レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Levering til aftalt tid, meget fint. RÞget laks, Leverpostej, og hÞnsesalat lÊkkert. Fiskefileter savnede lidt sprÞdhed og tunmouse, den var altsÃ¥ lidt kedelig alt for tÞr konsistens. Den kan I godt... もっず芋る

Havde bestilt klassisk brunch buffet til d.3.april, langfredag. Maden blev leveret til tiden, de varme retter var varme, brÞdet lunt og frisk bagt, pÃ¥lÊg og ost klar til at lÊgge pÃ¥ fade. Alt smagte... もっず芋る

God oplevelse. LÊkker hjemmelavet mad 👍 Bestilt derfra 2 gange, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller derfra. Kan varmt anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐

Helt igennem perfekt oplevelse. Alt lige fra beskrivelsen af den Brunch (eksklusiv til 28 pers.) vi valgte til vores sÞlvbryllup til Êndringer i antal pÃ¥ ordren og modtagelse af maden i thermokasser... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. 仕出し飲食料品の提䟛業者
  3. 出前
  4. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Madudefra leverer lÊkker catering og buffet direkte til dig til de små og store begivenheder. Til både hverdagene og festerne uanset om du skal holde fÞdselsdag, konfirmation, barnedåb eller bÞrnefÞdselsdag, så leverer vi buffet ud af huset til din begivenhed til priser der er til at forstå. Vores catering buffet er nÞje udvalgt med fokus på lokale råvarer, dyrevelfÊrd og Þkologi. Vi tilbyder både klassiske retter og nye, spÊndende smagsoplevelser - du skal faktisk bare vÊlge, hvad end dit madhjerte begÊrer. Vores passion for at give dig den bedste madoplevelse er stor. Vi elsker nemlig mad.

4.8

God oplevelse. LÊkker hjemmelavet mad 👍
Kan varmt anbefales ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎4月1日

Maden kom til tiden

Maden kom til tiden - godt pakket ind.
Smagsoplevelsen har ikke den stÞrste -tun-mousen virkelig tÞr

2026幎3月30日
Madudefra ロゎ

Madudefra からの回答

KÊre Pia
Tak for din feedback – og godt at hÞre, at levering og pakning fungerede.
Vi er Êrgerlige over oplevelsen med tunmoussen, da det ikke er det niveau, vi Þnsker at levere.
Vi gennemgår nu både opskrift og produktion for at sikre en bedre kvalitet fremadrettet.
Mvh. Miki, Madudefra

Klassisk brunch buffet til 28 mennesker.

Havde bestilt klassisk brunch buffet til d.3.april, langfredag. Maden blev leveret til tiden, de varme retter var varme, brÞdet lunt og frisk bagt, pålÊg og ost klar til at lÊgge på fade. Alt smagte fantastisk, meget ros fra mine gÊster. Der var rigeligt med mad. V.h. Gitte Pedersen

2026幎4月3日
自発的なレビュヌ

Var lidt skuffet over det

Var lidt skuffet over det, men det var ok

2026幎3月16日
Madudefra ロゎ

Madudefra からの回答

Tak for din feedback.
Vi er glade for, at det overordnet fungerede, men tager selvfÞlgelig med videre, at der er plads til forbedring – vi gÃ¥r altid efter en 5-stjernet oplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。