Zeer kundige uitvoering van mijnâŠ
Zeer kundige uitvoering van mijn wensen, erg mooi resultaat!

MAARTEN websites ããã®åç
Jouw website laat zien wie je bent. Ik ontwerp en bouw mooi uitziende, perfect werkende WordPress websites die makkelijk gevonden worden door jouw doelgroep. Jouw website verdient mijn persoonlijke aandacht. We gaan aan de slag met jouw wensen en ideeën en combineren die met mijn ervaring en advies. Zo komen we tot de beste online uitstraling voor jouw onderneming! Ik ben een betrouwbare webbouwer die werkt met betrouwbare techniek. Duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken vind ik erg belangrijk. Laten we er samen voor gaan zitten en het liefst overtref ik je verwachtingen!
Westhaven 27, 2801PJ, Gouda, ãªã©ã³ã
Zeer kundige uitvoering van mijn wensen, erg mooi resultaat!

MAARTEN websites ããã®åç
Toen ik als ZZPâer begon, had ik natuurlijk een mooie én goed werkende website nodig. Ik had zelf al een duidelijk beeld van hoe die eruit moest zien, en Maarten heeft dat niet alleen perfect begrepen, maar mijn verwachtingen zelfs overtroffen. Hij dacht gedurende het hele proces actief mee, vertaalde mijn wensen naar een professioneel resultaat en de communicatie verliep soepel en prettig. Dankzij zijn kundigheid ben ik nu bovendien goed vindbaar voor mijn klanten (iets wat echt een verschil maakt!). Ik kan Maarten dan ook van harte aanbevelen!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã