レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Vi har haft en rigtig god oplevelse med M2plus, som har tegnet vores tilbygning pÃ¥ GÃ¥rdfÊstevej 10, 2300 KÞbenhavn S. De var meget professionelle, effektive og sÊrligt dygtige til idégenerering.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en fantastisk god oplevelse med Lene og hendes team. Lene har vÊret dygtig og professionel fra start og forstod hurtigt, hvad vi drÞmte om og havde behov for som en familie pÃ¥ fem.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores drÞmmehus stÃ¥r nu fÊrdigt, og vi er fuldt ud tilfredse med vores forlÞb hos m2plus 👌🏌 Vi har igennem hele processen oplevet et yderst kompetent hold ved M2plus. Allerede fra fÞrste mÞde... もっず芋る

䌁業情報

1. 建築事務所
  2. 建築家
  3. 建築デザむナヌ
  4. 泚文䜏宅建築業者
  5. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos m2plus tegner vi funktionelle og arkitekttegnede huse over hele landet, hvor design og minimalisme gÃ¥r hÃ¥nd-i-hÃ¥nd med dine drÞmme. At bygge og skabe et nyt hjem er en stor beslutning. Derfor tager vi altid vores kunder ”i hÃ¥nden” gennem hele processen. Dette sker i tÊt samarbejde med vore professionelle og engagerede samarbejdspartnere, byggeledere og hÃ¥ndvÊrkere, sÃ¥ledes at vores kunder kan vÊre helt trygge fra drÞm til virkelighed.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

53件のレビュヌ

Trygt, professionelt og inspirerende samarbejde – kan varmt anbefales

Vi har fÃ¥et tegnet vores kommende nye hjem hos Lene og hendes dygtige team, og vi er bÃ¥de enormt tilfredse og dybt imponerede. Lene forstod fra fÞrste mÞde, hvad vi drÞmte om – bÃ¥de i forhold til funktion, Êstetik og stemning – og hun formÃ¥ede pÃ¥ imponerende vis at omsÊtte vores tanker og Þnsker til et gennemtÊnkt og smukt projekt.
Lene er generÞs med både idéer, input og konstruktive kommentarer, og hendes sikre stil og erfaring smitter tydeligt af på resultatet. Vi har fÞlt os trygge og inspirerede gennem hele processen.
Samarbejdet mellem Lene, byggefirmaet og os er desuden virkelig godt, effektivt og professionelt.
Vi kan på det varmeste anbefale Lene og M2Plus.

2026幎2月13日

m2plus からの回答

Tusind tak for jeres varme og flotte anmeldelse!

Vi bliver virkelig glade og stolte over at lÊse, at processen omkring tegningen af jeres kommende hjem har vÊret både tryg, professionel og inspirerende. Det betyder meget for os, at vi fra starten formåede at forstå jeres visioner og omsÊtte dem til et gennemtÊnkt og smukt projekt, der rammer både funktion, Êstetik og stemning.

At I har oplevet vores idéer, sparring og feedback som vÊrdifulde, er prÊcis den respons, vi håber på i et godt samarbejde. Vi Þnsker altid, at vores kunder fÞler sig set, hÞrt og guidet gennem hele forlÞbet.

Det glÊder os også, at samarbejdet mellem jer, byggefirmaet og os har fungeret så stÊrkt og professionelt. Det er en vigtig del af at skabe et godt resultat.

Tusind tak fordi I anbefaler os videre – det er den stÞrste anerkendelse, vi kan fÃ¥.

Hele M2plus‑teamet

Stor anbefaling

Vi har haft en rigtig god oplevelse med M2plus, som har tegnet vores tilbygning på GårdfÊstevej 10, 2300 KÞbenhavn S.

De var meget professionelle, effektive og sÊrligt dygtige til idégenerering. Vores behov og Þnsker blev hurtigt forstået og omsat til gennemtÊnkte, praktiske og funktionelle lÞsninger.

Vi aftalte en fast pris fra starten, som blev overholdt, og samarbejdet forlÞb gnidningsfrit hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale M2plus til andre, der sÞger en lÞsningsorienteret og pålidelig arkitekt

2026幎1月22日

m2plus からの回答

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at I har haft en god oplevelse med processen omkring tilbygningen på GårdfÊstevej. Vi sÊtter stor pris på jeres tillid og det gode samarbejde hele vejen igennem.

