Har netop afsluttet 8 ugers kursus Fit efter 40 som jeg i øvrigt fik i morgengave af min mand d. 24/12-25 ♥️ Er kæmpe glad og taknemmelig. Mange flere og brugbare værktøjer i min værktøjskasse... もっと見る
企業が回答しました
Jane har styr på sit område! Jeg har brugt madbanditten længe og er rigtig glad for den inspiration og iderigdom der findes her: relevante informationer om hvordan vores krop egentlig fungerer, masse... もっと見る
企業が回答しました
Har købt 2 bøger og følger Madbanditten på de sociale medier - lækre opskrifter og mange variationer. Forklaringer på processer mv er i forståeligt sprog. Eneste obs'er: pas på tekststr i kogebøger... もっと見る
For mange år siden købte jeg Janes første Low Carb bøger, og jeg elskede dem! ♥️ Sidenhen kom der mand, hus og barn til, og vægten gik kun én vej ⬆️ Jeg investerede derfor i Keto Kickstart -... もっと見る
Jeg hedder Jane Faerber, og det er mig, der skriver på Madbanditten. På Madbanditten skriver jeg mest om mad med få kulhydrater. Jeg kalder det lidt i flæng Low Carb, LCHF og Keto. For dem alle gælder det, at det er kost uden kornprodukter og sukker og hvor kød, grøntsager og fedt spiller hovedrollen. På Madbanditten.dk finder du både over 1900 Keto / Low Carb opskrifter, madplaner, bøger, e-bøger, Keto-kursus, vidensartikler og indlæg samt meget mere. Du har også muligheden for at blive en del af min medlemsklub MadbandittenPLUS hvor du får adgang til madplaner med indkøbsliste, energiberegninger på opskrifter, Podcasten Madbanditten Uden Filter, særlige PLUS-artikler samt meget mere. Jeg har 10 års erfaring i at hjælpe folk til ny livsstil og vægttab med Low Carb og Keto. Skal jeg hjælpe dig? Se hvad jeg kan tilbyde på madbanditten.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super bøger og opskrifter. God viden på Facebook, Instagram og i nyhedsbreve. Tak for at dele ud af din viden og erfaring.
Er kæmpe glad og taknemmelig. Mange flere og brugbare værktøjer i min værktøjskasse 🤩Har fået meget større forståelse af maden, brugen af Higher protein - sammen sætningen af maden. Makronæringsstoffer og det at logge alle mine indtag. Endelig sker der positive ting med cm og kg af 🙏🏼
Elsker maden. Har mindre smeter ift fibromyalgien. Er blevet obs på det at faste, og hvad det kan 😄
Konge er det, at de materialer man har købt, ligger som evigt eje, så jeg til hver en tid kan gå ind og læse op på de ting som måske lige er gået lidt i glemmebogen.
Kan kun varmt anbefale 🌷🌷

Madbanditten.dk からの回答
Efterlod en dårlig kommentar om en opskrift der skiller. Kommentaren blev slettet. Vær opmærksom på denne bedragerisk måde at drive virksomhed på. Føj

Madbanditten.dk からの回答
Kan klart anbefale madbanditten, hendes opskrifter, bøger, hele det online univers og medlemsplatform. Det spiller og det virker. 👌🏻
Jeg startede med at følge madbanditten for mange år siden, da jeg fandt ud af at jeg ikke kunne tåle gluten, dengang var det relativt begrænset hvilken hjælp man kunne få indenfor det felt, men LCHF bogen blev min madbibel.
Det har også hjulpet mig siden hen med at tabe overflødige kilo med KETOdiæt, så en graviditet kunne lykkedes, og er nu igen startet på et KETO forløb på 3. Uge og kan allerede mærke hvordan min krop bare har det bedre på alle parametre, mest af alt stabilt blodsukker - ja tak. Tak for dig madbanditten.
De bedste anbefalinger herfra ❤️
Sidenhen kom der mand, hus og barn til, og vægten gik kun én vej ⬆️
Jeg investerede derfor i Keto Kickstart - og hvor var det bare en fantastisk beslutning! I løbet af kurset smed jeg +9 kg, og nu en måned efter kursets afslutning har jeg smidt yderligere 4,5. Det var lige det spark i r*øven, der skulle til! 💪🏼
Foruden vægttab har jeg nu også pænere hud, bedre fordøjelse og dybere, tungere søvn om natten.
Mine varmeste anbefalinger til Janes kurser og Madbanditten.dk.
Ren besked uden en masse BS!
Virkelig meget god info uden en masse nonsens. Og dertil et gigantisk arkiv af gratis opskrifter, som man frit kan benytte - og for et virkelig lille årligt beløb, kan man få oplyst makrofordeling på alle opskrifter ... Madbanditten gør det virkelig let at leve ketogent/low carb.
Seriøst og veldokumenteret keto og lchf livsstil.
Jeg har fulgt Jane Farber i rigtig mange år, og nydt godt af veldokumenteret kostråd, tabt 20 kilo og fundet en livsstil der passer godt til mig og gir velvære i dagligdagen.

