Skickar ut en faktura via mail som fastnar i spamfilter, helt vÀrdelöst! Inte ett seriöst företag. Dessutom sÃ¥ Àr kartongerna galet tunna och klarar inte av transporter. De Àr mer innerboxar Àn fraktb... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
hej har handlat mÃ¥nga gÃ¥nger av detta företag och detta företag Àr ett föredöme inom e handel. dom skickar snabbt har kanon varor i högsta kvalitet Àr mycket seriösa och svarar snabbt pÃ¥ mail . kan r... ãã£ãšèŠã
Jag bestÀllde orange silkespapper. Papprets fÀrg stÀmde överens med den fÀrg pappret har pÃ¥ bilden. Fint och tÃ¥ligt papper, perfekt att tex anvÀnda vid paketinslagning. Jag anvÀnder det ffa vid inslag... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans, jÀttefina pÃ¥sar i trevliga fÀrger och bÀsta kvalitet. Jag anvÀnder alltid dessa nÀr jag postar paket via Tradera, dÃ¥ jag sÀljer av mycket bebisklÀder. BestÀller alltid en mix av storle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Packmaterial till låga priser.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I allt till full belåtenhet!
Rekommenderas starkt
Rekommenderas starkt!
Bra kundservice och snabb lösning på problemet! Supernöjd!
Lite för tunna mailingbags
VÀldigt bra service - bestÀllningen skickades och kom fram snabbt. Dock var jag förvånad över att mailingbags var så tunna. Svårt att få en uppfattning innan man bestÀller men nÀsta gång får jag bestÀlla deras tjockare påsar.
+ Snabb leverans
+ Snabb leverans! Bra bubbelplast kuvert
- Dålig kvalitet på tejprullehållaren
Mkt bra service!!
Bra grejer men framför allt snabbâŠ
Bra grejer men framför allt snabb leverans bara toppen
Bra produkter till bra pris
Mycket bra service och leverans
Jag bestÀllde orange silkespapper. Papprets fÀrg stÀmde överens med den fÀrg pappret har på bilden. Fint och tåligt papper, perfekt att tex anvÀnda vid paketinslagning. Jag anvÀnder det ffa vid inslag mig av böcker, innan jag skickar dem till kunder som bestÀllt min bok. Mycket fin service och blixtsnabb leverans.
Snabb och korrekt leverans
Snabb och korrekt leverans, produkterna motsvarade förvÀntningarna.
Inga konstigheter.
Mycket snabb leverans!
Jag Àr nöjd och det gjorde mig lÀttareâŠ
Jag Àr nöjd och det gjorde mig lÀttare att packa grejerna if levererar på ingång.
Supersnabb leverans!
Supersnabb leverans och Àr alltid nöjd med de hÀr påsarna. Starkt och bra lim och hållbar plast. à terkommer som kund.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