At vores idéudvikling, lÞsninger og faste prisramme har levet op til jeres forventninger, gÞr os både stolte og motiverede. Det er prÊcis sådan en oplevelse, vi strÊber efter at give alle vores kunder.

Tak fordi I vil anbefale os videre – det er den stÞrste anerkendelse, vi kan fÃ¥.

M2plus

Lene ramte spot i fÞrste tegning

Lene ramte spot i fÞrste tegning. Virkelig dygtig og en kÊmpe oplevelse.. de fedeste lÞsninger og ideer.

2025幎12月22日

KÊre Lisette.

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at Lene ramte plet allerede i fÞrste tegning, og at processen har vÊret en stor oplevelse. Vi sÊtter en Êre i at skabe kreative lÞsninger, der passer prÊcis til kundens Þnsker, så din feedback gÞr os ekstra stolte.

Tak fordi du valgte os — og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Hele m2plus teamet

Super dygtig arkitekt og team

Vi har haft en fantastisk god oplevelse med Lene og hendes team.

Lene har vÊret dygtig og professionel fra start og forstod hurtigt, hvad vi drÞmte om og havde behov for som en familie på fem. Processen var effektiv, og med kun få rettelser var vores husprojekt klart.

EfterfÞlgende har hun vÊret utrolig god til sparring omkring detaljer og finesser på huset, og hun er altid engageret og tilgÊngelig, når vi har spÞrgsmål.

Vi fÞler os trygge i hendes hÊnder og kan varmt anbefale hende til andre, der Þnsker en arkitekt, der både lytter og leverer.

2025幎12月2日

KÊre Trine.

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse og de rosende ord.
Det glÊder os dybt at hÞre, at samarbejdet med Lene og vores team har vÊret en god oplevelse fra start til slut.

At Lene hurtigt forstod jeres drÞmme som familie pÃ¥ fem og kunne omsÊtte dem til et projekt med kun fÃ¥ rettelser, betyder meget for os – prÊcis sÃ¥dan Þnsker vi, at processen skal fÞles. Det er ogsÃ¥ dejligt at hÞre, at sparringen undervejs har givet jer tryghed og klarhed i de mange detaljer, der fÞlger med et husprojekt.

Tak fordi I har vist os tillid gennem hele forlÞbet, og fordi I tager jer tid til at dele jeres oplevelse.
Vi sÊtter stor pris på jeres anbefaling og Þnsker jer alt det bedste videre i processen.

Tak - hele m2plus teamet

M2Plus har gjort vores visioner til virkelighed

Vi har fÃ¥et tegnet vores nye 70’er-inspirerede hus af Lene, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Det er anden gang, vi bygger nyt, men oplevelsen med Lene og M2Plus har overgÃ¥et alt, hvad vi tidligere har prÞvet.

Lene var den eneste arkitekt af de adspurgte tegnestuer, der mÞdte op pÃ¥ grunden, og hun tog tydeligt opgaven lige sÃ¥ seriÞst som os. Hun sikrede, at husets placering og udsigt blev udnyttet til fulde. Som selvbyggere har vi haft stor gavn af M2Plus’ hjÊlp med bÃ¥de byggetilladelse, fÊrdigmelding og det nÞdvendige materiale, samt forklaring af samme.

De har altid vÊret tilgÊngelige og svaret hurtigt pÃ¥ bÃ¥de telefon og mail – noget, der har vÊret helt afgÞrende for os gennem hele processen. Vi har kun positive ting at sige og vil til enhver tid vÊlge Lene og hendes team igen.

— Pernille og Nicolai Vium Liljeqvist

2025幎10月1日

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, Pernille & Nicolai😊

Det glÊder os dybt at hÞre, at jeres 70'er-inspirerede hus er blevet prÊcis som I drÞmte om - at samarbejdet med Lene og resten af teamet har gjort en positiv forskel hele vejen fra fÞrste mÞde til fÊrdigmelding.

Vi sÊtter stor pris på, at I fremhÊver vores engagement, tilgÊngelighed og grundige tilgang - isÊr når det gÊlder noget så vigtigt som placering og evt. udsigt.
Det er netop den slags samarbejde, vi brÊnder for - hvor visioner bliver til virkelighed gennem gensidig respekt og tÊt dialog.

Tak for I valgte os - og for at dele jeres oplevelse med andre. Vi håber, I nyder hvert hjÞrne af jeres nye hjem, og vi står altid klar, hvis I får lyst til at bygge igen.

