Lysterapi.no レビュヌ 339

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med leselampen jeg bestilte! Elsker at den har 3 ulike styrker og at jeg slipper Ã¥ lade lampen ofte. Grepet pÃ¥ klypa er ogsÃ¥ bra, sÃ¥ den sklir ikke av boken. Opplevd dette med andre lig... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Suveren kundeservice. KjÞpt blant annet ett rÞdlyspanel. Litt tidlig Ã¥ si noe om effekten siden dette sikkert oppleves over en viss tid. En liten detalj, skulle Þnske at panelet hadde stÞdigere bein n... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

SvÊrt rask levering. Behagelig caps som gir en lun varme i hodebunnen. Benytter capsen 30 min hver dag med to ulike programmer og styrke iht instruks. 30 min gÃ¥r nesten litt for raskt mens man slapper... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Utrolig hjelpsom kundeservice og lett Ã¥ levere tilbake dersom du ikke er fornÞyd. Jeg elsker min rÞdlyscaps fra lysterapi.no. Jeg mistet masse hÃ¥r i en stressende periode av livet, og hÃ¥rfallet stoppe... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者
  2. 化粧品産業
  3. 健康・矎容補品店
  4. 照明専門店
  5. 理孊療法機噚提䟛業者
  6. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Lysterapi.no er Norges stÞrste leverandÞr av lysprodukter for skjÞnnhet, helse og velvÊre. Få bedre hud, hår og helse med naturlig og avslappende lysbehandling. Gratis frakt på alle bestillinger over 500 kr blir levert til hele Norge på 1-5 dager fra vårt varelageret i DrÞbak. 3-7 måneder fornÞydgaranti (inkludert gratis retur).

Vår fornÞydgaranti

Trygg handel og rask levering

Trygg handel og rask levering
Vi tilbyr gratis frakt pÃ¥ bestillinger over 500 kr med levering pÃ¥ 1–5 dager fra vÃ¥rt varelager i DrÞbak. Du handler trygt med fornÞydgaranti og tilgjengelig kundeservice hvis du trenger hjelp.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Anbefaler!

Veldig fornÞyd med leselampen jeg bestilte! Elsker at den har 3 ulike styrker og at jeg slipper å lade lampen ofte. Grepet på klypa er også bra, så den sklir ikke av boken. Opplevd dette med andre ligende leselamper fÞr.

2026幎3月11日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg vil gjerne takke for en veldig god

Jeg vil gjerne takke for en veldig god opplevelse. For omtrent et halvt år siden begynte jeg med laserterapi, selv om jeg var ganske skeptisk i starten. Jeg hadde en tydelig skallet flekk bak på hodet, omtrent 5 cm i diameter, hvor hodebunnen var godt synlig. Nå er dette området nesten helt grodd igjen med tykt hår.

Jeg er veldig positivt overrasket over hvor godt dette faktisk fungerer. Min skepsis er helt borte, fordi jeg har sett ekte resultater med egne Þyne. Jeg er svÊrt fornÞyd med behandlingen og med utviklingen jeg har hatt på bare seks måneder.

Tusen takk for hjelpen – jeg kan absolutt anbefale dette videre til andre.

2025幎10月20日

SuperfornÞyd! Elsker rÞdlyscapsen

Utrolig hjelpsom kundeservice og lett å levere tilbake dersom du ikke er fornÞyd. Jeg elsker min rÞdlyscaps fra lysterapi.no. Jeg mistet masse hår i en stressende periode av livet, og hårfallet stoppet nesten med én gang jeg begynte å bruke capsen. Så måtte jeg vente en stund og se om nytt hår kom, nå ser jeg ut som et lykketroll. Jeg vet ikke om den får nytt hår til å vokse hvis man har tynt hår, men den hjalp i hvert fall veldig i mitt tilfelle. RÞdlysmasken opplevde jeg ikke like stor effekt av og sendte tilbake uten problemer. Jeg brukte blålyset mot akne og så liten effekt, men kunne også prÞvd å bruke den lenger. Jeg fÞlte meg bare mer usikker på effekten og syntes derfor det var for mye penger. SuperfornÞyd med lysterapi.no!

