䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Jag kan varmt rekommendera Lycka

Jag kan varmt rekommendera Lycka Juveler. FrÃ¥n första mötet till fÀrdig ring har hela processen kÀnts genuin och vÀldigt trygg. Det mÀrks tydligt att de bryr sig om hantverket och inte vill sÀlja “Ànnu en ring”.

Jag hade ganska höga krav och många tankar under processen, men de var hela tiden lyhörda, rådgivande och transparenta utan att någonsin bli pushiga. Det som uppskattades mest var kÀnslan av att ringen faktiskt skapades specifikt för oss och inte som en standardlösning från en hemsida.

Resultatet blev bÀttre Àn jag hade vågat hoppas på, och min fÀstmö får otroliga komplimanger och frågor om ringen hela tiden vilket Àr ett kvitto på att Lycka Juveler levererar en upplevelse som verkligen kÀnns exklusiv och genomtÀnkt från början till slut.

Stort tack Adam och Allan!

/William

2026幎3月10日
5぀星のうち5の評䟡

Adam och Allan guidar en genom hela

Adam och Allan guidar en genom hela processen från att man friat till att förlovningsring och vigselringar Àr på plats.

De kan allt om guld och diamanter och ger rådgivning, tips och förslag med full förståelse för ens egna smak och plånbok.

Sammantaget blir det blir en helt annan resa Àn att handla ringar i guldbutik och man har möjlighet att få ringar som Àr personliga och anpassade efter ens egna tycke.

2026幎5月11日

Rekommenderas starkt!

Teamet på Lycka hjÀlpte oss med att hitta alla våra ringar, både förlovnings- och vigselringar och vi kan inte vara mer nöjda med resultatet!

Otroligt proffsigt bemötande och service samt tålamod dÀr vi fick hjÀlp med exakt det vi sökte.

Rekommenderas starkt!

2026幎4月30日

Smycken i toppklass!

Otroligt nöjd med min vigselring och djupt tacksam för deras tålamod genom hela processen, Àven nÀr jag har Àndrat mig lÀngs vÀgen. Alla mina smycken efter det har bara skapat ren lycka, jag kan inte förestÀlla mig att gå till någon annan. Smycken Àr en konst i sig, och man vill ha en juvelerare som förstår vikten av de små detaljerna samtidigt som de ser helheten. Det Àr precis det de gör! Det som verkligen skiljer dem från andra Àr att det aldrig kÀnns sÀljdrivet, de lyssnar verkligen in vad man Àr ute efter, delar med sig av sin expertis och sina råd, men utgår alltid från ens egen vision. Det skapar en trygghet genom hela processen. HÀr vet man att man får precis det man tÀnker sig, Àven nÀr det Àr svårt att sÀtta ord på sin vision. De lyckas förstå och övertrÀffa den.

Allan och Adam på Lycka kommer utan tvekan fortsÀtta vara mitt sjÀlvklara val. Rekommenderas varmt.

2026幎5月2日

Älskar våra ringar!

Vi Àr supernöjda med Lycka Juveler. Professionell rådgivning, trevliga möten, vÀldigt vÀlgjorda ringar som vi Àlskar. Skickligt hantverk! Rekommenderar varmt, positiv upplevelse rakt igenom.

2025幎11月28日

Stockholms bÀsta juvelerare

Stockholms bÀsta juvelerare! Fantastisk service, otroligt vackra smycken och mycket kunnig personal. Man fÃ¥r personlig och professionell hjÀlp hela vÀgen och de tar verkligen tid att lyssna pÃ¥ kundens önskemÃ¥l! En trygg och exklusiv upplevelse – rekommenderas starkt!