Teamet hos m2plus

M2plus fanger dine Þnsker og overrasker positivt

EDIT 1/12/25: Det er Êrgerligt at M2's entreprenÞr VILLA A/S ikke overholder indgåede aftaler, hvilket påvirker det samlede indtryk.

Nu hvor vi er ved at vÊre i mÃ¥l med tegninger, ansÞgning, tilladelse mv. har jeg tÊnkt lidt over processen og sÊrligt Lenes og hendes teams indsats. Jo mere jeg tÊnker over dette jo mere imponeret bliver jeg 🀩

FÞrst og fremmest har Lene og hendes team tegnet et megaflot hus, som har fanget alle vores Þnsker samt overrasket positivt pÃ¥ en hel rÊkke omrÃ¥der. Jeg tror, at det bliver sÃ¥ flot og lÊkkert med en lang rÊkke fantastiske og interessante detaljer 👌

Dertil har Lene og hendes team ageret lynhurtigt med at få indsendt den fÞrste ansÞgning i december og efterfÞlgende udvist stor omhu og ihÊrdighed for at få den bedst mulige lÞsning igennem overfor KK, hvor m2plus har vÊret proaktive hele vejen igennem.

Så alt i alt rigtig stor ros og anerkendelse til Lene, hendes team og m2plus herfra 🙌🙌🙌

2025幎2月28日

KÊre Anders.

Tusind tak for de utroligt pÊne ord – det varmer virkelig at lÊse! 💫
Vi er glade og stolte over, at I har fÞlt jer godt taget hÃ¥nd om gennem processen, og det glÊder os enormt, at huset og lÞsningerne lever op til – og endda overstiger – jeres forventninger.

Jeres anerkendelse betyder meget for os alle hos m2plus.

Vi Þnsker jer alt det bedste og held og lykke med det videre byggeri – vi glÊder os til at se huset stÃ¥ fÊrdigt! 🏡✚

De bedste hilsner - hele m2plus teamet

Vi har haft M2 til at tegne vores

Vi har haft M2 til at tegne vores funkisvilla i 3 forskudte plan.
Myndighedsprojektet var udfordrende fordi lokalplanen ikke tillod at terrÊnregulere, hvilket gjorde vores grund umulig at bygge på. M2 gik i dialog med kommunen og det resulterede i, at vi fik dispensation til at terrÊnregulere.
Inden vi fik byggetilladelse var der nabo som gjorde indsigelse mod tegningerne - her hjalp M2 med at lave en simulering over, hvor solen stod på himmelen i sommerperioden, da naboen var bange for, at vores hus ville tage deres aftensol. Det var med til, at vi fik vores byggetilladelse.
Designprocessen har vÊret i hÞj klasse - M2 er fantastiske til at visualisere i 3D hvilket gÞr, at det er nemt at se, hvordan ens hus kommer til at se ud. Derudover har de vÊret nogle fantastiske sparringspartnere, hvor vi isÊr har nydt stor gavn/glÊde af Lene og efterfÞlgende Paw.
Hvis man vil bygge et hus, der skal vÊre lidt specielt med flotte detaljer, så tag fat i M2

2024幎8月5日

KÊre Ditte.

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at hÞre, at I er tilfredse med samarbejdet om jeres spÊndende projekt.

Det har vÊret en fornÞjelse, at vi har måtte hjÊlpe jer med at skabe drÞmmehuset.

Vi sÊtter stor pris på, at I fremhÊver detaljerne i processen, herunder at komme i mål med en byggetilladelse. Vi Þnsker at tilbyde den bedst mulige service og stÞtte vores kunder hele vejen!

Endnu engang tak for jeres tillid og for at anbefale m2plus.

Vi Þnsker jer al mulig glÊde i jeres nye hjem!

De bedste hilsner - m2plus

VÊlg M2Plus, hvis du vil have dine drÞmme (og mere til) indfriet

Hvis du vil have dine drÞmme indfriet og samtidig indgå i et stÊrkt partnerskab, hvor dine ideer bliver udfordret og ofte ophÞjet, så er M2Plus det helt rigtige valg for dig.

