レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kvaliteten af tÞjet er virkelig ringe. Deres eget mÊrke er ikke pÃ¥ noget af tÞjet heller. Det ligner mest noget fra Shein/Temu. Og sÃ¥ er det meget forskelligt ift. stÞrrelsen - samme stÞrrelse, men st... もっず芋る

Jeg havde bestilt en bluse samt et par brune jeans med rhinestone. Jeg ser der er store plamager uden sten og skriver derfor en reklamation til deres mail d. 1 Maj 2026. Da jeg intet svar fÃ¥r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Pas pÃ¥! Det bliver en dyr fornÞjelse nÃ¥r du fÞrst fÃ¥r kendskab til denne skÞnne side ❀ Har handlet hos Amalie igennem flere Ã¥r efterhÃ¥nden da man altid kan finde noget lÊkkert. Der kommer nyt hele ti... もっず芋る

䌁業が回答したした

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

149件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 87に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Kvaliteten af tÞjet er virkelig ringe

Kvaliteten af tÞjet er virkelig ringe. Deres eget mÊrke er ikke på noget af tÞjet heller. Det ligner mest noget fra Shein/Temu. Og så er det meget forskelligt ift. stÞrrelsen - samme stÞrrelse, men stadig enten for lille eller stort. Jeg har lÊst/hÞrt det er svÊrt at sende retur og at få pengene tilbage, så jeg valgte at beholde tÞjet og sÊlger det til langt under hvad det kostede, da jeg kÞbte det - fordi, det er virkelig bare ikke den oprindelige pris vÊrd.

2025幎8月5日

Manglende tilbage betaling.

Jeg havde bestilt en bluse samt et par brune jeans med rhinestone.
Da jeg intet svar får eller har fået, laver jeg en returnering d. 6 Maj 2026.

Jeg har stadig ikke modtaget svar på min mail d. 1 maj eller andre mails jeg har sendt, eller fået mine penge retur d.d - hvilket er dybt utilfredstillende. Samt at skulle betale 60kr for at sende varerne retur.

Deres kundeservice er ikke eksisterende.

2026幎5月1日

Hej.
Vi har allerede vÊret i dialog og du har fået pengene retur? Så er lidt uforstående overfor din pludselig anmeldelse. Du skriver også at du har sendt flere mails til os - det var ikke det samme du gav udtryk for over besked tidligere. Der skrev du at du havde sendt 1 mail, som vi har snakket om. Så bliver meget forvirret. Du er meget velkommen til at skrive til os igen, hvis du fÞler du mangler svar på andet.

Der mangler 2-3 sten enkle steder på bukserne på de billeder du har sendt, og ikke store plamager uden sten.
Bukserne har mange tusindevis af smÃ¥ sten over det hele - det er desvÊrre umuligt at fÃ¥ alle tusinde sten til at sidde 100% perfekte ♥

Rigtig god weekend ♥

Jeg startede med at kÞbe et par felicia

Jeg startede med at kÞbe et par felicia diamant jeans i str small, de var desvÊrre alt for smÃ¥ hvilket var overraskende da jeg normalt er en xs/s og havde set folk havde anmeldt dem som at var store i stÞrrelsen. Jeg skyndte mig at sende dem tilbage med et gavekort i bytte. Derefter sÃ¥ jeg macebyamalie havde 14 dage til at godkende og sende gavekortet til mig. Jeg var sÃ¥ heldig at jeg modtog gavekortet i bytte tirsdag aften og skyndte mig at bestille i en medium, de kom torsdag formiddag🫶 rigtig glad for mit kÞb.

2026幎5月4日

Fuldt ud tilfreds

Jeg har handlet inde på denne hjemmeside et par gange efterhånden. Og jeg har altid vÊret helt tilfreds med mine kÞb, det er de flotteste items de har derinde, i god kvalitet, fornuftige priser, god kunderservice og hurtig levering.

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Dårlig kvalitet og endnu dårligere kundeservice

Jeg bestilte et par bukser med rhinsten fra Mace by Amalie, og allerede da jeg Ã¥bnede posen, lÃ¥ der flere sten lÞst. Det blev fra deres side forklaret som “overskudssten”, hvilket i sig giver mening.

Jeg blev spurgt, om der var store omrÃ¥der (“plamager”), hvor stenene var faldet af, hvilket jeg Êrligt svarede nej til, men i stedet fremviste at der var tydelige linjer/streger, hvor stenene enten var faldet af eller sad lÞst. Jeg dokumenterede det med billeder.

Efter jeg sendte billeder af de lÞse sten, fik jeg at vide, at jeg gerne måtte sende dem retur, men uden nogen form for tilbud om returlabel. Det efterlader mig med en ekstra udgift, for en vare der er mangelfuld.

Det er efter min mening et meget lavt serviceniveau, isÊr når det er en minimal omkostning for virksomheden at dÊkke.

Derudover er det svÊrt ikke at bemÊrke deres svar på negative anmeldelser herinde. Tonen fremstår ofte defensiv og afvisende, hvor ansvaret indirekte placeres hos kunden i stedet for at mÞde kritikken med forståelse.

Samlet set efterlader det et indtryk af en virksomhed, hvor kundeservice ikke er en prioritet.

2026幎4月10日

Hej Auraliiv
Vi efterspurgte billeder af fejlen på mail, hvilket du sender os torsdag. Inden vi overhovedet når at svare dig tilbage eller finde en lÞsning har du selv oprettet en retur allerede fredag morgen fÞr 9. Normalt vil vi altid sende en gratis returlabel, hvis der er tale om fejl på produkterne - men det er svÊrt når du selv sender, fÞr vi får en chance for at hjÊlpe dig.