2026幎4月12日

Meget profesjonell kundebehandling!

Meget profesjonell kundebehandling!
KjÞpte både lyscap og ansikt/hals produktet. av personlige årsaker bestemte jeg meg for å returnere begge produkter.
Tok kontakt med med firmaet som informerte om hvordan dette skulle gjÞres og fikk sendt begge pakker i retur.
En feil fra min side var at de gamle lappene med scannerkodene fremdeles var på pakkene og begge pakker returnerte til meg selv på 2 ulike steder😥
Kort fortalt ble det kaotisk hos både Post Nord og meg.Hadde en tett dialog med Joachim Arnesen hos Lysterapi i denne perioden da det var 1 pakke som ingen visste hvor var på et tidspunkt!
Den kundeservice jeg fikk var utrolig profesjonell pÃ¥ alle omrÃ¥der! Fikk refundert mine belÞp 2 dager etter de var sendt!!!💐

2026幎4月11日

Rask levering

Rask levering. Har brukt capsen i snart to uker. 3 ganger i uken i 15 minutter. Skal utvide til 20 min 4 ganger i en uke, så videre hver dag i 30 minutter. Behagelig å bruke rÞdlyscapsen. Så nå krysser jeg fingrene for godt resultat

2026幎4月8日

Ser ut som den hjelper

Det er ikke så lenge siden jeg bruker det,ser ut som den fungerer. jeg hadde smerter på side ryggen etter jeg brukte et par ganger ble de borte.

2026幎3月27日

Hei Tarael,

Tusen takk for at du deler erfaringen din! Veldig interessant å hÞre at smertene i ryggen allerede har blitt bedre etter noen få behandlinger med rÞdlys-panelet vårt, InfraPanelX MAX.

Slike effekter kan ofte komme raskere ved bruk av rÞdlys på muskulatur og betennelser. Spennende å fÞlge utviklingen videre.

Kjapp levering, godt produkt

Veldig hurtig levering, Veldig godt produkt. KjÞpte headband med bluetooth tilkobling, godt og lett stoff, god lyd som er lett å lade. Meget fornÞyd.

2026幎3月17日

Hei Monica,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig fint å hÞre at du er fornÞyd med både levering og produktet, Lysro Sovemaske Med Bluetooth.

SÃ¥ bra at headbandet oppleves komfortabelt og enkelt i bruk – akkurat slik det skal vÊre.

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice. Kan trygt anbefales. Bra produkt som hjelper. KjÞpte ledlysmaske med gult lys mot Rosacea.

2025幎11月24日

Hei Mirjam,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Veldig fint å hÞre at du er fornÞyd med både kundeservice og produktet. SoftSkin InfraLight LED-masken brukes nettopp av mange mot rosacea og sensitiv hud, så det er ekstra hyggelig å hÞre at den oppleves hjelpsom.

Veldig rask levering!

Veldig rask levering! Fikk capsen, og brukt den i 5 dager nå, kjennes behagelig å ha på og håper den etterhvert vil gi resultat!

2026幎3月28日

Hei Merete,

Takk for fin tilbakemelding! Veldig bra at RÞdlys-Capsen oppleves behagelig å bruke allerede.

Etter bare noen dager er det naturlig å ikke se resultater ennå, men jevn bruk over tid gir som regel gode effekter.

Raske tilbakemeldinger på spÞrsmål

Raske tilbakemeldinger på spÞrsmål, og kjempeservice på reklamasjon. terningkast 6

2026幎3月27日

Hei Ståle,

Tusen takk for topp tilbakemelding! Veldig hyggelig å hÞre at du opplevde både raske svar og god håndtering av reklamasjon.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。