レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi rejser meget og spiser pÃ¥ rigtige mange restauranter i Danmark, men i sÊrdeleshed i Europa. SjÊldent har jeg oplevet en sÃ¥ fin, personlig og imÞdekommende personale. Stjerneskuddet var over al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Havde kÞbt en sweetdeal som frokost. Fik dejlig og veltilberedt mad. SkÞnt at kunne spise og sidde stille og roligt og se på livet i havnen. Altid sÞd og venlig betjening. Kan varmt anbefales.

5぀星のうち4の評䟡

En fantastisk dejlig jule hygge frokost. Havde kÞbt spot deals sÃ¥ en virkelig billig dejlig oplevelse. Dejlig, dejlig mad, laks, rejer, skÞn paneret fisk, lun leverpostej og frikadeller meget mere og... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

34 pensionister skulle pÃ¥ skovtur, men det regnede vÊk SÃ¥ vi fik fremskyndet spisningen en time til kl.13 og lÃ¥nte et lokale indtil da, meget venligt i situationen. Vi havde bestilt en platte, men... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bedste restaurant

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Restaurant Lynetten. Maden var frisk og velsmagende, med fokus på gode råvarer og enkle, men veludfÞrte retter. Stemningen er afslappet og hyggelig med en fantastisk beliggenhed. Personalet var venligt og imÞdekommende, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Klart et sted jeg vil besÞge igen!

2026幎4月11日
5぀星のうち5の評䟡

Bedste oplevelse - alt andet er lÞgn !

Vi rejser meget og spiser på rigtige mange restauranter i Danmark, men i sÊrdeleshed i Europa.
SjÊldent har jeg oplevet en så fin, personlig og imÞdekommende personale.
Stjerneskuddet var over alt forventning. Man kunne rent faktisk se og smage kÞdet (på fisken). Aldrig har jeg smagt et så godt ét.
BÞrnene var også vilde med nuggets, burgerne og desserten.
Vi kommer bestemt igen. Det er ikke muligt med dårlige anmeldelser her !

2026幎4月12日

Vi var 2 der spiste en herlig frokost

Vi var 2 der spiste en herlig frokost, maden var super god og med rigeligt af det hele. Betjeningen var var god - den unge pige var sÊrdeles observant og sÞrgede for at vi fik det vi havde behov for. Jeg kan kun anbefale denne hyggelige restaurant, som ligger i dejlig maritime omgivelser og tÊt på Amger Bakke som bestemt er et besÞg hver.

2026幎1月21日
5぀星のうち2の評䟡

Stor skuffelse

Vi var 4 personer der havde booket bord til Sweetdeal Juleplatte pris pp kr. 169 normalpris kr. 359.
Da vi kom var der ikke dÊkket bord. Fik efter et stykke tid bestilt drikke. MÃ¥tte efter 40 min. spÞrge om hvornÃ¥r vi fik vores mad. Fik et vrissent svar “om ca. 30 sekunder”.
Da maden kom spÊrrede vi Þjnene op. Flg. var i bitte små skåle: sild, Êg og rejer, hÞnsesalat, leverpostej, rÞdkål. Der var 3 stk.små sild til 4 personer!
I brÞdkurven lå der bl.a. 2 stykker rugbrÞd der var lagt sammen og smurt med smÞr.
Fiskefilet, frikadeller, flÊskesteg og risalamande var ok derfor 2 stjerner.
Vi bemÊrkede at på flere af de andre borde var anretningen i store skåle som vist på billedet da vi kÞbte dealen. Vi må antage at deal kunder får vÊsentlig mindre anretninger.

2025幎12月10日

Lynetten på Refshalevej

Lynetten på Refshalevej er et fantastisk sted og med god udsigt til vand og sejlbåde. Vi spiste en god frokost, isÊr laks, pankopaneret rÞdspÊtte og friteret camembert var i top. Betjening og stemning var uovertruffen. Alsidigt menukort med noget til alle.

2025幎3月2日
5぀星のうち4の評䟡

En fantastisk dejlig jule hygge

En fantastisk dejlig jule hygge frokost. Havde kÞbt spot deals så en virkelig billig dejlig oplevelse. Dejlig, dejlig mad, laks, rejer, skÞn paneret fisk, lun leverpostej og frikadeller meget mere og til slut en mega paneret ost, puha kunne trille hjem. Meget sÞd service der var opmÊrksomme omkring os. Det må vi prÞve igen.

2024幎12月17日

dejlig mad

Vi havde kÞbt en Sweetdeal på en platte og maden var virkelig god og rigelig til prisen 169 kr pr. person. Vi fik dejlig juleÞl fra Albani til. Vi fik fin betjening og vi kommer gerne igen.

2024幎11月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