レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Ordered Macbook Pro Retina 13 inch A1706 / 1708 LCD assembly (mid 2016/2018). The item was branded "Apple" on Macparts website even if it was a copy. Installation was quite easy (thanks to iFixit tu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Perfect!! Eerst bij Fixjeiphone.nl een MacBook batterij besteld, deze was defect zonder service. Daarna hier besteld, complete uitleg van installatie erbij incl handschoenen etc! Zeker een aanrader.

5぀星のうち2の評䟡

I'm from Bulgaria. I have purchased an LCD screen for 27 inch 5K Retina and returned it, because the part couldn't be installed. It took them 4 weeks to ship the LCD, and 10 weeks to proceed with mo... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Mac Book Akku bestellt. Lieferung ab Bestellung 1 Woche. Leider hatte der Akku stÀndig SpannungsabfÀlle und hat nur gelegentlich geladen. Original-Akku ÃŒber Apple bestellt - alles klappt wie gewo... もっず芋る

䌁業情報

1. パ゜コン アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

Repair Apple products with parts from macparts.shop, all parts in stock

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Product retour gestuurd, na meer als 6 weken nog geen restitutie ontvangen

Product ontvangen maar deze geretourneerd.
Keurig voor het terug sturen gebeld hoe dit af te wikkelen. Vervolgens na het versturen meerdere malen contact gezocht, maar meneer is met vakantie en enorm druk en komt meerdere malen zijn toezeggingen/afspraken niet na. Ook is het contact erg lastig, ik heb nooit reactie gehad om mails die ik heb gestuurd. Op Whatsapp komt zeer sporadisch reactie maar deze reacties bevatten beloftes die niet nagekomen worden.

Inmiddels ben ik meer als 6 weken verder nadat het retour product bij hun is aangekomen en ik heb nog steeds niets ontvangen. Mijn volgende stappen zullen melding bij de ACM bevatten en daarnaast juridische stappen.

***FOLLOW UP***
In middels uitvoerig met de beste man telefonisch besproken en het is allemaal goed gekomen ik heb mijn geld ontvangen en de melding bij het ACM is niet nodig geweest. Macparts had een logische verklaring en los van wat gebrekkige communicatie lijkt het erop dat het een ongelukkige samenloop van omstandigheden betrof.

2023幎9月14日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Te laat, incompleet en geen reacties op emailverzoek

Te laat en incompleet geleverd. Reageert niet op mailtjes.

2023幎8月19日
Macparts ロゎ

Macparts からの回答

Beste klant , we waren tot morgen met vakantie dat stond ook op de site! Alles is 2 keer per week verstuurd en het incomplete wordt morgen meteen in orde gemaakt . Toch bedankt voor je geduld. Ik heb het nog even gecheckt maar er is meteen een mail gestuurd naar jullie met de opmerking dat we de ontbrekende plectrums zullen nasturen.

5぀星のうち5の評䟡

Good Price! Great Products!

I have made an order which was marked as "Delivered" By PostNL 6 weeks ago but I have not received any package - fault by PostNL, then I contacted the seller and he sent it again to my address and everything is great!

2023幎6月21日
5぀星のうち4の評䟡

Goede klantenservice

Goede klantenservice, Helaas er was een probleem met verzending, op het website staat hetzelfde dag verzenden.

Ik heb op zaterdag en op zondag mijn bestelling zou moeten worden verstuurd maar er was na 3 werkdagen pas verzonden.

Contact opgenomen met Klantenservice, zeer snelle en professionele antwoord.

2023幎5月31日
5぀星のうち3の評䟡

2nd item not delivered

2nd item not delivered - staat niet op pakbon, maar na contact wordt wel nageleverd. Bedankt hiervoor.

2023幎6月6日
Macparts ロゎ

Macparts からの回答

Beste klant,
Deze toolset staat op naleveren, dat staat ook op de pakbon die bij de levering zit. Deze toolset wordt morgen naar u nagestuurd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。