M69rtj3

䌁業情報

1. ラむフ コヌチ
  2. 圫像

圓該䌁業による蚘述

Ik ben een levenskunstenaar en creatief in de breedste zin van het woord, en mijn missie is om mensen te begeleiden naar een diepere verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. Met liefde en compassie ondersteun ik jou op jouw pad, ongeacht of je geconfronteerd wordt met pijn, verdriet, rouw of verlies. Ik geloof dat zelfs in de meest uitdagende momenten er ruimte is voor vreugde en licht, en mijn werk is gericht op het vinden en koesteren van die momenten. Tijdens mijn sessies, geïnspireerd door sjamanistische tradities, help ik je contact te maken met je innerlijke kind – die bron van puurheid en kracht binnen jezelf. Mijn ceremonies maken gebruik van adem- en lichaamswerk, ondersteund door plantmedicijnen zoals sacred cacao, kruiden(thee) en truffels. Deze natuurlijke elementen versterken je innerlijke processen en creëren een veilige en helende ruimte waar transformatie kan plaatsvinden. Samen reizen we van trauma naar heling, van blokkades naar bliss. Mijn intentie is om jou te begeleiden naar een leven dat vervuld is van vreugde, authenticiteit en innerlijke balans. Met aandacht voor jouw unieke behoeften en emoties creëer ik een omgeving waarin je jezelf volledig kunt omarmen en een nieuw hoofdstuk kunt beginnen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

De moeite waard!

Heart & Soul Retrieval | dinsdag 16 april 2025

Afgelopen dinsdag de cacao ceremonie, ademsessie en soul retrieval gedaan bij Maartje.
Ik wist eigenlijk niet wat me te wachten stond, kwam binnen en voelde meteen een warm welkom. De ruimte is smaak- en liefdevol ingericht met de juiste setting en kleurstellingen.

Maartje is een heel fijn en warm persoon, heel intuïtief en dat merk je echt terug. Door middel van de juiste woorden, aanrakingen en een zeer goede muziekkeuze, weet ze echt de juiste setting te creëren om volledig in jezelf te keren. Ze heeft een gave om je volledig te begeleiden in het proces, maar zonder je ooit te pushen. Je kunt bij haar volledig jezelf zijn.
Ik ben zelf niet iemand die zich snel ergens helemaal in kan laten zakken, maar bij Maartje kon ik me er Úcht helemaal aan overgeven.

Ik heb het als super ervaren, het is een verrijking in het leven en het is de moeite waard om dit structureel in te plannen op ieders levenspad!

Maartje, bedankt voor deze prachtige mooie reis.

Liefs Wilma

2025幎4月16日

Bliss

Maartje is een lieve, grootse en wijze schat, in haar na-bij- zijn geeft zij precies dát wat nodig is, altijd vanuit liefde en bliss.... een feestje om van haar een sessie en/of ceremonie te mogen ontvangen!

2025幎5月11日

M69rtj3 からの回答

Dankjewel voor je lieve woorden 🙏✚🀗

5぀星のうち5の評䟡

Een mooie sessie meegemaakt wat Maartje

Een mooie sessie meegemaakt wat Maartje heel liefdevol begeleid heeft. Het was een groep met alleen vrouwen. Een cacao ceremonie als eerste met een intentie en kaartje getrokken. Een aantal oefeningen gedaan, een Soul Retrieval en stuk ademwerk.

Maartje heeft alles zorgvuldig voorbereid en veel liefde erin gestopt. Heel mooi en verbindend. We hebben allemaal onze gekozen kaart met tekst toegestuurd gekregen en het programma van wat we deden.

Maartje heeft echt liefde voor mens ❀🙏

2025幎4月13日

Lieve Rebecca,

Dankjewel voor je lieve woorden🙏✚💖.

Liefs, 🊋aartje

Heart, Body & Soul Bliss Retreat
[Cacao, Ademwerk & Soul Retrieval]

5぀星のうち5の評䟡

Ik kreeg een heel mooi en

Ik kreeg een heel mooi en overzichtelijk programma opgestuurd en het was duidelijk aangeven wat we precies zouden doen. We zijn begonnen met een cacao ceremonie en het uitspreken van je intentie. De cacao smaakte overheerlijk en verwarmde mijn hart en heb zeker het gevoel gehad dat het zich opende. Vervolgens heb ik een mooie reis ervaren tijdens mijn ademsessie en dit keer heb ik vooral blokkades in mijn lichaam mogen bevrijden. Daarna heb ik een Duo Soul Retrieval met mijn zus gehad en vond het zo ontzettend fijn om dit samen met haar te mogen doen! Al met al was het een prachtige en onvergetelijke dag en Maartje deed alles met heel veel liefde, zorg en aandacht! Ben dankbaar dat ik hieraan deel mocht nemen! 💫

2025幎4月13日

Lieve Amparo ✹,

Dankjewel voor je prachtige woorden en dat je erbij bent geweest🙏✚💖 Het was een bijzondere middag die ik altijd bij mij zal dragen. Het doet mij goed dat het aan jouw proces heeft bij gedragen en je weer wat blokkades heb mogen los laten! En hoe mooi is het dat je dit samen met je eigen zus hebt kunnen doen, dat pakt niemand je meer af.

Liefs, 🊋aartje

Heart, Body & Soul Bliss Retreat