Vi havde jagtet husdrÞmmen i 2 år og havde oprindeligt mÞde med LasseLarsen huse, som mente de kunne tegne vores drÞmmehus. Efter 3 måneder og 2 spildte mÞder, hvor vi mere eller mindre måtte sÊtte hver en streg selv og komme med lÞsningsforslag, så smed vi håndklÊdet i ringen og ringede til M2Plus for vejledning.

Her blev vi mÞdt af Lene, som straks greb bolden og satte et indledende mÞde op ugen efter (til trods for at hun havde sommerferie). Og sådan er Lene og hendes team. Personer som giver en ekstra indsats for at sikre, at vi som kunder ender med vores drÞmmehus. Derfor står vi nu også her, kun lidt mere end 3 måneder efter vi mÞdte Lene fÞrste gang og er klar til at gå i jorden.

Ikke nok med, at de er mestre i at finde finurlige og arkitektonisk smukke lÞsninger, så er de også yderst tilgÊngelige og modtagelige for input. Vi har både haft fysiske mÞder, men også kontakt via SMS og FaceTime, hvis der lige hurtigt var brug for at få vendt nogle detaljer. De arbejder med andre ord meget effektivt og er ikke blege for at tage kampen op på dine vegne. Vi havde problemer med at få svar fra kommunen som forsinkede vores timeline med 1 måned, og her må vi sande at de virkelig gav en ekstra indsats for at komme igennem så vi kunne nå vores deadline ift. at gå i jorden.

Vi kan ikke sige det nok. Det her er et team der krÊser for detaljerne, og som man tydeligt mÊrker sÊtter sig en Êre i at aflevere et hus som bÃ¥de vi og de er stolte af. Det er med andre ord ikke ”bare” endnu et hus i rÊkken der skal bygges.

M2Plus har vores varmeste anbefalinger!

2024幎12月5日

KÊre Jeanette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord.

Vi strÊber altid efter at give vores kunder en unik oplevelse ved at gå de ekstra skridt. Det betyder meget for os, når vores kunder sÊtter pris på vores indsats og deler det, som I har gjort her. TAK.

Vi ser frem til at se det fÊrdige resultat.

GlÊdelig jul og godt nytår!

Med venlig hilsen, M2plus

Verdensklasse service og vejledning

Verdensklasse service og vejledning

Det er ordene som beskriver Lene, Mogens og hendes team. Vi har haft en fantastisk oplevelse med M2Plus, som har ydet fantastisk service, rådgivning og vejledning igennem hele processen, lige fra fÞrste mÞde til vi kom i mål med myndighedsprojektet, og vi glÊder os nu til at huset er fÊrdigopfÞrt.

Lene har i den grad ydet en personlig service ud over det exceptionelle, og stået klar til at perspektivere og rådgive om alt fra dÞre, interiÞr, udtryk, materiale sammensÊtning osv.

Hvis i skal bruge en arkitekt, så tÞv ikke med at tage fat i M2Plus!

2024幎5月26日

KÊre Nicolai.

Tusind tak for den flotte anmeldelse, anbefalingen og de pÊne ord.

Det glÊder os når I beskriver processen / forlÞbet på denne måde - prÊcis det vi Þnsker vores kunder skal opleve.

Vi glÊder os til at fÞlge byggeriet og se det fÊrdige resultat😊

Tak for samarbejdet.

Den varmeste anbefaling

Efter et lÊngere forlÞb med flere arkitekter og typehusfirmaer bag os, endte vi hos M2plus, hvilket vi pÃ¥ intet tidspunkt har fortrudt! Der er blevet lyttet til vores Þnsker (og ogsÃ¥ sagt, hvis de var tossede ;-)), og nu ser det ud til, at vi langt om lÊnge nÃ¥r i hus med vores drÞmmehus takket vÊre M2plus. SÃ¥ kun varme anbefalinger herfra☺

2024幎10月1日

KÊre Mette.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord fra jer.

Vi glÊder os til at fÞlge processen og ser frem til at jeres fÊrdige resultat.

Tak for samarbejdet😊

Mogens og m2plus kan klart anbefales

Mogens og m2plus kan klart anbefales. SeriÞs og behagelig kontakt med firmaet.

2024幎6月3日

KÊre Kristian.

Tusind tak for den flotte anmeldelse😊

Vi sÊtter stor pris på disse anmeldelser.

