䌁業情報

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

11件のレビュヌ

Intet mindre en 5+ herfra

Intet mindre en 5+ herfra.

Sublim og verdensklasse service, sjÊldent set på dansk jord.

Jeg kan mere end varmt anbefale deres forretning til andre potentielle kunder

2026幎5月4日

Hej Thomas
Tusinde tak for dine rigtig pÊne ord.

God kundeservice

Returnerede et produkt jeg alligevel ikke havde brug for, og kort efter var pengene på min konto. Meget fin kundeservice.

2025幎12月1日

Magic House からの回答

Hej Anders - tak for din anmeldelse, vi Þnsker altid at give en god service.

Stor anbefaling herfra

KÞbte lÊkker fodvarmer i lammeskind til min mor. Den bliver fantastisk til efterår/vinter i et fodkoldt hus. Var lidt skeptisk, da jeg lÊner mig op ad Trustpilot, - og der var meget få anmeldelser. Så stor anbefaling herfra.

2025幎5月4日

Hej Susan
Tusind tak for din anbefaling af den lÊkre fodvarmer i lammeskind.
Hilsen Mogens
magic-house.dk

LÊkker kÞrepose og fantastisk service

Jeg bestilte en lammeskind vinter kÞrepose til kÞrestol og wow en kÞrepose
Den er både pÊn at se på, der er reflekser så man kan blive set i mÞrket, en stor lomme på siden til fx vanter eller de futter der fÞlger med så hvis man har sko på ikke gÞre lammeskindet beskidt
Der er hul i ryggen så hvis man har sele kan de vÊre under kÞreposen
Der er stropper bagpå så den kan sÊttes fast på kÞrestolen

Er meget imponeret og så den dejlig varm

Der var lidt uheldig problemer med deres leverandÞr men de har vÊret så sÞde hele vejen igennem holde mig opdateret fordi de også var Êrgelig over dette skete

Kan 100% af hele mit hjerte anmelde dette firma og deres vare
Jeg har allerede et par af deres ting på min Þnskeseddel nu

2025幎2月20日

Hej Bertine
Tusind tak for din flotte anmeldelse af denne dejlige kÞrepose i lammeskind.
Mogens

virkelig god service og godt produkt

Jeg havde set en pelshue på deres hjemmeside og var lidt i tvivl om stÞrrelser. Derfor sendte jeg en mail sÞndag aften. Jeg fik et svar kort tid efter, hvor indehaveren have målt diameter på huen. Jeg bestilte huen og den er lige ankommet.
Den passer perfekt og er i super lÊkker kvalitet.
Tak for rigtig god service!

2025幎1月7日

Hej Henning
Rigtig mange tak for din anmeldelse. Nu kan du holde varmen i den kolde tid.
Mogens

Meget venlig og god vejledning

Meget venlig og god vejledning.
Vesten jeg kÞbte, er fuldstÊndig fantastisk. LÊkker, flot og et godt håndvÊrk. Jeg handler gerne her igen.

2024幎11月25日

Magic House からの回答

Hej Lars - Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os rigtig meget, når kunder vÊrdsÊtter, det vi arbejder med.

5 ud af 5 stjerner

5 ud af 5 stjerner.
Rigtig god kundeoplevelse hele vejen rundt!
Sikker transaktion og hurtig levering. Kundeservice/ejeren er virkelig flink og kender sine varer (Han hjalp mig med at vÊlge den rette stÞrrelse og gav råd til vedligeholdelsesn af rulams mokassiner).
PS. Mine rulams mokassiner viste tegn på en defektsyning som gik op efter et par måneder (fabrikfejl). Jeg valgte at skrive en mail til Magic-House's kundeservice og forklarede hvad der var sket, hvorefter jeg fik en besked fra deres kundeservice om, at jeg ville modtage et nyt par. Mange tak hjÊlpen!
VH Mounier

2022幎1月31日

Hej Mounier
Mange tak for din anmeldelse - du havde desvÊrre fået et par sko med en fabriksfejl, og de skulle selvfÞlgelig ombyttes -. Vi Þnsker kun at levere kvalitetsvarer og yde en god personlig service.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。