Jeg startede med at kÞbe et par felicia diamant jeans i str small, de var desvÊrre alt for smÃ¥ hvilket var overraskende da jeg normalt er en xs/s og havde set folk havde anmeldt dem som at var store i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kvaliteten af tÞjet er virkelig ringe. Deres eget mÊrke er ikke pÃ¥ noget af tÞjet heller. Det ligner mest noget fra Shein/Temu. Og sÃ¥ er det meget forskelligt ift. stÞrrelsen - samme stÞrrelse, men st... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bestilt en bluse samt et par brune jeans med rhinestone. Jeg ser der er store plamager uden sten og skriver derfor en reklamation til deres mail d. 1 Maj 2026. Da jeg intet svar fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Pas pÃ¥! Det bliver en dyr fornÞjelse nÃ¥r du fÞrst fÃ¥r kendskab til denne skÞnne side â€ïž Har handlet hos Amalie igennem flere Ã¥r efterhÃ¥nden da man altid kan finde noget lÊkkert. Der kommer nyt hele ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har for fÞrste gang shoppet tÞj hosâŠ
Jeg har for fÞrste gang shoppet tÞj hos jer og jeg er meget tilfreds. God kvalitet og str passer perfekt. Bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer!!!
Kvaliteten af tÞjet er virkelig ringe
Kvaliteten af tÞjet er virkelig ringe. Deres eget mÊrke er ikke på noget af tÞjet heller. Det ligner mest noget fra Shein/Temu. Og så er det meget forskelligt ift. stÞrrelsen - samme stÞrrelse, men stadig enten for lille eller stort. Jeg har lÊst/hÞrt det er svÊrt at sende retur og at få pengene tilbage, så jeg valgte at beholde tÞjet og sÊlger det til langt under hvad det kostede, da jeg kÞbte det - fordi, det er virkelig bare ikke den oprindelige pris vÊrd.
Hurtigt betjening og tÞjet er lÊkkerâŠ
Hurtigt betjening og tÞjet er lÊkker kvalitet
Manglende tilbage betaling.
Jeg havde bestilt en bluse samt et par brune jeans med rhinestone.
Da jeg intet svar får eller har fået, laver jeg en returnering d. 6 Maj 2026.
Jeg har stadig ikke modtaget svar på min mail d. 1 maj eller andre mails jeg har sendt, eller fået mine penge retur d.d - hvilket er dybt utilfredstillende. Samt at skulle betale 60kr for at sende varerne retur.
Deres kundeservice er ikke eksisterende.

Stor skuff3lse
Stor skuff3lse. Nederdelen var ikke den samme som på billedet. Og stÞrrelsen var meget mindre end en almindelig M.
Super hurtigt levering og skÞnne bukser
Super hurtigt levering.
KÞbte 2 par push up bukser i str. M.
De passer super godt og er virkelig behagelige at have på.
Jeg startede med at kÞbe et par feliciaâŠ
Jeg startede med at kÞbe et par felicia diamant jeans i str small, de var desvÊrre alt for små hvilket var overraskende da jeg normalt er en xs/s og havde set folk havde anmeldt dem som at var store i stÞrrelsen. Jeg skyndte mig at sende dem tilbage med et gavekort i bytte. Derefter så jeg macebyamalie havde 14 dage til at godkende og sende gavekortet til mig. Jeg var så heldig at jeg modtog gavekortet i bytte tirsdag aften og skyndte mig at bestille i en medium, de kom torsdag formiddag𫶠rigtig glad for mit kÞb.
Alt gik som det skulle og bukserneâŠ
Alt gik som det skulle og bukserne levede op til beskrivelsen ð
Fuldt ud tilfreds
Jeg har handlet inde på denne hjemmeside et par gange efterhånden. Og jeg har altid vÊret helt tilfreds med mine kÞb, det er de flotteste items de har derinde, i god kvalitet, fornuftige priser, god kunderservice og hurtig levering.
Dårlig kvalitet og endnu dårligere kundeservice
Jeg bestilte et par bukser med rhinsten fra Mace by Amalie, og allerede da jeg Ã¥bnede posen, lÃ¥ der flere sten lÞst. Det blev fra deres side forklaret som âoverskudsstenâ, hvilket i sig giver mening.
Jeg blev spurgt, om der var store omrÃ¥der (âplamagerâ), hvor stenene var faldet af, hvilket jeg Êrligt svarede nej til, men i stedet fremviste at der var tydelige linjer/streger, hvor stenene enten var faldet af eller sad lÞst. Jeg dokumenterede det med billeder.
Efter jeg sendte billeder af de lÞse sten, fik jeg at vide, at jeg gerne måtte sende dem retur, men uden nogen form for tilbud om returlabel. Det efterlader mig med en ekstra udgift, for en vare der er mangelfuld.
Det er efter min mening et meget lavt serviceniveau, isÊr når det er en minimal omkostning for virksomheden at dÊkke.
Derudover er det svÊrt ikke at bemÊrke deres svar på negative anmeldelser herinde. Tonen fremstår ofte defensiv og afvisende, hvor ansvaret indirekte placeres hos kunden i stedet for at mÞde kritikken med forståelse.
Samlet set efterlader det et indtryk af en virksomhed, hvor kundeservice ikke er en prioritet.

