Nog even een follow-up op mijn eerdere review over het niet terugbetalen van een geretourneerd shirt. Op die review reageerde Madaro destijds dat het geld zou zijn terugbetaald, maar daar klopt ni... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Shirts zijn van een geweldige kwaliteit en worden zeer fraai aangeleverd. Doos past door de brievenbus en de shirts zitten mooi opgevouwen verpakt in plastic papier. Dit geeft een zeer luxe uitstralin... ãã£ãšèŠã
Afmetingen van de shirts komen niet overeen met het schema online. Shirt terug gestuurd inclusief track&trace, pakket zou zijn afgeleverd maar Madaro zegt het niet ontvangen te hebben. Konden alleen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onlangs 2 shirts besteld. Eerst vond ik de prijs best hoog maar na levering begreep ik het wel. Pasvorm is top. Materiaal is top. Nadat er ba 1 keer wassen een gaatje ontstond bij een stiksel heb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Streetwear label met unieke designs.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
goede kwaliteit.
goede kwaliteit en pasvorm is perfect. zit verder ook lekker en is een lekkere stof.
Goede kwaliteit
In eerste instantie XL gekregen ipv M. Door de drukte met black friday duurde het eventjes.
Het shirt is terugestuurd en de juiste maat is ontvangen :)
Het shirt is van goede kwaliteit!

Madaro ããã®åç
Top kwaliteit kleding!
Uitstekende service!
Ik moet zeggen echt een uitstekende service, op deze manier nog niet eerder meegemaakt! Er was wat fout gegaan met de levering maar dat lossen ze heel snel en adequaat op! De shirts zijn van hele mooie kwaliteit, zelf gekozen voor Slimfit en die vallen perfect!
Ik heb mijn bestelling na 11 dagen nogâŠ
Ik heb mijn bestelling na 11 dagen nog steeds niet binnen
Nog geen bestelling mogen ontvagen (naâŠ
Nog geen bestelling mogen ontvagen (na 1 week), nog geen antwoord op mijn mails, nog geen track & trace... DHL heeft de bestelling nog niet ontvangen... dus.. Ik heb wel â¬170 betaald... ik wil mijn bestelling... wat moet ik nu doen .?
De bestelling nooit ontvangen
De bestelling nooit ontvangen. Na 10 dagen een mail gestuurd waar niet op gereageerd word.
Goede kwaliteit, top service
Nadat er ba 1 keer wassen een gaatje ontstond bij een stiksel heb ik contact gezocht. Onwijs vriendelijk geholpen en een correcte oplossing gekregen
Levertijd
Duurde ff voor het shirtje binnen kwam, en kreeg weinig info over de bestelling
Es hat alles super geklappt
Zeer goede kwaliteit Shirts
Snelle levering, Kwaliteit/prijs verhouding zeer goed. Mooi design!
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit.
Práchtige opdruk in mooie kleuren alleen het boordje aan de nek is té aansluitend...questie van smaak misschien maar staat niet mooi zo.
Met pijn in m'n hart retour gezonden...
Top kwaliteit en service.
Super kwaliteit van de kleren
Super kwaliteit van de kleren, enkel de verzending kon wat beter. Lang moeten wachten op het pakket
Superservice, topkwaliteit
Al een paar shirtjes hiervan gekocht en zijn echt topkwaliteit! 1 mindere tussengehad maar ben meteen geholpen met een nieuw shirtje. Topservice!
Prachtig shirtje
Prachtig shirtje, goed verpakt. Ookal was ie door de post nat geworden was het shirt zelf nog gewoon droog.
Kleuren erg dof.
Velheid van de kleuren die op de website geadverteerd staan komen totaal niet overeen in werkelijkheid. Kleuren zijn erg dof!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