Mageløs Graviditetsscanning レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jordens sødeste og bedste jordmoder Vi har været til 3 skanninger hos sødeste Louise nu. Den bedste og mest professionelle behandling nogensinde. Til den sidste var det en 3D skanning hvor vi havde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse. Vi havde købt “All inclusiv” 3D/4D scanningen. Det endte med at blive til tre scanninger fordelt på tre forskellige dage, da baby havde lagt sig uhensigtsmæssig ift. ordentlig s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Louise er ganske enkelt vidunderlig. Fra det øjeblik man træder ind, mærker man omsorg og varme – en stemning så blød og tryg som et velourtæppe. Der er en ro og nærvær, og faglighed i topklasse... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Anden gang hos Louise nu med vores baby nr. 2 og vi ville til enhver tid komme hos hende igen. Louise er så omsorgsfuldt og varmt et menneske, der med sine høje faglighed altid formår at få sine be... もっと見る

企業情報

1. 妊娠相談センター

さまざまな外部ソースから提供された情報

Graviditetsscanning i centrum af Odense.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 22

レビューを書く

Jeg kan kun anbefale Louise

Vi var hos Louise i uge 8 og igen i uge 14, og det var simpelthen de dejligste oplevelser. Louise er sød, rar og tager sig god tid. Hendes positive energi og engagement smitter virkelig af. Vil helt klart anbefale Louise 😊

2025年9月9日

Så dejlig en oplevelse

Så dejlig en oplevelse! Vi var forbi i uge 7 og igen i uge 11, og Louise er simpelthen bare helt igennem behagelig at komme ind til. Sød, rar, fortæller og forklare, og for en førstegangs gravid har jeg virkelig følt mig i gode hænder. Vi kommer igen til en kønsscanning!

2025年9月1日

Scanninger

Har været til flere scanninger. Jordemoder giver dig god tid til scanning og spørgsmål.
Et flot og rent sted. De får min største anbefalinger og vi skal helt sikkert forbi til en 3D/4D scanning.

2025年8月12日

Rigtig god oplevelse

Vores tredje scanning ved Louise har været lige så god som de to første. Hun tager sig god tid til at forklare, hvad vi ser på skærmen, og der er på intet tidspunkt travlt.

2025年7月30日
5つ星のうち5の評価

Louise er vidunderlig at komme ind til

Louise er vidunderlig at komme ind til. Jeg købte 2 scanninger, herunder kønsscanningen. Mine oplevelser hos hende er guld værd, og det er de øjeblikke jeg vil huske tilbage på som noget særligt. For det er netop dét, hun gør det til. Der er tid, omsorg og empati. Jeg vil anbefale alle en sådan oplevelse.

2024年8月3日

Professor og empatisk

Har været hos Louise for scanning 3 gange i nuværende graviditet. Et alle gange blevet mødt af omsorg, empati og tid. Dybt professionel og behagelig oplevelse, som har været afgørende og tryghedsskabende for os. Tak!

2025年7月29日

Trygt og behageligt

Jeg har været til scanning hos Louise med to graviditeter og sikke en dejlig oplevelse begge gange. Louise er behagelig at snakke med, hun tager sig tid og er grundig under scanningen. Man får rigtig mange billeder med hjem og får dem også elektronisk. Omgivelserne er meget hyggelig og der er en tryg og behagelig stemning.

2025年6月12日

En fantastisk oplevelse!

Det var en varm, omsorgsfuld og tryg oplevelse hos Louise. Hun var utrolig kompetent og meget hjertevarm som person. Derudover var de fysiske rammer rigtig gode, bl.a. kunne man følge med i skanningen på en kæmpe stor fladskærm.

2025年6月9日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk sted at få et ekstra kig til baby

Jeg er blevet skannet flere gange hos Louise og senest var jeg til misdannelsesskanning. Louise formår at skabe tryghed, er god til at forklare de strukturer vi ser og tager nogle fine billeder af baby undervejs, som kan hentes ned fra en app. Du får mine varmeste anbefalinger Louise

2025年6月2日

Kæmpe anbefaling her fra

Var hos Louise under vores første graviditet i 2022 hvor vi virkelig synes vi fin god behandling og Louise var så sød.
Vi valgte derfor at tage hen til Louise igen denne gang og som en ekstra god service og som en følelse af at hun virkelig ser en, kunne hun genkende os fra sidste gang, vi er dybt imponeret.
Louise er super profesionel og mega dygtig. Vi har følt de 3 gange vi har været der at der både er tid til en og der bliver lyttet til ens.
Vi kan hun give Mageløse graviditetsscanninger vores klareste anbefalinger ❤️

2025年5月22日

Stor anbefaling

Vi har både været til kønsscanning samt 3D-scanning ved Mageløs Graviditetsscanning og kan klart anbefale dette sted. Louise talte os igennem scanningerne på et forståeligt og informerende sprog. Vi mener det var været alle pengene værd.

2025年5月20日

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg har både fået foretaget flere forskellige scanninger (tidlig scanning, kønsscanning samt 3D/4D scanning) og det har været så gode oplevelser. Louise er så dygtig. Tak for virkelig god behandling

2025年3月24日

Trustpilot エクスペリエンス