det betyder meget for os. Vi hÃ¥ber, du bliver glad for dem i lang tid fremover

Vi ser frem til at pakke en ordre til dig igen!

A satisfied customer

Quick service

2025幎10月20日

Dear Maria,

Thank you so much for your wonderful review! We’re so happy to hear that you’re satisfied with your experience and our service.

We look forward to packing an order for you again soon!

Best regards,
LUXZUZ // ONE TWO

Fin og hurtig betjening bÃ¥de pÃ¥ kÞb og

Fin og hurtig betjening både på kÞb og returnering.. vil gerne shoppe hos jer igen.

2025幎10月8日

KÊre Birgitte,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse både med dit kÞb og returnering.
Du er altid meget velkommen hos os igen!

Dejlig let overskuelig webside

Dejlig let overskuelig webside. Gode kvaliteter med gode beskrivelser.

2025幎10月1日

Hej Dea,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du synes websiden er nem at finde rundt på, og at du er tilfreds med kvaliteten og beskrivelserne. Det betyder meget for os!

Vi glÊder os til at se dig igen hos LUXZUZ // ONE TWO.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。