Levering til aftalt tid, meget fint. RÞget laks, Leverpostej, og hÞnsesalat lÊkkert. Fiskefileter savnede lidt sprÞdhed og tunmouse, den var altsÃ¥ lidt kedelig alt for tÞr konsistens. Den kan I godt... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt klassisk brunch buffet til d.3.april, langfredag. Maden blev leveret til tiden, de varme retter var varme, brÞdet lunt og frisk bagt, pÃ¥lÊg og ost klar til at lÊgge pÃ¥ fade. Alt smagte... ãã£ãšèŠã
God oplevelse. LÊkker hjemmelavet mad ð Bestilt derfra 2 gange, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller derfra. Kan varmt anbefales âïžâïžâïžâïžâïž
Helt igennem perfekt oplevelse. Alt lige fra beskrivelsen af den Brunch (eksklusiv til 28 pers.) vi valgte til vores sÞlvbryllup til Êndringer i antal pÃ¥ ordren og modtagelse af maden i thermokasser... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Madudefra leverer lÊkker catering og buffet direkte til dig til de små og store begivenheder. Til både hverdagene og festerne uanset om du skal holde fÞdselsdag, konfirmation, barnedåb eller bÞrnefÞdselsdag, så leverer vi buffet ud af huset til din begivenhed til priser der er til at forstå. Vores catering buffet er nÞje udvalgt med fokus på lokale råvarer, dyrevelfÊrd og Þkologi. Vi tilbyder både klassiske retter og nye, spÊndende smagsoplevelser - du skal faktisk bare vÊlge, hvad end dit madhjerte begÊrer. Vores passion for at give dig den bedste madoplevelse er stor. Vi elsker nemlig mad.
Herlev hovedgade 104, 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
- 71208120
- Hello@madudefra.dk
- madudefra.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Alt var fint
Levering til aftalt tid
Levering til aftalt tid, meget fint.
RÞget laks, Leverpostej, og hÞnsesalat lÊkkert.
Fiskefileter savnede lidt sprÞdhed og tunmouse, den var altså lidt kedelig alt for tÞr konsistens. Den kan I godt gÞre bedre!
LÊkker mad af god kvalitet
Det var super mad :) Dog var der forâŠ
Det var super mad :) Dog var der for lidt rugbrÞd, ville gerne have haft to rugbrÞd i stedet for to franskbrÞd. Fin levering.
Super lÊkker mad
Super lÊkker mad, rigeligt mad også og maden blev bragt til tiden.
God oplevelse
God oplevelse. LÊkker hjemmelavet mad ð
Kan varmt anbefales âïžâïžâïžâïžâïž
Altid god mad og virkelig god udvalg
Altid god mad og virkelig god udvalg. Bestiller efterhånden for 3. gang.
Fantastisk mad og meget af det.
Som altid utrolig lÊkker mad tilâŠ
Som altid utrolig lÊkker mad til SkÊrtorsdag, og man kan vÊre sikker på, at det kommer til tiden. Vi er meget tilfredse!
Maden kom til tiden
Maden kom til tiden - godt pakket ind.
Smagsoplevelsen har ikke den stÞrste -tun-mousen virkelig tÞr

Madudefra ããã®åç
Klassisk brunch buffet til 28 mennesker.
Havde bestilt klassisk brunch buffet til d.3.april, langfredag. Maden blev leveret til tiden, de varme retter var varme, brÞdet lunt og frisk bagt, pålÊg og ost klar til at lÊgge på fade. Alt smagte fantastisk, meget ros fra mine gÊster. Der var rigeligt med mad. V.h. Gitte Pedersen
Det var en rigtig lÊkker Brunch vi fikâŠ
Det var en rigtig lÊkker Brunch vi fik idag og der var rigeligt Kan varmt anbefales
Levering prÊcis til tiden
Levering prÊcis til tiden - fantastisk mad. Alt i alt en rigtig god oplevelse - kan varmt anbefales :-)
Dejligt mad
God mad, smager godt. Og kommer til aftalt tid.
Der eneste er at man skal betale ekstra for at det leveres på et prÊcist tidspunkt.

Madudefra ããã®åç
Super god og indbydende mad
Super god og indbydende mad - leveret til tiden ...rigtig god oplevelse