レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Resultat var godt og vejen derhen var både behaglig og effektiv. Fik en del vejledning om kvalitet og farver. Jeg var imponeret og er glad for mit jakkesÊt.

Rigtig god oplevelse fra opmåling/scanning til fitting. Intet overladt til tilfÊldighederne, dybt seriÞs og man fÞler sig virkelig i gode hÊnder. Kan kun anbefale Madetofit og Christian.

Jeg kan kun give mine allerstÞrste anbefalinger til at fÃ¥ lavet dit nÊste jakkesÊt hos Made To Fit. Hvor er det fantastisk at mÞde sÃ¥ god service og imÞdekommenhed samtidig med et super professionelt... もっず芋る

Fra fÞrste besÞg, opmÃ¥ling, valg af stof, farve, knapper, lommer osv og til afhentning af det fÊrdige jakkesÊt, har oplevelsen hos Made To Fit vÊret fremragende. Christian er yderst professionel, e... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. テヌラヌ
  5. 仕立お屋
  6. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Made To Fit har hurtigt etableret sig som et foretrukket brand blandt danskere, nÃ¥r det gÊlder skrÊddersyede jakkesÊt. Med en unik kombination af hÞj kvalitet og konkurrencedygtige priser (et komplet jakkesÊt fra lidt over 3.500 kr.) skiller Made To Fit sig tydeligt ud fra mÊngden. Uanset om det er til den stilbevidste forretningsmand, der forventer hÞjeste standard, eller til det perfekte bryllupsjakkesÊt, hvor hver eneste detalje tÊller, leverer Made To Fit en skrÊddersyet oplevelse i sÊrklasse. Takket vÊre avanceret 3D-opmÃ¥ling, leveringstid pÃ¥ kun 3–6 uger og showrooms i bÃ¥de Hinnerup og Hvidovre, fÃ¥r du en personlig og gnidningsfri proces – fra fÞrste mÃ¥ling til fÊrdigt jakkesÊt. 📅 Book din tid her: madetofit.dk/booking

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

169件のレビュヌ

Super service og top kvalitet

Jeg kan kun give mine allerstÞrste anbefalinger til at få lavet dit nÊste jakkesÊt hos Made To Fit. Hvor er det fantastisk at mÞde så god service og imÞdekommenhed samtidig med et super professionelt setup. Relativ hurtig levering - det er jo skrÊddersyet - og ingen brug for fitting - det sad perfekt og kvaliteten er i top!

2026幎2月24日

Kan anbefale til ALLE!

Det er top moderne, super praktisk og de guider én helt fra bunden.

Jeg har gået i jakkesÊt i over 20 år og har aldrig oplevet så gennemfÞrt jakkesÊt, pasform, features og customer service som her! Helt klart ikke sidste gang I ser mig;)

Det eneste minus er deres leveringstid og at de bruger DAO, men du er hele tiden opdateret via mail :))

2025幎11月15日
自発的なレビュヌ

En rigtig god oplevelse fra start til

En rigtig god oplevelse fra start til slut.
Allerede ved opmålingen blev vi mÞdt af Christian, som var både kompetent og imÞdekommende. Han tog sig tid til at svare på spÞrgsmål og sikre, at alt blev målt korrekt.

Man fÞler sig tryg og i gode hÊnder gennem hele processen, og der bliver fulgt op som aftalt.
Leveringen skete til tiden, og alle aftaler blev overholdt ned til mindste detalje.

Det er en fornÞjelse at opleve så hÞj grad af professionalisme og ordentlighed.

Kan varmt anbefales.

2025幎10月23日

En meget behagelig oplevelse hos Made To Fit

Det var en meget behagelig oplevelse at kÞbe jakkesÊttet til mit bryllup hos Made To Fit. Opmålingen gik fint, jakkesÊttet passede i fÞrste forsÞg, og Christian var kompetent til at guide mig igennem processen med at udvÊlge det rigtige jakkesÊt og komme med indspil til farve- og stilvalg. Kan kraftigt anbefales.

2025幎9月8日

Fantastisk oplevelse.

Vi skulle bruge et jakkesÊt til et bryllup og bookede en tid hos Made to fit.
Sikken en fantastisk oplevelse. Fra fÞrste mÞde, til opmåling og udlevering af det mest vidunderlige jakkesÊt.
Christian yder ikke bare en fremragende og personlig service, man fÞler sig virkelig velkommen og der er god tid til at gennemgå Þnsker og få professionelle råd om materialevalg og farver, samtidig med anekdoter om skjorter, lÊngde på Êrmer mm.

JakkesÊttet er mere end vi drÞmte om og det passer naturligvis perfekt.

Skal du bruge et jakkesÊt, gÞr dig selv en tjeneste, få det lavet hos Made to fit.

2025幎8月13日

Christian fra Made to Fit er både

Christian fra Made to Fit er både virkelig behagelig og dygtig. Man kan roligt betro ham ansvaret om at få lavet det perfekte suit til fx brylluppet.

2025幎8月15日

Made To Fit からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse Jakob! Det glÊder mig meget, at du har haft en god oplevelse – og tak for tilliden til at lade mig stÃ¥ for noget sÃ¥ vigtigt som et bryllupssÊt 🙏🏜 Jeg hÃ¥ber, I fÃ¥r en helt fantastisk dag, fuld af gode minder.

Christian, Made To Fit

Det var en virkelig god oplevelse

Det var en virkelig god oplevelse. Jeg blev guidet og vejledt grundigt i en meget behagelig atmosfÊre. Christians måde at vÊre på og hans små tips og anekdoter, gjorde det hele trygt og nemt. Stor anbefaling fra mig.

