Vi rejser meget og spiser pÃ¥ rigtige mange restauranter i Danmark, men i sÊrdeleshed i Europa. SjÊldent har jeg oplevet en sÃ¥ fin, personlig og imÞdekommende personale. Stjerneskuddet var over al... ãã£ãšèŠã
Havde kÞbt en sweetdeal som frokost. Fik dejlig og veltilberedt mad. SkÞnt at kunne spise og sidde stille og roligt og se på livet i havnen. Altid sÞd og venlig betjening. Kan varmt anbefales.
En fantastisk dejlig jule hygge frokost. Havde kÞbt spot deals sÃ¥ en virkelig billig dejlig oplevelse. Dejlig, dejlig mad, laks, rejer, skÞn paneret fisk, lun leverpostej og frikadeller meget mere og... ãã£ãšèŠã
34 pensionister skulle pÃ¥ skovtur, men det regnede vÊk SÃ¥ vi fik fremskyndet spisningen en time til kl.13 og lÃ¥nte et lokale indtil da, meget venligt i situationen. Vi havde bestilt en platte, men... ãã£ãšèŠã
Awesome food and awesome atmosphere
Awesome food and awesome atmosphere.
Best place to eat and see the harbour.
En dejlig oplevelse
Helt vild god mad og meget venligt personale. Kommer helt klart igen!!!
Fantastisk
Fantastisk, hvis du virkelig går op i smagen, flot udsigt, og folk er meget venlige. Meget godt samlet set
Delicious food
Delicious food , good environment and quick service love to visit again with my family .
Bedste restaurant
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Restaurant Lynetten. Maden var frisk og velsmagende, med fokus på gode råvarer og enkle, men veludfÞrte retter. Stemningen er afslappet og hyggelig med en fantastisk beliggenhed. Personalet var venligt og imÞdekommende, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Klart et sted jeg vil besÞge igen!
Bedste oplevelse - alt andet er lÞgn !
Vi rejser meget og spiser på rigtige mange restauranter i Danmark, men i sÊrdeleshed i Europa.
SjÊldent har jeg oplevet en så fin, personlig og imÞdekommende personale.
Stjerneskuddet var over alt forventning. Man kunne rent faktisk se og smage kÞdet (på fisken). Aldrig har jeg smagt et så godt ét.
BÞrnene var også vilde med nuggets, burgerne og desserten.
Vi kommer bestemt igen. Det er ikke muligt med dårlige anmeldelser her !
Dagens ret smagte som den var tilberedtâŠ
Dagens ret smagte som den var tilberedt dagen fÞr, måske de skulle Êndre navnet.
Dejlig frokost på restaurant Lynetten
Vi var 2 der spiste en herlig frokost
Vi var 2 der spiste en herlig frokost, maden var super god og med rigeligt af det hele. Betjeningen var var god - den unge pige var sÊrdeles observant og sÞrgede for at vi fik det vi havde behov for. Jeg kan kun anbefale denne hyggelige restaurant, som ligger i dejlig maritime omgivelser og tÊt på Amger Bakke som bestemt er et besÞg hver.
Stor skuffelse
Vi var 4 personer der havde booket bord til Sweetdeal Juleplatte pris pp kr. 169 normalpris kr. 359.
Da vi kom var der ikke dÊkket bord. Fik efter et stykke tid bestilt drikke. MÃ¥tte efter 40 min. spÞrge om hvornÃ¥r vi fik vores mad. Fik et vrissent svar âom ca. 30 sekunderâ.
Da maden kom spÊrrede vi Þjnene op. Flg. var i bitte små skåle: sild, Êg og rejer, hÞnsesalat, leverpostej, rÞdkål. Der var 3 stk.små sild til 4 personer!
I brÞdkurven lå der bl.a. 2 stykker rugbrÞd der var lagt sammen og smurt med smÞr.
Fiskefilet, frikadeller, flÊskesteg og risalamande var ok derfor 2 stjerner.
Vi bemÊrkede at på flere af de andre borde var anretningen i store skåle som vist på billedet da vi kÞbte dealen. Vi må antage at deal kunder får vÊsentlig mindre anretninger.
God mad og dejlig udsigt
Vi nÞd en lÊkker 5-retters frokostmenu i hyggelige maritime omgivelser med udsigt over den solbeskinnede lystbådehavnen.
En oplevelse der tåler gentagelse, og så vi kan få smagt den pandestegte fiskefilet.
Meget indbydende frokost
En dejlig frokost blev serveret af en professionel tjener. Alt var perfekt. Og man kunne virkelig smage, at alt var "hjemmelavet" Stedet kan varmt anbefales.
En fantastisk frokost-lÊkkert ogâŠ
En fantastisk frokost-lÊkkert og velsmagende. Flot udsigt og venlig servering. Ikke sidste gang vi besÞger denne restaurant.
Super lÊkker og frisklavetâŠ
Super lÊkker og frisklavet frokostplatte. Dejlig atmosfÊre og hyggelig betjening.
Lynetten på Refshalevej
Lynetten på Refshalevej er et fantastisk sted og med god udsigt til vand og sejlbåde. Vi spiste en god frokost, isÊr laks, pankopaneret rÞdspÊtte og friteret camembert var i top. Betjening og stemning var uovertruffen. Alsidigt menukort med noget til alle.
Vi var pÃ¥ en Sweet-deal hvor vi fikâŠ
Vi var på en Sweet-deal hvor vi fik serveret smÞrrebrÞd.
Det var en rigtig dejlig oplevelse, hvor betjeningen var sÞd og venlig, og maden var simpelthen udsÞgt.
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der. â¥ïž
En fantastisk dejlig jule hyggeâŠ
En fantastisk dejlig jule hygge frokost. Havde kÞbt spot deals så en virkelig billig dejlig oplevelse. Dejlig, dejlig mad, laks, rejer, skÞn paneret fisk, lun leverpostej og frikadeller meget mere og til slut en mega paneret ost, puha kunne trille hjem. Meget sÞd service der var opmÊrksomme omkring os. Det må vi prÞve igen.
fik stjerneskud hÃ¥bede der var blevetâŠ
fik stjerneskud hÃ¥bede der var blevet bedre ⊠rejer som de dÃ¥rligste fra netto som du aldrig selv vil kÞbe dÃ¥rlig oplevelse,, fantastisk personale de kan ikke gÞre for at det er sÃ¥ ringeâŠ
dejlig mad
Vi havde kÞbt en Sweetdeal på en platte og maden var virkelig god og rigelig til prisen 169 kr pr. person. Vi fik dejlig juleÞl fra Albani til. Vi fik fin betjening og vi kommer gerne igen.
Dejligt hjemmelavet mad
Dejligt hjemmelavet mad, servicemindede personale.