Rigtig god sommer☀

Den stÞrste anbefaling

Mogens og hans team har vÊret en enestående samarbejdspartner. Mogens har forstået alle vores drÞmme og har omsat dem til et drÞmmehus der langt overstiger vores vildeste forventninger.
Mogens har taklet kommunen og deres uhensigtsmÊssige kommunikation og sagsbehandling med stor faglighed og kloge lÞsninger, så alle begrÊnsninger blev vendt til de bedste lÞsninger.
Vi har et enestående hus uden kompromisser takket vÊre Mogens.
Mogens har vÊret nÊrvÊrende i hele byggeprocessen også når der skulle spares med håndvÊrker teamet.
Mogens er den dygtigste og mest nÊrvÊrende samarbejdspartner i alle felter af byggeprocessen. I drÞmmefasen, i forhandlinger og godkendelse hos kommunen, i byggeprocessen og i afslutningsfasen. Mogens har vores stÞrste
anbefaling. Tak for det smukkeste og mest funktionelle drÞmmehus. De bedste hilsner Pia

2024幎6月7日

KÊre Pia.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst nogle dejlige ord omkring processen hos os😊

Vi sÊtter en dyd i, at gÞre processen individuel og samtidig nÊrvÊrende, hvorfor vi bestemt bliver glade for denne tilbagemelding.

Tak for samarbejdet og rigtig god sommer☀

De bedste hilsner - m²plus

Professionel og dedikeret arkitektur, der overgår alle forventninger

Vi har haft det bedste forlÞb med firmaet M2plus og det har vÊret fantastisk at have Mogens til at gribe vores drÞmme.

Han er både lÞsningsorienteret og dygtig - det er sjÊldent man stÞder på en person som kun ser muligheder, men sådan er Mogens - i hans nÊrvÊr findes ingen begrÊnsninger . Det har spillet en stor rolle i vores oplevelse, at vi hele vejen igennem har fÞlt os hÞrt og forstået, og alle vores ideer og Þnsker er blevet opfanget og visualiseret på en måde, vi aldrig selv havde kunnet forestille os.

Vi er virkelig taknemlige for Mogens’ og M2 plus’ ekspertise og vi vil pÃ¥ det varmeste anbefale dem, til alle og enhver med en drÞm om at fÃ¥ et unikt arkitekt tegnet hus - effektivt og lÞsningsorienteret 🀩

Sabina og Thomas
MÞgelparken 146 Viborg

2024幎4月26日

KÊre Sabina & Thomas.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst de fine ord.

Denne feedback betyder utroligt meget for os, da det netop er essensen i vores måde at hjÊlpe vores kunder.

Tak for samarbejdet og glÊder os til at se det fÊrdige resultat😊

Fantastisk og Professionelt

Vi har haft en rigtig god oplevelse og professionelt til gang hele vejen igennem vores drÞmme projekt.

Mogens var ude og se vores kommende byggegrund fÞr vi startede processen.
Med hans professionelt syn på omgivelserne forstod han naturen/synergier og straks havde han en idé omkring hvad vores projektforslaget skulle se ud.

Det fÞrste forslag M2Plus (Mogens) kom med viste sig at vÊre over vores budget.
Men her var Mogens virkelig god til at hjÊlpe os i mål med at rette og reducere således at det matchede vores budget.

Vi er utroligt taknemmelig over at have mÞdt M2plus (Mogens) og han har netop gjort det muligt at vi nu kan starte på vores drÞmme projekt.

KÊmpe ros herfra!

2023幎11月10日

KÊre Jens.

Tusind tak for den flotte anmeldelse samt de fine ord.

At bygge et nyt hus er en kÊmpe beslutning og derfor er vi utrolig glade for at vi kom i mål med jeres projekt.

Tak for samarbejdet😊

Rigtig god oplevelse med M2Plus

Rigtig god oplevelse med M2Plus.
Vi har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, hvor Mogens var ude og se vores byggegrund fÞr vi startede processen. Det var virkelig fed, at han forstod naturen og omgivelserne og projektforslaget bager tydeligt prÊg af at han forstod os og vores drÞmme.

FÞrste projektforslag viste sig at vÊre 2 millioner over vores budget at få realiseret ved et byggefirma.
(Vi var bevidst gået all in på ALT for at få en pris på det ultimative)
-Her var Mogens virkelig god til at hjÊlpe os i mål med at rette og reducere på en sådan måde, at vi fortsat står med vores drÞmme projektet men indenfor vores Þkonomiske ramme.