2026幎1月20日

10/10 upplevelse

10/10 upplevelse. Vi rekommenderar Lycka juveler för alla. Vi hittade till Lycka av en slump nÀr vi hade en bokad tid hos ett annat företag dÀr personalen inte dök upp. Vi rÃ¥kade gÃ¥ förbi Lycka som lÃ¥g i nÀrheten och vi fick komma in trots att de precis skulle stÀnga och vi lyckades hitta dröm vigselringen pÃ¥ en gÃ¥ng. ”Det finns en mening med allt som hÀnder” sa Allan som hjÀlpte oss! Otrolig service varje gÃ¥ng, snabb leverans av min ring nÀr vÃ¥rt bröllop bara var 4-5 veckor bort och snabb storleksminskning av min mans ring och hjÀlp med gravering efter bröllopet. Vi Àr sÃ¥ nöjda med all kontakt med bÃ¥da brorsorna Adam och Allan! Rekommenderar starkt, vi Àr sÃ¥ tacksamma.

2025幎10月21日
5぀星のうち5の評䟡

FamiljÀrt och proffsigt - finns ingen bÀttre

Efter ett par tråkiga besök hos andra juvelerare för en förlovningsring så hittade jag till lycka juveler och WOW vilken skillnad. Från första stund så fick vi ett bemötande som var bortom alla våra förvÀntningar, både familjÀrt och professionellt. Redan efter första besöket så var det ett givet val att anförtro dom med ett av de viktigaste besluten i livet och det kunde absolut inte ha blivit bÀttre, med hjÀlp av detaljer som min nuvarande fÀstmö har nÀmnt så kunde Adam utforma en ring som blev helt perfekt. NÀr det var dags att hÀmta ut ringen så var Adam mÀrkbart stolt vilket Àr Ànnu en detalj som gör att Lycka sticker klart ut bland mÀngden, för dom Àr det personligt vilket har varit tydligt genom hela resan.
Min fÀstmö kan nu inte slita blicken från fingret, och det Àr vÀl det bÀsta betyget man kan ge - stort tack till Adam & familj för ert engagemang, hantverk och framförallt vÀrme genom denna resa, ni tog upplevelsen till en helt ny nivå!

2025幎8月5日

Måste bara sÀga

MÃ¥ste bara sÀga – wow, vilken smidig och trevlig upplevelse det var att köpa ringar hos Lycka juveler! Redan frÃ¥n första samtalet fick vi kÀnslan av ett företag som verkligen bryr sig om sina kunder.

Personalen var schyssta, hjÀlpsamma och inte det minsta pÃ¥trÀngande. De lyssnade pÃ¥ vad vi letade efter och hjÀlpte oss hitta ringar som passade perfekt – bÃ¥de för behovet och plÃ¥nboken. Inga krusiduller, inga konstigheter – bara proffsigt och Àrligt rakt igenom.

Kan verkligen rekommendera Lycka juveler till alla som vill ha en enkel och trygg köpupplevelse.

Stort tack till gÀnget pÃ¥ Lycka – ni Àr grymma!

2025幎7月2日

Så nöjda!

Lycka Juveler hjÀlpte oss att skapa min vigselring och min mans morgongåva, samt fixade gravering och putsning av våra totalt tre ringar, trots att två av de Àr köpta hos annan juvelerare. Fantastisk service! Och vigselringen blev allt jag kunnat drömma om.

2025幎7月19日
5぀星のうち5の評䟡

Lycka Juveler bidrar verkligen med lycka.

Lycka Juveler bidrar verkligen med lycka. Otrolig service, de hjÀlper verkligen dig från start till slut med sin expertis. Trots att man var en svår kund med tidspress så levererade de, en dröm ring till min fÀstmö, i tid. De har slltid ett leende och man mÀrker att service Àr A och O för de. Kommer fortsÀtta handla hÀr och kommer rekommendera alla jag kÀnner till Lycka.

2025幎6月21日
5぀星のうち5の評䟡

Kunde inte vara mer nöjd!

Adam och Allan pÃ¥ Lycka Juveler Àr fantastiska. Har fÃ¥tt sÃ¥ bra hjÀlp och min förlovningsring Àr magisk! Är sÃ¥ nöjd med hela upplevelsen och fÃ¥tt bra hjÀlp hela vÀgen frÃ¥n val av diamanter till design.

2025幎6月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス