レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har vÊret igennem mange bureauer gennem tiden, og Leadmagneten har uden tvivl vÊret den bedste oplevelse af dem alle! Super dygtige drenge, som lytter til deres kunder og virkelig prÞver at... もっず芋る

Har fÃ¥et hjÊlp af Magnus og Mads til at opsÊtte og skalere vores facebook ads siden januar i vores virksomhed djtilbud.dk. Vi er gÃ¥et fra at mangle kunder til at mangle DJs fordi vi har opsat gode ann... もっず芋る

Mads har hjulpet med at flytte nuvÊrende webshop til en ny platform. Han er grundig, tillidsfuld, dygtig samt meget proaktiv. Vi har lÞbende afstemt forventninger samt lavet tilretninger, sÃ¥ resul... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik hjÊlp til at lave jobannoncer til sociale medier, og der gik ikke lÊnge, fÞr ansÞgningerne begyndte at komme ind. Hurtig service og nemt forlÞb. Kan klart anbefales.

䌁業情報

1. マヌケティング コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Er kunderne vÊk, så ring til Mads og få et tjek! Leadmagneten hjÊlper store og små servicevirksomheder, med at få flere ordrer og projekter fra kÞbeklare kunder. Det eneste du skal gÞre, er at lave aftalen med kunden - så klar vi resten

4.7

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Vi har vÊret igennem mange bureauer

Super dygtige drenge, som lytter til deres kunder og virkelig prÞver at sÊtte sig ind i forretningen.

Det har vÊret med til at hÊve vores omsÊtning ÅTD med 45%, efter vi i 2 Ã¥r havde ramt et plateau. Samtidig har de hjulpet med at indfÞre nye marketinginitiativer, herunder sÊrligt leadgenerering mÃ¥lrettet B2B-kunder, som virkelig rykker!

Kan ikke anbefale dem nok.

2026幎6月30日

Har fÃ¥et hjÊlp af Magnus og Mads til at

Har fået hjÊlp af Magnus og Mads til at opsÊtte og skalere vores facebook ads siden januar i vores virksomhed djtilbud.dk. Vi er gået fra at mangle kunder til at mangle DJs fordi vi har opsat gode annoncer (jeg har stået for content og de har rådgivet på dette + opsÊtning). Kan virkelig anbefale alle der arbejder med leads at kontakte de 2. De har benene solidt plantet på jorden, har humor og er seriÞse i deres tilgang.

2026幎4月16日

Ret godt..

Hej Mads.
Super arbejde. Vi havde dårlige erfaringer med markedsfÞring inden vi prÞvede Mads med en vis skepsis. MEN, han fik lov, han leverede, og leverer. Han styre 100% og det er ikke nÞdvendigt at vi gÞr andet end at behandle vores henvendelser. Vi er fuld tillid og snakker sjÊldent med ham, og det er godt, fordi det betyder det kÞre!

2026幎2月26日

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse og mange tak for tilliden. Rigtig fine ting vi har fÃ¥et lavet sammen allerede. Vi glÊder os til at forsÊtte med at lave gode opgaver til jer 😊🙏

FANTASTISK SERVICE

Jeg glÊder mig over at have mÞdt, de her gutter, Mads og Magnus, de skaffer mig leads hele tiden. Og har hjertet på det rigtige sted.

KÊmpe anbefalinger fra gartner-jesper 🍁😊

2025幎12月7日

KÊre Jesper

Tusind tak for de flotte ord 🙏😊

Det betyder utrolig meget, at du kan mÊrke, at vi gÞr os umage, og at det har en reel effekt. Det er prÊcis det, der er meningen med et samarbejde med sådan nogle som os.

Tak for tilliden og anbefalingen - vi klÞr pÃ¥ 💪

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk samarbejde med

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk samarbejde med Leadmagneten!

Vi har haft et super godt samarbejde med Leadmagneten, og både Mads og Magnus har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med. De er ekstremt professionelle, hurtige til at fÞlge op og virkelig dygtige til både hjemmesideudvikling og markedsfÞring.

Resultatet er blevet prÊcis, som vi Þnskede – og mere til. Vi fÞler os i trygge hÊnder hele vejen, og kan varmt anbefale dem til andre, der vil lÞfte deres digitale tilstedevÊrelse.

Tak for et stÊrkt samarbejde!

2025幎11月29日

Hej Jeppe,

Tusind tak for din anmeldelse og de sÞde ord! I er ogsÃ¥ en fornÞjelse at arbejde sammen med 🙏

Super samarbejde!

Super samarbejde!
Kan kun anbefales😊

2025幎6月3日

Hej Berit,

Tusind tak for din anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Vi er sÃ¥ glade for samarbejdet 🀩

5/5 herfra

Mads fra Leadmagneten er hammerdygtige til det de gÞr. Vi har brugt dem til sparring og til udarbejdelse af statics til annoncer. Mads er et utroligt rart menneske der ved hvad han taler om. Det kan ses og mÊrkes i deres produkt. 5/5 stjerner herfra. Anbefaler til alle håndvÊrkere

2025幎3月24日

Hej Emilis,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er også super glade for vores samarbejdet 🙏😊

Mads

Mads er en super dygtig og behagelig

Mads er en super dygtig og behagelig person at arbejde med. Han forstår virkelig ens behov og leverer kvalitetsarbejde. Derudover kommer han selv med gode input, hvilket gÞr hele processen endnu bedre. Fantastisk service til en rigtig god pris! Kan klart anbefales.

2025幎3月3日

Leadmagneten からの回答

Tusind tak for de flotte flote ord! Det har vÊret en sand fornÞjelse at arbejde sammen med dig på udviklingsdelen af både det nye hjemmesidedesign og optimering shoppens konverteringsrate, kÞbsflow og mÊngderabat funktioner for at hÊve ordrevÊrdi.

Det er fedt, nÃ¥r man kan nÞrde igennem og samtidig have de gode snakke undervejs. Jeg hÃ¥ber vi fÃ¥r mulighed for at arbejde sammen pÃ¥ andre projekter fremtiden 🙏

De bedste hilsner
Mads

Min nye hjemmeside er helt fantastisk!

Da mine evner ikke rakte lÊngere til at udvikle min hjemmeside i Shopify, fik jeg heldigvis kontakt til Mads, som var lige den hjÊlp, jeg havde drÞmt om! Super kompetent, professionel og behagelig samarbejdspartner, der virkelig har blik for både detaljer og muligheder, jeg ikke selv havde set!

Mads er effektiv og lÞsningsorienteret, og man sidder virkelig tilbage med fÞlelsen af at have fået fuld valuta for pengene og meget mere til! Min hjemmeside er lÞftet til nye hÞjder både teknisk og visuelt og med brugervenligheden i top. Hele vejen har jeg selv fået grundig vejledning, så jeg har fuld kontrol over backenden. Og hvis der er noget, jeg ikke selv kan eller vil lÞse, står Mads klar til at hjÊlpe. Jeg er kort sagt mere end tilfreds :-)

2025幎3月11日

Leadmagneten からの回答

Tak for din utroligt flotte anmeldelse Gry!

Jeg er så glad for, at du fandt vej til mig. Det er en kÊmpe fornÞjelse at hjÊlpe dig med din hjemmeside og se den tage form.

Value for money og mere til, betyder alt. Det er prÊcis det, jeg strÊber efter i alt jeg arbejder med.

Det bedste ved samarbejdet har nok vÊret at se din passion og hjÊlpe med en hjemmeside, der afspejler det og jeres vÊrdier.

Jeg er her altid, hvis du fÃ¥r brug for en ekstra hÃ¥nd eller en ny ide skal fÞres ud i livet. Tak for tilliden 💪

Super god oplevelse hele vejen igennem!

2024幎7月17日

KÊre Ulla,

Tak for din anmeldelse 😊

Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt behandlet og tilfreds. Ser frem til at kunne hjÊlpe dig fremover!

Mabala Agency

En positiv oplevelse

Mads har hjulpet med at flytte nuvÊrende webshop til en ny platform. Han er grundig, tillidsfuld, dygtig samt meget proaktiv. Vi har lÞbende afstemt forventninger samt lavet tilretninger, så resultatet faktisk er blevet bedre end forventet.

Nu starter step 2, hvor Mads skal vÊre tovholder på ny markedsfÞringsstrategi samt udfÞrsel heraf.

Kort fortalt. Mads har indtil videre ydet et fantastisk stykke arbejde, og jeg glÊder mig til den videre rejse.

2024幎3月27日

KÊre Brian,

Tusind tak for de pÊne ord! 🙏

Det bedste er, når vi kan lave noget sammen, der overgår forventningerne. Stor ros til dig for din beslutsomhed, og din altid store åbenhed for nye tiltag – både online og offline.

Nu hvor du har oplevet fordelene ved Shopify, glÊder jeg mig til at gå i gang med din nÊste webshop.

Mabala Agency

Fantastisk arbejde

Ikke nok med at Mads lavede et fantastisk stykke arbejde med annoncering for mig, så hjalp han også med alt andet med min shopify-webshop. Han er dedikeret til at få det hele til at lÞse sig, og er meget professionel.

Klar anbefaling herfra!

- Oliver Hildebrandt