Floraria Magnolia レビュヌ 703

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super profi! Sunt clientul florariei de 3 ani si e prima data cand comand online. Mi-ar placea sa pot selecta toate tipurile de flori disponibile atunci cand incerc sa configurez un buchet (nu p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Comand de pe Magnolia.ro de câțiva ani și nu am avut niciodată probleme sau vreo nemulțumire. Comanda online funcționează perfect și rapid, iar florile sau aranjamentele pregătite și livrate sunt de c... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

The best experience. De peste 10 ani fac comenzi cu voi, si va spun sincer ca sunteți extraordinari. Va mulțumesc pt ca ma ajutati in fiecare an sa le ofer celor dragi un zambet,o emotie,o floare.

5぀星のうち5の評䟡

Magnolia, e minunata pur si simplu. Am colaborat in doua ocazii si am fost de fiecare data mai mult decat multumita si incantata sa vad astfel de companie si servicii in Romania. 5 stele nu e suficien... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Alege buchetul perfect. Comanda online buchete de flori cu livrare la domiciliu, in 2-4 ore oriunde in Romania. Buchete deosebite, flori de calitate superioara.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Livrare perfecta

Livrare perfecta! Buchetul perfect, curierul forate dragut si punctual, totul perfect! Sigur voi comanda si in viitor, grija pentru detalii este impecabila!! Recomand 100%

2026幎3月18日

Floraria Magnolia からの回答

Suntem recunoscători pentru aprecierea dumneavoastră și ne bucurăm că totul a decurs în mod ireproșabil. Sperăm să reveniți curând!

5぀星のうち5の評䟡

Am avut nevoie de o coroana funerara cu livrare a doua zi

Am avut nevoie de o coroana funerara cu livrare in calarasi la capela. Am facut comanda rapid. Am comunicat foarte usor pe chat, domnisoara Andreea A fost extrem de amabila si mi-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile (stupide). Sunt foarte multumita. Astept feedback dupa ce coroana va fi livrata.

2026幎3月16日

Floraria Magnolia からの回答

Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pentru încrederea acordată. Ne bucurăm că procesul de comandă a fost rapid și că ați avut o experiență plăcută în comunicarea cu colega noastră, Andreea. Ne străduim întotdeauna să oferim sprijin cu răbdare și respect în astfel de momente sensibile.

5 stars

All the experience was very good and pleasant.
I had questions, and I received the response very fast.
5 stars for all the team.

Floraria Magnolia からの回答

Thank you for your appreciation! We are glad we could be of service. We remain at your disposal for any future occasion. :)

Good florist

Flowers perfect like the photo

Floraria Magnolia からの回答

Thank you for your review! We are glad to know that you are pleased with the flowers we delivered.

Minunați

Minunați. Angajații de nota 1000 si site-ul merge foate bine .

Floraria Magnolia からの回答

Vă mulțumim pentru apreciere și ne bucurăm să știm că experiența alături de noi a fost una plăcută. Vă așteptăm cu drag și cu alte ocazii!

Recomand cu toată încrederea

Recomand cu toată încrederea

2026幎3月10日

Floraria Magnolia からの回答

Vă mulțumim pentru recomandare și pentru încrederea acordată. Ne bucurăm că serviciile noastre v-au fost pe plac și sperăm să vă fim în continuare de folos.

Sunt minunați.

Comand mereu cu mare încredere. Ma reîntorc la ei mereu, ușor de comandat, ușor de plătit, considerand ca nu sunt în România, pot sa trimit un buchet cu flori mamei mele cu siguranța ca îl va primi. Buchetele sunt deosebite. Și sunt mereu politicoși și livrează la timp și chiar și în situații când nu a fost acasă, au livrat a doua zi. Comandați cu încredere. ❀
Eu comand de câți ani acum și nu am fost dezamăgită.
Asa sa fiți mereu!

2026幎3月9日

Floraria Magnolia からの回答

Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pentru încrederea acordată de-a lungul anilor! Ne bucurăm enorm să știm că vă putem ajuta să fiți aproape de cei dragi, chiar și atunci când sunteți departe de România.
Pentru noi este foarte important ca fiecare buchet să ajungă la timp și să aducă bucurie celor care îl primesc. Apreciem faptul că reveniți mereu la noi și că ați împărtășit experiența dumneavoastră.
Vă așteptăm cu drag și la următoarele comenzi!

5぀星のうち1の評䟡

nu comandati flori prin sistemul lor de mesagerie

Am comunicat cu unul dintre reprezentatii lor,Kinga , sa plasez o comanda prin sistemul lor de mesagerie, se pare ca este satula sa tot preia comenzi, am specificat ca vreau sa plasez o comanda si am fost intrebat daca am nevoie de ajutor sa o plasez. Probabil, trebuia sa plasez comanda prin site-ul dumnealor. Prin interactiunea dansei, a umbrit aceasta experienta de a cumpara flori ptr cei dragi, Comandati direct de pe site sa nu mai aveti nevoie sa interactionati cu oameni. Cum a zis Jean-Paul Sartre „L'enfer, c'est les autres” (Iadul sunt ceilalți).

2026幎3月9日

Floraria Magnolia からの回答

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit! Ne pare rău dacă v-ați simțit expediat sau respins în urma interacțiunii de pe chat. Vă asigurăm că nu acesta a fost scopul întrebărilor adresate. Sperăm ca pe viitor, experiența dumneavoastră privind serviciile noastre să fie exclusiv pozitivă. Vă rămânem la dispoziție.

5぀星のうち5の評䟡

Easy and reliable as always

Easy and reliable as always! Honestly, best service! Easy payment from anywhere in the world, fresh flowers, creative bouquets. Hats down! Great business management.

Floraria Magnolia からの回答

Thank you so much for your feedback and for these kind words! We are looking forward to your return!

5぀星のうち3の評䟡

Complicate web side

Complicate web side, and not friendly for low speed internet as I have now

Floraria Magnolia からの回答

Thank you for your feedback! We’re sorry to hear that the website felt complicated and didn’t perform well with a low-speed internet connection. We’re continuously working to simplify the experience and improve loading performance so it works better even on slower networks. Your comment helps us understand where we can improve, and we truly appreciate you taking the time to share it.

Am mai comandat

Am mai comandat , livrare promptă și florile foarte frumoase ! Recomand cu încredere 🙏

Floraria Magnolia からの回答

Vă mulțumim mult pentru apreciere. Suntem aici oricând aveți nevoie! 🌞

Foarte ușor de comandat

Foarte ușor de comandat!
Highly recommend

Floraria Magnolia からの回答

Vă mulțumim din suflet pentru feedback-ul oferit. Vă așteptăm cu drag cu altă ocazie!

Comod şi rapid

Comandă rapidă, livrare în aceeaşi zi (cel puţin teoretic), chiar şi-ntr-o duminică.

Floraria Magnolia からの回答

Vă mulțumim din suflet pentru feedback-ul oferit. Vă așteptăm cu drag cu alte ocazii!

usor

usor, supirtul prompt

Floraria Magnolia からの回答

Vă mulțumim pentru recenzie! Vă așteptăm și pe viitor cu mare drag!

5぀星のうち1の評䟡

horribly high prices and low quality

horribly high prices and low quality stufff

Floraria Magnolia からの回答

Thank you for your feedback! We are sorry that you had a bad experience with our services. We would be glad to hear more details on our e-mail office@magnolia.ro so we could check the situation.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。