De jurken waren zoals jullie ze laten zien, zo ook de maat, de begeleiding van het pakket verliep ook goed.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snel bezorgd met PostNL, mooie kleding, duidelijke foto s en omschrijving van maten.Diverse mogelijkheden tot betalen.Ik koop graag hier,en directe terugstorting van geld als item niet leverbaar is
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fijne webshop en snelle levering! Leuke kleren voor een leuke prijs!Lynnys boutique!Altijd zo leuk ingepakt!
Snelle verzending en voldoet volledig aan de verwachting. Bij de eerste bestelling leek er iets mis te gaan, toen telefonisch contact gehad en ik werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij onze winkel en webshop in Bodegraven! Op zoek naar de nieuwste damesmode? Bij ons vind je elke week een wisselende collectie met stijlvolle en comfortabele items. Denk aan broeken, truien, tops, blouses en jurken. We werken met bekende merken zoals Ivy Beau, Red Button, Zoso, Elvira Collections, New Star en Posh by Poelman. Naast kleding hebben we ook een mooie selectie accessoires, parfum en de heerlijkste wasparfums om jouw kleding extra fris te laten ruiken. Of je nu langskomt in onze winkel in Bodegraven of online shopt via onze webshop: wij zorgen voor een fijne, persoonlijke service en een aanbod dat steeds vernieuwt!
é£çµ¡å
Prins Hendrikstraat 20, 2411CT, Bodegraven , ãªã©ã³ã
- 0172 255225
- info@lynnys.nl
- lynnys.nl
Onze sale is weer aangevuld
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goede prijs kwaliteit
Mooie kleding! Snel verzonden en goede prijs kwaliteit verhouding. Netjes verpakt ook! Alles perfect ð

Lynny's Boutique ããã®åç
Je wordt altijd vriendelijk geholpen enâŠ
Je wordt altijd vriendelijk geholpen en zijn oprecht eerlijk als het je niet staat .
Snelle levering,
Snelle levering,
1 artikel was er niet, heel snel het geld terug overgemaakt.
Altijd mooi kleding
Het is goed opgestuurd
Het is goed opgestuurd, alleen heeft het bij de post 1 week geduurd voor ik het op kon halen.

Lynny's Boutique ããã®åç
Mooie broek en gelijk verzonden
Mooie broek en gelijk verzonden. Mijn broek was eerder bezorgd dan dat ik de tracking heb gekregen ð. Waarschijnlijk is de mail ergens blijven hangen. Uitstekende kwaliteit!

Leuke winkel!!
Leuke winkel, veel leuke kleding en accessoires, fijne verkoopsters en online gaat alles altijd erg snel.

Lynny's Boutique ããã®åç
Helaas was de adressticker op hetâŠ
Helaas was de adressticker op het verkeerde pakketje/verpakking geplakt. Gelukkig was mijn inhoud op een adres bezorgd bij mij in de woonplaats en kreeg ik de hare. Dus omruilen van inhoud en het probleem was opgelost.

Leuke kleding âŠ
Jullie hebben leuke kleding en betaalbaar. En ook snelle bezorging.

Slechte service na levering
Levering van 3 artikelen ging vlot,
1 artikel andere kleur dan getoond op foto. Dit laten weten. Reactie: het kan gebeuren dat een kleur afwijkt.
Tja⊠niet wat je als klant verwacht, zoân reactie.

Goede, snelle levering
Altijd leuke kleding, goede kwaliteit en super snelle levering

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