Madbanditten.dk からの回答
Jeg har fulgt madbanditten i flere år. Det er mit go-to site når jeg skal have inspiration til mad. Rigtig mad og nemme opskrifter. Anbefalesværdigt.

Madbanditten.dk からの回答
Jane tager ikke hensyn til mode angående kost, der er rigtig mange opskrifter og gode råd gratis, er selv medlem af Madbanditten og har været siden hun startede. Laver nogle spændende opslag og er seriøs
Jeg er vild med Madbanditten

Madbanditten.dk からの回答
Jeg har fulgt madbanditten i mange år. Her finder jeg altid god inspiration til low-carb livsstilen, faktisk det eneste sted jeg leder.
Jane leverer god og ærlig oplysning på området. Ud over oplysning er Jane også god til at sætte ord på de mentale processer bag livsstilsændringer.
Jeg kan varmt anbefale at gå på opdagelse i madbandittens store artikelsamling om keto/low-carb samt opskrifter.

Madbanditten.dk からの回答
Jeg har i flere år fulgt madbanditten og er nu PLUSmedlem. Jeg bruger dagligt siden når jeg skal finde en opskrift. Opskrifterne er super gode og retterne smager fantastisk.

Madbanditten.dk からの回答
Madbanditten (Jane Faerber) er det eneste sted, jeg orienterer mig om Keto og/eller Low Carb.
Hun er dybt seriøs, har en kolossal viden (underbygget), siger tingene som de er, lover ikke alt muligt - som ikke er muligt.
Gør os kompetente og selvhjulpne.
Mine 100 % allerbedste anbefalinger!!
Også hendes online-kurser er eminente.

Madbanditten.dk からの回答
Jane har styr på sit område!
Jeg har brugt madbanditten længe og er rigtig glad for den inspiration og iderigdom der findes her: relevante informationer om hvordan vores krop egentlig fungerer, masser af opskrifter med mulighed for at se kalorier og makronæringsstoffer pr. Portion. Tips og tricks til at omlægge sin livsstil - alt sammen serveret med et alvorligt glimt i øjet - krydret med relevante anekdoter og erfaringer fra Janes egen rejse i lowcarb / Keto livet. Kort sagt en all round hjælp til et sundere liv!

Madbanditten.dk からの回答
Jane Faeber, ejer af Madbanditten, er en virkelig dygtig formidler og så har hun en ikke fordømmende tilgang til hvad du putter på din tallerken. Det er meget befriende. Min krop har kæmpe gavn af den mad Jane Faeber formidler om på hendes hjemmeside. Min kroniske træthed forsvinder, jeg er ikke længere oppustet, min hud er meget pænere og det er meget nemmere at holde idealvægten. Jeg laver 99 % af tiden Jane Faebers opskrifter, fordi de er nemme, velsmagende og hele familien elsker hendes mad. Det er en kost bestående primært af kød og grøntsager og ikke de enorme fedtmængder som mange forbinder med keto. Der er dog heller ingen fedtforskrækkelse. Det er nemt at supplere med ris, pasta eller andet til de i familien der ønsker det. Jeg er selvfølgelig plus medlem.

Madbanditten.dk からの回答
Så glad for at have mødt Madbanditten, det er godt nok mange år siden, men skønt. Seriøs, ærlig omkring mad, vægt og alt derunder. At kunne give hende disse 5 stjerner. Læser tit under hendes side, som jeg kun bliver klogere af. Så Tak for dig. :-)

Madbanditten.dk からの回答
Vi må hellere omdefinere nuværende kostråd- og vejledninger ASAP og derved foregribe udvikling af metabolsk syndrom/insulinresistens som kan efterlade os syg med Diabetes2.
Med stor tak til Triba’s Jane Kudsk og Jane Færber fra Madbanditten, er jeg godt på vej, har på blot 6 mndr og uændret livsstil bortset fra deres LowCarb, tabt mig, helt uden afsavn, omkring 10 kg, og blodprøverne viser nu tal i normalområdet!
Team Triba’s motto viser sig at holde stik: “ Det fedeste er at være mæt”. Jeg har aldrig spist så godt før, er mæt, savner hverken ris, pasta, kager, brød, for elsker Chaffler og alt andet godt fra de 2 Jane’s opskrifter. Laver desuden mine egne hollandske opskrifter. Tusinde tak Jane Kudsk/team Triba & Jane Færber/ Madbanditten

Super opskrifter og forklaringer. De bedste i Danmark

Madbanditten.dk からの回答
Jeg har kun været i gang med denne livsstilsændring siden september og er kæmpe fan. Jeg er overrasket over hvor nemt det har været og er ikke i tvivl om at mit Plus medlemskab er skyld i det. En masse lækre opskrifter, energiberegner, gode råd og artikler. Jeg har fået lysten til at lave god og nærende mad tilbage. Tak, Jane for din inspiration. 😊

Madbanditten.dk からの回答
Har tabt 7kg og fastholder vægten. Kosten gør min krop rigtig godt og mange småskavanker med stive og ømme led er væk. Det er nemt at følge denne livsstil, specielt med de tilgængelige opskrifter fra Madbandiiten. 👍👍👍

Madbanditten.dk からの回答
Mest seriøse og fremfor alt ærlige Keto og Low Carb side.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。