ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Äpunki musicie byÄ bardziej czujni bo od tych dragów wam sytyki padÅy i dajecie siÄ wypierdalaÄ na siano jakiemuÅ debilowi co se stronke z dragami zrobiÅ na baita XDDDDDDDDDDDDD I chÅop miaÅ wybitny... ãã£ãšèŠã
ZÅodziej i bandyta. Niech go zÄ b boli i hemoroidy swÄdzÄ . 250 zl poszlo sie ..... Oto dane okurwienca: RafaÅ BaraÅski Bandurskiego 19/4 Szczecin ps. codziennie zamawiam po kilka razy na ich stro... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nie polecam. Zamówienie opÅacone, minÄÅo juÅŒ kilka dni i dalej brak wysyÅki, a kontakt ze sklepem zerowy. CzÅowiek zostaje bez informacji i tylko siÄ denerwuje, bo nie wiadomo czy w ogóle coÅ przyjdzie ale juÅŒ minÄÅo tyle czasu ÅŒe na pewno nic nie wyÅlÄ , (LC tg @damiano_1312), z takim podejÅciem spotykam siÄ pierwszy raz. Szkoda czasu, nerwów i pieniÄdzy. Kmwtw pozdro
OSUSZCI
JuÅŒ wczeÅniej zostaÅem oszukany kasÄ wziÄli i nic wiecej
@Szmaragdowa
@Szmaragdowa
Twoje polecenie @senorsilencio to oszust. Nie zamawiajcie!!
Zlodzieje
jimmythefun zgarnÄ l kasÄ i zero odzewu tak jak magiczne krysztaÅy
Oszustwo !
Oszustwo !! Chyba jedyny legit telegram @DeepTemat
WIADOMO SCAM!
Osoba która nie odróŌnia "Äpunów", a osób które sÄ zmuszone do stymulantów ze wzglÄdów na prace.
Nie wiem po vo obraÅŒaÄ osoby które stosujÄ stymulanty, nie cpuny jak jakiÅ (czÅonek) tam napisal kaÅŒdy wie ile moÅŒe i czy moÅŒe a jak nie to juz sprawa idiotyzmu... Moim zdaniem siÄ wÅaÅnie sprawdza opinie takich stron, sÅyszaÅem ze na chajs wypierdalaja ale nie wiem, t nie zamowilem dlatego jeÅŒeli ktoÅ ma fajna stronÄ zaufanÄ to proszÄ podpisaÄ na TG @Pan_Z_Bloku
wgl nie klepie
wgl nie klepie. damian Å». pseudonim hycel sie przekrecil ale ja normalnie jak po 2 piwach se matizem na hate wrocilem. recenzja tyczy sie produktu taifun 1gram (kupilem 5g)
beke mam jak hj z tych cpunkow co naâŠ
beke mam jak hj z tych cpunkow co na policje chca isc a chceli kupic krysztal w necie XD
Äpunki musicie byÄ bardziej czujni boâŠ
I chÅop miaÅ wybitny pomysÅ na biznes aÅŒ chyba sam tak zrobiÄ ÅŒeby te skoÅczone trupy wysyÅaÅy mi sianko za free XDDDDDDD
Nie zamawiaÄ bo to oszuÅci!
Nie zamawiaÄ bo to oszuÅci!
Ich strona juÅŒ dawno powinna zostaÄ usuniÄta, a tych Åmieci powinno spotkaÄ to co najgorsze.
KtoÅ coÅ zgÅaszaÅ? OdzyskaÅ?
Witam,
Jakim cudem ta strona jeszcze dziaÅa? Jest juÅŒ jakÄ
Å sprawa? KtoÅ odzyskaÅ pieniÄ
dze? Ja narazie dalej czekam na przesyÅkÄ ale widzÄ, ÅŒe raczej nie przyjdzie.
Pozdrawiam wÅaÅciciela
Pozdrawiam wÅaÅciciela i dobry pomysl z tymi wyjebkami cpunow na narkosy ps.jak chcecie kupic dragi to zapierdalajcie do darknetu na polskie fora np. te warzywne. Bo naprawde ktos musi byc glupi zeby uwierzyc w sklep z narko w clearnetcie bez invite.
Scam nie kupujcie zajebiÄ sianoâŠ
Scam nie kupujcie zajebiÄ siano przesylki nie bedze
780799052 jak coÅ ktoÅ pobraniowoâŠ
780799052 jak coÅ ktoÅ pobraniowo .jebac magiczne dopalacze
!!UWAGA!! SCUM -
Tak jak myÅlaÅem. Scum.
Zamówienie zostaÅo zrobione w celu weryfikacji legalnoÅci strony.
Wystawianie na sprzedaÅŒ takich Årodków jest nielegalne. A tym bardziej oszukiwanie naiwniaków.
Nie tym razem.
Strony rc-sklep.com/
magicznedopalacze.com/
nr konta bankowego 98 1870 1045 2078 1079 3612 0001
mail rc_sklep24@yahoo com
jak i caÅa korespondencja mailowa, zostaje jeszcze dziÅ zgÅoszona do:
UrzÄ
d Ochrony Konkurencji i Konsumentów
RzÄ
dowa strona zgÅaszania PrzestÄpstw GOV
BezpoÅrednie zgÅaszanie cyberprzestÄpczoÅci NASK
Raportowanie niebezpiecznych adresów internetowych RAPORTY NASK
ZgÅaszanie incydentów CERT
Centralne Biuro Zwalczania CyberprzestÄpczoÅci - POLICJA
Europejskie Centrum BezpieczeÅstwa - EUROPOL
Dodatkowo porobiÅem screeny ze strony: Kontakt, regulamin, asortyment.
RafaÅ BaraÅski
Bandurskiego 19/4
Szczecin
Nie wiem czy te dane sÄ
prawdziwe, ale teÅŒ zostanÄ
zgÅoszone.
Dodatkowo bÄdÄ komentowaÅ gdzie siÄ da i zaÅÄ
czaÅ tego maila
wraz z adresami stron na, których warto to zgÅosiÄ.
I bÄdÄ namawiaÅ ludzi do zgÅaszania was gdzie siÄ da.
ChcieliÅcie ludzi w chuja robiÄ? To teraz was bÄdÄ
robiÄ.
magicznedopalacze.com
Czy mówimy o magicznedopalacze.com
Po otwarciu strony na samej górze mamy róŌowa ramkÄ z napisem magiczne krysztaÅy z numerem konta 05 1090 1492 0000 0001 5595 1833 do zapÅaty czy mówimy o tym oszuÅcie na stronie w okienka sÄ
zdjÄcia z dopalaczami i cena
Dobrze ÅŒe na poczÄ tek nie wjebalam tyleâŠ
Dobrze ÅŒe na poczÄ tek nie wjebalam tyle kasy ile chciaÅam bo siÄ cholernie zawiodÅam. Strona wydawaÅa siÄ fajna,ku mojemu zdziwieniu byÅy równieÅŒ leki. MówiÄ raj na ziemi ale zostaÅam brzydko mówiÄ c wyjebana. Å»yczÄ wÅaÅcicielowi dosÅownie wszystkiego na co zasÅuguje.
ZwykÅy oszust
ZwykÅy oszust. Brak wysyÅki czy jakiegokolwiek kontaktu
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