Vi takker for en god og behagelig oplevelser, og er nu klar til at stikke spaden i jorden og bygge vores drÞmmehus. :)

2024幎2月21日

KÊre Wenja.

Tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord😊

Gennem de seneste Ã¥r har det vÊre en Þvelse at navigere med stigende priser / renter og inflation, men er glade for at vi i samarbejde fandt en fÊlles lÞsning pÃ¥ netop jeres projekt👌

Vi Þnsker jer alt muligt held fremover - vi glÊder os til at se jeres drÞmmehus😊

Kreativ, cool og kontant

Arkitekt Mogens Starcke fra M2 Plus har tegnet vores cool villa. Trods mange Êndringer undervejs i processen er der blevet lyttet til vores Þnsker og fundet superkreative lÞsninger, hvor vi selv ingen udveje sÃ¥. Samtidig har faglighed og Êstetik vÊret den ledetrÃ¥d, der klart og kontant - men iÞ helt uhÞjtideligt har styret os tilbage pÃ¥ sporet, nÃ¥r vi var lidt pÃ¥ afveje🀗
Stor ros og tak til M2 Plus.
Jeg kommer nÊppe til at bygge flere huse - men hvis jeg skulle - ville jeg uden at tÞve gå med Mogens Starcke fra M2 Plus igen.

2023幎12月27日

m2plus からの回答

KÊre SharPen Charlotte StrÞm.

Tusind tak for den flotte anmeldelse, herunder de fine ord.

Tak for for en godt og konstruktivt forlÞb.

Tak for samarbejdet indtil nu - glÊder os til at se det fÊrdige resultat😊

M2plus har tegnet vores nye sommerhus i

M2plus har tegnet vores nye sommerhus i Blokhus og vi kan kun komme med vores varmeste anbefalinger. De lyttede fra start, hvilke Þnsker og tanker vi havde omkring sommerhuset. Mogens kom med input og virkelig gode lÞsningsforslag. Han forstod fuldstÊndig hvilken stil og udtryk vi Þnskede. Små justeringer og så var vi i mål med tegninger til det fedeste sommerhus. Professionelt og godt arbejde helt fra start. Tak for god service og samarbejde.

2023幎11月17日

KÊre Sonny & Trine.

Tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord fra jer.

Det har vÊret en god og smidig proces og vi glÊder os meget til at se det fÊrdige resultat.

Tak for samarbejdet👌

En fornÞjelse

m2plus har tegnet vores hus ud fra vores tanker og idéer og sat sammen med deres erfaring og idéer blev det et rigtig godt projekt. Mogens og hans team har fungeret som en fantastisk sparringspartner der både har udfordret os og hjulpet os igennem hele processen. Alle inputs har vÊret nyttige og han var altid lige klar med et lÞsningsforslag. Det har vÊret en fornÞjelse og vi glÊder os meget til at flytte ind. Tusind tak for alt M2plus.

2023幎9月19日

KÊre Morten.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord.

At skulle bygge et nyt hus, krÊver rigtig mange overvejelser og vi er glade for at have hjulpet jer i mål.

Tak for samarbejdet👌

M2plus holder aftalerne.

m2plus har levet op til forventningerne og, i tÊt samarbejde med os, tegnet en super flot knapt 500 m2 villa. Der blev aftalt et fast salÊr inkl. eventuelle rettelser. Det viste sig at kommunen var så genstridig at det hele måtte tegnes om, hvilke var et ret stor opgave. Mogens holdt sit ord og alt blev tegnet om til et endnu bedre resultat, uden beregning.
Tak til Paw & Mogens for dedikeret stykke arbejde og en super flot resultat.

2023幎9月8日

KÊre Erik.

TAK for den flotte anmeldelse.

Vi har en aftalegrundlag, som vi selvfÞlgelig gÞr alt for at efterleve og derfor overholde. Nogle gange opstår der udfordringer som skal lÞses.

Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet.

Tak for samarbejdet indtil nu.

Super samarbejde

Vi har haft en godt samarbejde med M2Plus og fået en super skarp samt god inspiration support og hjÊlp. Lene har sat sig ind i vores behov og ramt en fed lÞsning og vi har udviklet et godt samarbejde.

2023幎9月7日

KÊre Michael.

TAK for den flotte anmeldelse og det gode samarbejde.

Vi glÊder os til at se det fÊrdige resultat.

Tak for samarbejdet indtil nu.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。