Macebyamalie ããã®åç
Pengene er trukket, ingen pakke
Jeg har bestilt flere gange, uden problemer. Men denne gang, har jeg bestilt d. 29/3 og har intet modtaget. Pengene er trukket på min konto, de svarer ikke på min henvendelse på mail. Og når jeg sporer min ordrer, ser det ud som om den ikke er pakket endnu.
Dette er jeg svÊrt utilfreds med, da jeg har lagt en ordrer hvor i har taget pengene men jeg har ikke modtaget mine varer.

Macebyamalie ããã®åç
Nu har jeg forgÊves prÞvet at gÞreâŠ
Nu har jeg forgÊves prÞvet at gÞre opmÊrksom på at jeg har ikke modtaget min ordre både på deres kontakt ,deres mail og nu under deres billede på deres hjemmeside har INTET hÞrt .
Da man ikke kan ringe til dem er det meget svÊrt .
Bestilt den 27/3 har ikke hÞrt noget siden og pengene er reserveret på min konto
Mit navn er Susanne Hansen

Macebyamalie ããã®åç
LÊngere leveringstid grundet ferie fraâŠ
LÊngere leveringstid grundet ferie fra ejeren på webshoppen. Kun oplyst dette Þverst på hjemmesiden , med små bogstaver og ikke når man klikker sig ind på varerne hvor der står 1-3 dages leveringstid. TÞjet er småt i stÞrrelsen, men god nok kvalitet i fht pris .

Macebyamalie ããã®åç
Har returneret et sÊt tÞj til jer iâŠ
Har returneret et sÊt tÞj til jer i december og stadig ikke hÞrt noget retur fra jer, har skrevet adskillige mails hvad sker der?

Macebyamalie ããã®åç
Jeg er kÊmpe fan af Macebyamalie og harâŠ
Jeg er kÊmpe fan af Macebyamalie og har bestilt fra hjemmesiden rigtig mange gange. Kvaliteten af tÞjet er virkelig lÊkkert og jeg er sÃ¥ imponeret over det store udvalg der er pÃ¥ hjemmesiden. Ud over det syntes jeg det er helt fantastisk, at nÃ¥r man har spÞrgsmÃ¥l eller skal sende noget retur sÃ¥ er de klar pÃ¥ tasterne og sÃ¥ hjÊlpsomme. Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Macebyamalie, og som en lille sidegevinst gÞr det heller ikke noget, at de altid har sÃ¥ mange lÊkre ting pÃ¥ udsalg og til virkelig gode priser ð€©Tusind tak til jer fra en virkelig glad og trofast kunde
Flotte og gode produkter!!
Flotte og gode produkter!!! Og sindsyg hurtig levering der er intet dårligt at sige kan stÊrkt anbefales og det er self ikke fÞrste gang jeg handlet her! Det er min kone og glad for vil jeg sige. Så tak for det
Jeg er uroligt glad for det tÞj jeg harâŠ
Jeg er uroligt glad for det tÞj jeg har kÞbt hos Mace by Amalie. Det er tÞj i god kvalitet som fÞles lÊkkert at have pÃ¥. Jeg kan kun komme med mine varmeste anbefalinger herfra â€ïžðž
Svarer ikke på henvendelse
Jeg kÞbte en jakke hos dem i oktober måned, jeg brugte den få gange og trådene er begyndt med at trÊde tydeligt frem flere steder i stoffet. Jeg sendte 2 mails til dem, men modtog ingen svar. Jeg har sendt billeder af jakken, men de har ikke reageret på min mails. Jeg kÞber aldrig hos dem. Det er ret dårlig service

Macebyamalie ããã®åç
Hurtig levering - kam desvÊrre ikke svare om varen da det er en fÞdselsdagsgave- men er helt sikker pÃ¥ den leverer op til forventninger ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