Enorm god service de savrer med det samme, hver gang jeg henvender mig til kundeservice. HjÊlpsomme og venlige. Har kÞbt flere sange bÃ¥de til mine bÞrnebÞrn og venners bÞrn alle er superglade for d... ãã£ãšèŠã
Bestilte 2 bamser til mine smÃ¥ bÞrnebÞrn og videoerne, som jeg fik tilsendt, taler for sig selv â€ïž Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nÊvnt og det gÞr sangen til deres egen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er virkelig glade for kÞbet af den lille bamse lille Ida stod helt stille og lyttede til bamsen der sang til hende og familien og os bedstefar og Farmor va ogsÃ¥ tÃ¥revÊdet KÊmpe tak for hjÊlpen med... ãã£ãšèŠã
Jeg ringede og talte med Lars om specifikke Þnsker og udtale af navn pÃ¥ en endnu lille ufÞdt pigeâ¥ïž. Sangen blev leveret 48 timer efter samtalen og var ganske enkelt PERFEKT. GlÊder mig til at give ga... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Putning pÃ¥ rekordtid - FÃ¥ din helt egen personlige godnatsang, hvor dit navn blandt andet bliver nÊvnt. Dette er et helt unikt produkt som har en effektiv virkning nÃ¥r man gÞr det til en fast rutine hver aften. BÞrn elsker gentagelser, da det giver en fÞlelse af tryghed. Lav barnets helt egen personlige godnatsang allerede i dag ðâïž
Enghavevej 18b, st tv, 1674, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- info@lydminde.dk
- lydminde.dk
Kvalitet og service i hÞjeste klasse
Hurtig levering
Hurtig levering, synes mÃ¥ske godt at bamsen mÃ¥tte vÊre lidt stÞrre i for hold til pris. Ellers super konceptð
Super god service og man kan ring ogâŠ
Super god service og man kan ring og mail og de er hurtig til at hjÊlpe og svar hvis man har et spÞrgsmål.
Min barnebarn er sÃ¥ glad for den bamse og bliver sÃ¥ stolt nÃ¥r hun hÞre hendes navn ð¥°
Kan godt anbefale â€ïž
Super god ide ,mit barnebarn er megetâŠ
Super god ide ,mit barnebarn er meget glad for den .Jeg syntes dog at melodien lyder lidt som det er optaget i en dåse.Vi valgte også at klippe huen af ( den var klistret fast med store klatter lim ) tÊnker at et par små sting med en nål havde vÊret bedre
Hurtig levering og fantastisk at manâŠ
Hurtig levering og fantastisk at man kan få lov til at gennemlytte sangen inden de sender bamsen.
Super fin og mindevÊrdig gave at give.
Super fin og mindevÊrdig gave at give.
Musikken i bamsen er i meget gig kvalitet.
Klar anbefaling at kÞbe
En vidunderlig gave.
Det var en sÞd bamse og alle ord, som var valgt var flettet ind i det sÞdeste lille eventyr. Slutteligt den helt personlige hilsen, som nÊsten fik tårer frem. Et uforglemmeligt minde. så godt lavet.
Enorm god service
Har kÞbt flere sange både til mine bÞrnebÞrn og venners bÞrn alle er superglade for dem.
Bamserne havde de ikke da jeg bestilte de fÞrste sange, men har tilkÞbt bamsen og fået lagt sangen i.
Helt fantastisk, nu kan bÞrnene kan selv hÞrer deres melodi, når de vil.
Det fungere ððŒ
Virkelig nem hjemmeside..
Hurtig levering..
Utrolig sÞde og beroligende sange.
Min sÞn på 8 år falder utrolig nemt i sÞvn med bamsen.
Og min datter på snart 7 mdr bliver mere rolig når hun er overtrÊt og har svÊrt ved at finde ro..
Ãn lille smugle Êv at man ikke kan vÊlge forskellige farver huer til bamsen, men det er jo bare et luksus problem ð
Ovenud tilfreds
Den sÞdeste personlige godnatsang til mit barnebarn puttet ind i en bamse. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet â€ïž
Vi er virkelig glade for kÞbet af bamsen
Vi er virkelig glade for kÞbet af den lille bamse lille Ida stod helt stille og lyttede til bamsen der sang til hende og familien og os bedstefar og Farmor va også tårevÊdet
KÊmpe tak for hjÊlpen med at gÞre den sÃ¥ personligt 𥰠knus og kram ð€ og god julð
Kan anbefales!
Kan anbefales! SkÞnneste sang og personligt twist. GlÊder mig til vores datter har fÞdselsdag og kan Ã¥bne gaven ð
De gÞr det ikke mindre end fantastisk ðð«¶
Fantastisk service og fantastiske vareâŠ
Fantastisk service og fantastiske vare vi elsker det
Jeg modtog hurtigt sangen til bamsen pÃ¥âŠ
Jeg modtog hurtigt sangen til bamsen på mail, og der var hurtig levering. Dig lidt trÊls at dagen efter ser jeg at bamsen er sat ned til 249.
Rigtigt sÞd bamse er sÃ¥ tilfreds â¥ïžâ¥ïž
Super service
KÞbte en bamse med lyd fik sÃ¥ bÃ¥de godnatsang og julemands hilsen med godnatsangen virkede sÃ¥ ikke skrev til dem og efter 10min fik jeg besked om de ville sende en ny sÃ¥ kan kun siger super god og hurtig service ð