2025幎8月27日

Made To Fit からの回答

Tusind tak for din meget fine anmeldelse, Jesper! Det glÊder mig meget, at du har haft en tryg og behagelig oplevelse – og at mine rÃ¥d og smÃ¥ input har gjort processen nemmere. Og tusind tak for din anbefaling, det betyder virkelig meget 🙏🏜

5/5 anbefaling

Super god service, god vejledning og godt humÞr.

2025幎8月25日

Made To Fit からの回答

Tusind tak for den meget fine anmeldelse, Magnus. Det glÊder mig, at du har oplevet bÃ¥de god service, vejledning og godt humÞr – det betyder meget at fÃ¥ den feedback. Og tusind tak for din anbefaling, det sÊtter jeg virkelig stor pris pÃ¥ 🙏🏜

Super service og rådgivning

Super service og rådgivning
Helt igennem en go oplevelse

2025幎8月26日

Made To Fit からの回答

Tusind tak for den meget fine anmeldelse, Brian! Det glÊder mig, at du har oplevet bÃ¥de super service og god rÃ¥dgivning – og at hele forlÞbet har vÊret en god oplevelse. Det sÊtter jeg stor pris pÃ¥ 🙏🏜

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra, det var en rigtig god oplevelse at få lavet et jakkesÊt hos Christian. Han sÞrgede for at forstå hvad jeg plejede at bruge og vejledte mig i hvad jeg havde behov for, selvom jeg måske ikke selv var klar over det - isÊr det, at det godt måtte vÊre anderledes. Ud af det kom der et jakkesÊt med vest og skjorte hvor alt var som det skulle vÊre. Med to dage til mit bryllup fik vi også styr på slips, klud og manchetknapper.
Tusind tak, jeg kommer igen så snart behovet melder sig.

2025幎7月31日

Made To Fit からの回答

Tusind tak for den meget fine anmeldelse! Det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig med bÃ¥de jakkesÊt, skjorte og tilbehÞr til dit bryllup – og jeg er glad for, at du oplevede vejledningen og processen som en god hjÊlp hele vejen. Og tusind tak for din anbefaling, det sÊtter jeg virkelig stor pris pÃ¥ 🙏🏜 Jeg hÃ¥ber, I fik en helt fantastisk dag!

Perfekt!

Det var virkelig en god oplevelse hos MadeToFit og Christian. Han har super godt styr på alt hvad der hedder jakkesÊt, og bruger sin ekspertise til at komme helt i mål med det perfekte sÊt. Kan klart anbefales uanset anledning. Fin leveringstid også

2025幎7月20日

Made To Fit からの回答

Tusind tak for den meget fine anmeldelse, Lasse! Det glÊder mig virkelig, at du har haft en god oplevelse, og at du fremhÊver bÃ¥de kvalitet, leveringstid og min ekspertise i processen. Og tusind tak for din anbefaling – det sÊtter jeg stor pris pÃ¥ 🙏🏜

Super betjening og professionel

Super betjening og professionel tilgang til opgaven.

2025幎8月11日

Made To Fit からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Hans! Vi sÊtter stor pris på dine ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Fantastisk oplevelse.

Helt igennem en fantastisk oplevelse at kÞbe jakkesÊt igennem Made To Fit. Christian har leveret en super god service, super god rådgivning, materialerne oser af kvalitet. JakkesÊttet passede 100% ved fitting, det var ikke nÞdvendigt udfÞre nogen tilpasninger. Når nÊste jakkesÊt skal kÞbes, bliver det helt sikkert igennem Made To Fit.

2025幎8月5日

Made To Fit からの回答

Tusind tak for den meget fine anmeldelse, Henrik! Det glÊder mig, at du har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem – bÃ¥de med service, rÃ¥dgivning og kvalitet. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord og din anbefaling.

Christian, Made To Fit

Blev godt taget imod i en god stemning

Blev godt taget imod i en god stemning hos Christian og Philip .Behagelig og proffesionel hjÊlp til at få valgt det helt rigtige sÊt tÞj.

2025幎8月6日

Made To Fit からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Poul Erik! Det glÊder os, at du fÞlte dig taget godt imod og havde en behagelig oplevelse hos os. Vi sÊtter stor pris på dine ord.

Christian, Made To Fit

Det har vÊret en forrygende oplevelse

Det har vÊret en forrygende oplevelse at få lavet mit jakkesÊt hos Christian og Philip.

De er åbenlyst topprofessionelle, og hvis du lÊgger ordene sympatiske og servicemindede oveni, har du det fÞrste indtryk af min oplevelse.

Resultatet? Et stjerneflot jakkesÊt i hÞj kvalitet, der passede perfekt på alle ledder og kanter. Jeg er simpelthen så fornÞjet. Ikke mindst fordi prisen viste sig at vÊre overraskende lav.

Tusind tak til jer.

2025幎8月5日

Made To Fit からの回答

Tusind tak for den meget udfÞrlige og flotte anmeldelse, Steen! Vi sÊtter utrolig stor pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at dele sÃ¥ mange detaljer om din oplevelse. Det glÊder os at hÞre, at bÃ¥de servicen, stemningen og rÃ¥dgivningen levede op til dine forventninger – og at du samtidig oplevede hÞj kvalitet og vÊrdi for pengene.

Det er prÊcis den kombination, vi altid strÊber efter: professionel håndtering, et behageligt forlÞb og et resultat, der giver glÊde i garderoben i mange år fremover. Din feedback er en stor motivation for os til fortsat at holde standarden hÞjt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。