Veldig fornÞyd med leselampen jeg bestilte! Elsker at den har 3 ulike styrker og at jeg slipper Ã¥ lade lampen ofte. Grepet pÃ¥ klypa er ogsÃ¥ bra, sÃ¥ den sklir ikke av boken. Opplevd dette med andre lig... ãã£ãšèŠã
Suveren kundeservice. KjÞpt blant annet ett rÞdlyspanel. Litt tidlig Ã¥ si noe om effekten siden dette sikkert oppleves over en viss tid. En liten detalj, skulle Þnske at panelet hadde stÞdigere bein n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SvÊrt rask levering. Behagelig caps som gir en lun varme i hodebunnen. Benytter capsen 30 min hver dag med to ulike programmer og styrke iht instruks. 30 min gÃ¥r nesten litt for raskt mens man slapper... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Utrolig hjelpsom kundeservice og lett Ã¥ levere tilbake dersom du ikke er fornÞyd. Jeg elsker min rÞdlyscaps fra lysterapi.no. Jeg mistet masse hÃ¥r i en stressende periode av livet, og hÃ¥rfallet stoppe... ãã£ãšèŠã
- çŸå®¹è£œåæäŸæ¥è
- åç²§åç£æ¥
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
- ç §æå°éåº
- çåŠçæ³æ©åšæäŸæ¥è
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lysterapi.no er Norges stÞrste leverandÞr av lysprodukter for skjÞnnhet, helse og velvÊre. Få bedre hud, hår og helse med naturlig og avslappende lysbehandling. Gratis frakt på alle bestillinger over 500 kr blir levert til hele Norge på 1-5 dager fra vårt varelageret i DrÞbak. 3-7 måneder fornÞydgaranti (inkludert gratis retur).
Vår fornÞydgaranti
Trygg handel og rask levering

HoltbrÃ¥tveien 143, 0176, DrÞbak, ãã«ãŠã§ãŒ
- +4790928407
- support@lysterapi.no
- lysterapi.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 63ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Gode produkter og fantastisk godâŠ
Gode produkter og fantastisk god service!
Anbefaler!
Veldig fornÞyd med leselampen jeg bestilte! Elsker at den har 3 ulike styrker og at jeg slipper å lade lampen ofte. Grepet på klypa er også bra, så den sklir ikke av boken. Opplevd dette med andre ligende leselamper fÞr.
Topp kundeservice
Ãdelagt Lysro Nattbordslampe
Ãdelagt Lysro Nattbordslampe.
Det viste seg at pakken var knust og lampen var Þdelagt i bunnen.
Jeg har sendt en ReturforespÞrsel den 10. april og jeg har ikke fått svar ennå.
Jeg anbefaler å pakke varene mye bedre.
Veldig fornÞyd med Lysterapi
Veldig fornÞyd med Lysterapi, god og hyggelig kundeservice som svarer kjapt. Varene ble levert raskt.
Jeg vil gjerne takke for en veldig godâŠ
Jeg vil gjerne takke for en veldig god opplevelse. For omtrent et halvt år siden begynte jeg med laserterapi, selv om jeg var ganske skeptisk i starten. Jeg hadde en tydelig skallet flekk bak på hodet, omtrent 5 cm i diameter, hvor hodebunnen var godt synlig. Nå er dette området nesten helt grodd igjen med tykt hår.
Jeg er veldig positivt overrasket over hvor godt dette faktisk fungerer. Min skepsis er helt borte, fordi jeg har sett ekte resultater med egne Þyne. Jeg er svÊrt fornÞyd med behandlingen og med utviklingen jeg har hatt på bare seks måneder.
Tusen takk for hjelpen â jeg kan absolutt anbefale dette videre til andre.
SuperfornÞyd! Elsker rÞdlyscapsen
Utrolig hjelpsom kundeservice og lett å levere tilbake dersom du ikke er fornÞyd. Jeg elsker min rÞdlyscaps fra lysterapi.no. Jeg mistet masse hår i en stressende periode av livet, og hårfallet stoppet nesten med én gang jeg begynte å bruke capsen. Så måtte jeg vente en stund og se om nytt hår kom, nå ser jeg ut som et lykketroll. Jeg vet ikke om den får nytt hår til å vokse hvis man har tynt hår, men den hjalp i hvert fall veldig i mitt tilfelle. RÞdlysmasken opplevde jeg ikke like stor effekt av og sendte tilbake uten problemer. Jeg brukte blålyset mot akne og så liten effekt, men kunne også prÞvd å bruke den lenger. Jeg fÞlte meg bare mer usikker på effekten og syntes derfor det var for mye penger. SuperfornÞyd med lysterapi.no!
Meget profesjonell kundebehandling!
Meget profesjonell kundebehandling!
KjÞpte både lyscap og ansikt/hals produktet. av personlige årsaker bestemte jeg meg for å returnere begge produkter.
Tok kontakt med med firmaet som informerte om hvordan dette skulle gjÞres og fikk sendt begge pakker i retur.
En feil fra min side var at de gamle lappene med scannerkodene fremdeles var pÃ¥ pakkene og begge pakker returnerte til meg selv pÃ¥ 2 ulike stederð¥
Kort fortalt ble det kaotisk hos både Post Nord og meg.Hadde en tett dialog med Joachim Arnesen hos Lysterapi i denne perioden da det var 1 pakke som ingen visste hvor var på et tidspunkt!
Den kundeservice jeg fikk var utrolig profesjonell pÃ¥ alle omrÃ¥der! Fikk refundert mine belÞp 2 dager etter de var sendt!!!ð
Lysro vekkeklokke
Jeg fÞler jeg har hatt bedre opplevelser med billigere soloppgangvekkeklokker.
Rask levering og kvalitet!
De har rask levering og leverer kvalitet! For Ã¥ ikke snakke om enestÃ¥ende kundeserviceð€© 100% fornÞyd!
Fikk raske svar på mine henvendelser.
Rask levering
Rask levering. Har brukt capsen i snart to uker. 3 ganger i uken i 15 minutter. Skal utvide til 20 min 4 ganger i en uke, så videre hver dag i 30 minutter. Behagelig å bruke rÞdlyscapsen. Så nå krysser jeg fingrene for godt resultat
Veldig bra blålys briller
Enestående kundeservice/support.
Enestående kundeservice/support.
Bra produkt som holder god kvalitet, ser lovende ut!
Troverdig leverandÞr, kan trygt anbefales.
Beste service jeg har opplevd
Det har vÊrt veldig god og personlig oppfÞlging. I tillegg har jeg mulighet til å sende tilbake lyscapsen etter 7 måneder hvis den ikke fungerer for meg. Det synes jeg er unikt!
Ser ut som den hjelper
Det er ikke så lenge siden jeg bruker det,ser ut som den fungerer. jeg hadde smerter på side ryggen etter jeg brukte et par ganger ble de borte.

Kjapp levering, godt produkt
Veldig hurtig levering, Veldig godt produkt. KjÞpte headband med bluetooth tilkobling, godt og lett stoff, god lyd som er lett å lade. Meget fornÞyd.

Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice. Kan trygt anbefales. Bra produkt som hjelper. KjÞpte ledlysmaske med gult lys mot Rosacea.

Veldig rask levering!
Veldig rask levering! Fikk capsen, og brukt den i 5 dager nå, kjennes behagelig å ha på og håper den etterhvert vil gi resultat!

Raske tilbakemeldinger på spÞrsmål
Raske tilbakemeldinger på spÞrsmål, og kjempeservice på reklamasjon. terningkast 6