Vi skal selvfÞlgelig nok stadig refundere returfragten, nÃ¥r din retur kommer. Men en anden gang mÃ¥ du meget gerne vente, sÃ¥ vi har en chance for at hjÊlpe ♥

Pengene er trukket, ingen pakke

Jeg har bestilt flere gange, uden problemer. Men denne gang, har jeg bestilt d. 29/3 og har intet modtaget. Pengene er trukket på min konto, de svarer ikke på min henvendelse på mail. Og når jeg sporer min ordrer, ser det ud som om den ikke er pakket endnu.
Dette er jeg svÊrt utilfreds med, da jeg har lagt en ordrer hvor i har taget pengene men jeg har ikke modtaget mine varer.

2026幎4月7日

Hej Trine
Vi har haft ferie lukket og dermed lÊngere leveringstid. Dette har stået beskrevet på shoppen da du aflagde din ordre.

Beklager at vi ikke har nået at besvarer din e-mail fra i går - vi bestrÊber os på altid at svare hurtigst muligt. Men ligenu har vi fuld fokus på at komme i bund med jeres ordre og der kan derfor godt gå op til 2 hverdage på svar.

vi pakker pÃ¥ livet lÞs sÃ¥ hurtigt og omhyggeligt vi kan ♥. Pengene fra din ordre er reserveret og ikke trukket

Nu har jeg forgÊves prÞvet at gÞre

Nu har jeg forgÊves prÞvet at gÞre opmÊrksom på at jeg har ikke modtaget min ordre både på deres kontakt ,deres mail og nu under deres billede på deres hjemmeside har INTET hÞrt .
Da man ikke kan ringe til dem er det meget svÊrt .
Bestilt den 27/3 har ikke hÞrt noget siden og pengene er reserveret på min konto
Mit navn er Susanne Hansen

2026幎4月2日

Hej Susanne
Som beskrevet på shoppen har vi haft ferielukket og dermed forlÊnget leveringstid.
Du modtog tracking pÃ¥ mail allerede forleden, hvor din ordre ogsÃ¥ blev pakket 🥰. DesvÊrre sender GLS ikke ud disse helligdage og du vil derfor fÞrst modtage din ordre efter pÃ¥ske.

Vi har også besvaret din mail 🥰

LÊngere leveringstid grundet ferie fra

LÊngere leveringstid grundet ferie fra ejeren på webshoppen. Kun oplyst dette Þverst på hjemmesiden , med små bogstaver og ikke når man klikker sig ind på varerne hvor der står 1-3 dages leveringstid. TÞjet er småt i stÞrrelsen, men god nok kvalitet i fht pris .

2026幎3月22日

Hej Tina
Det stod bÃ¥de beskrevet i toppen af webshoppen, kom som POP OP nÃ¥r du kommer ind pÃ¥ vores side og ved checkout - derudover har det ogsÃ¥ vÊret skrevet flere steder pÃ¥ alle vores sociale medier - ked af hvis det ikke har vÊret tydeligt nok. Men ved ikke hvordan vi ellers skal gÞre mere opmÊrksomme pÃ¥ det ♥

Har returneret et sÊt tÞj til jer i

Har returneret et sÊt tÞj til jer i december og stadig ikke hÞrt noget retur fra jer, har skrevet adskillige mails hvad sker der?

2025幎12月11日

Hej Evalin
Vi har sendt dig en mail for over en uge siden, som du ikke har besvaret🥰 .. du har oprettet en retur og fÞrst sendt den til os over en mÃ¥ned efter og dermed er din returfrist langt overskredet.

Jeg vil meget gerne hjÊlpe dig - men du er nÞdtil at svare vores mail, ellers er det svÊrt ♥

Jeg er kÊmpe fan af Macebyamalie og har

Jeg er kÊmpe fan af Macebyamalie og har bestilt fra hjemmesiden rigtig mange gange. Kvaliteten af tÞjet er virkelig lÊkkert og jeg er sÃ¥ imponeret over det store udvalg der er pÃ¥ hjemmesiden. Ud over det syntes jeg det er helt fantastisk, at nÃ¥r man har spÞrgsmÃ¥l eller skal sende noget retur sÃ¥ er de klar pÃ¥ tasterne og sÃ¥ hjÊlpsomme. Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Macebyamalie, og som en lille sidegevinst gÞr det heller ikke noget, at de altid har sÃ¥ mange lÊkre ting pÃ¥ udsalg og til virkelig gode priser 🀩Tusind tak til jer fra en virkelig glad og trofast kunde

2026幎3月23日

Svarer ikke på henvendelse

Jeg kÞbte en jakke hos dem i oktober måned, jeg brugte den få gange og trådene er begyndt med at trÊde tydeligt frem flere steder i stoffet. Jeg sendte 2 mails til dem, men modtog ingen svar. Jeg har sendt billeder af jakken, men de har ikke reageret på min mails. Jeg kÞber aldrig hos dem. Det er ret dårlig service

2026幎1月23日

Hej Hania
Det er ikke sandt - du har sendt os 1 mail kun og den er besvaret allerede d.24/1 - tjek evt din spam folder.

Din jakke er kÞbt for nÊsten 1,5 år siden. På de billeder du har sendt er det meget tydeligt at den desvÊrre ikke kun er brugt meget få gange, tvÊrtimod. De fleste af billederne er meget utydelige - Men når vi zoomer ind på de enkle tydelige med syningerne ligner det mere at de er blevet misfarvet i folderne eller at der sidder gammelt vaskepulver i.

Jeg har for god ordenskyld også vendt det med producenten, som afviser at det på nogen måde kan vÊre en produktionsfejl.

Beklager mange gange at vi ikke kan hjÊlpe dig yderligere. Rigtig god dag 🥰

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。