Maja Kobenhavn

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

1 stjerne burde vÊre 0 stjerner. Det er et svindelfortagende. Du fÃ¥r aldrig den vare du har bestilt men en latterlig efterligning. Pengene blev hurtigt trukket, men varen kom fÞrst 5 uger efter, og... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Skulle egentlig have nul stjerner. Efter Mega lang ekspeditionstid ankom varerne, som er noget billigt bras, der slet ikke matcher med billederne. Firmaet oplyser retur adresse i Kina efter at have f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Varerne svarer overhovedet ikke til beskrivelser og fotos. Noget billigt printet stof, som muligvis er bedst egnet som pudseklude til bilen. Virksomheden skriver romantisk om deres forretning bla... もっず芋る

䌁業情報

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

1 stjerne burde vÊre 0 stjerner

1 stjerne burde vÊre 0 stjerner. Det er et svindelfortagende. Du får aldrig den vare du har bestilt men en latterlig efterligning.
Pengene blev hurtigt trukket, men varen kom fÞrst 5 uger efter, og rÞg direkte i skraldespanden.

2025幎11月8日
5぀星のうち1の評䟡

Varerne svarer overhovedet ikke til

Virksomheden skriver romantisk om deres forretning blandt brostensbelagte gader i KÞbenhavn.
Maja KÞbenhavn Butik findes ikke.
Selv når man straks efter modtagelsen skriver til firmaet, at man Þnsker at returnere varerne, får man et undvigende svar med tilbud om rabat i stedet for en returadresse.
Hold jer langt vÊk fra Maja KÞbenhavn.
DesvÊrre lÊste jeg Trustpilot 1 time efter at have overfÞrt betalingen. Firmaet nÊgtede at annullere ordren. Jeg skulle modtage den og derefter returnere denne. Det er hvor vi er nu, men har ingen returadresse, da forretningen i KÞbenhavn ikke eksisterer.

2025幎11月14日

I skulle skamme jer

I skulle skamme jer. I stjÊler folks penge. I sender ikke varen. FÞj .Min mor kÞbte en taske hos jer. I den gode tro at hun fik tasken. Men pengene tog I og nu har hun venter 7 uger. I skrev til hende,at der ville gå 72 timer, det var den 9 november. Hun har skrevet flere gange til jer, og i beklager dybt. Med stor lÞgen. Det er ren tyveri at tage pengen inden i sender varen og til man har modtaget den. Hold jer fra dem

2024幎11月9日
5぀星のうち1の評䟡

Har bestilt en julekalender i firmaet

Har bestilt en julekalender i firmaet, pengene blev hÊvet med det samme, dårlig skik. Bestilte varen den 5 november og her den 18 november har jeg ikke modtaget kalenderen. Når jeg henvender mig til firmaet skriver de at de vil undersÞge sagen, men intet sker.
Hold jer langt vÊk fra dette firma, det er fup og svindel.

2024幎11月18日

Snyd og humbug

Jeg troede jeg havde bestilt en vare hos et dansk firma - Maja mode, men dette firma har adresse i Holland og producerer fra Kina. Den uldfrakke jeg havde kÞbt var i fÞrste omgang utrolig lang tid undervejs - da den jo skulle komme fra Kina og shipping firmaets tracking link virkede ikke. Da varen endelig ankom, fik jeg noget af en overraskelse for den uldfrakke jeg havde kÞbt var en meget dårlig billig efterligning i polyester. Jeg kan max få 50% retur for varen som jeg bliver nÞdt til at beholde, da jeg ellers skal betale 300 kr. for at sende tilbage til Kina men eftersom varen kostede 419 kr. kan det jo ikke betale sig. Det er en meget kreativ forretningsmodel, må man nok sige

2024幎11月13日

Bestil ikke herfra

Bestilte en vare et par sandaler, men modtog den aldrig nu er det nÊsten en måned siden, og fÞrst siger de at de ikke kan finde ordren, og så finder de den og vil tjekke ordrestatus og så skriver vi igen og igen men de svare ikke.

KÞb ikke fra denne side

2024幎9月6日
5぀星のうち1の評䟡

KÞb ikke fra denne leverandÞr!!

KÞb ikke fra denne leverandÞr!!

Pengene for varen blev hÊvet dagen efter jeg afgav ordre. Dagen efter besked om at jeg kunne fÞlge min ordre, track and trace. Da der intet skete, kontaktede jeg Yunexpress samt Maja-butik. Intet svar fra Maja butik, og Yunexpress hav svaret, at de aldrig har modtaget varen.
Nu har jeg bedt om mine penge retur, er spÊndt på hvad der videre sker. Gid jeg havde checket trustpilot inden jeg afgav min ordre, dyre lÊrepenge, sandsynligvis et svindelforetagende.

2024幎8月13日

hvorfor kan man ikke give 0 stjerne

hvorfor kan man ikke give 0 stjerne.
ForsÞgte at sende retur, men den retur adr i KINA har angiveligt aldrig fået varen.
Så jeg har ingen penge fået retur, og jeg har brugt penge på porto.
Kundeservice forsÞgte 5 gange at lokke mig til at beholde varen (der slet ikke passende) med at give rabat på nÊste vare.
Derudover var det virkelig ringe kvalitet.

2024幎4月2日
5぀星のうち1の評䟡

Ikke leveret den kÞbte vare sandaler

Jeg bestilte og betalte for 8 dage siden et par beige sandaler str. 38 og har ikke modtaget dem. Der reklameres med hurtig levering. Pengene ER blevet hÊvet. Hvordan bÊrer jeg mig ad med at få mine varer? Jeg kan se på de andre anmeldelser her på Trustpilot, at andre kunder oplever den samme utilfredsstillende behandling. Hvad siger firmaet Maja KÞbenhavn til det?

2024幎7月27日

KÞbte 3 kjoler i 2xl

KÞbte 3 kjoler i 2xl. De tog pengene dagen efter. Der gik seks uger inden pakken kom. Dennene kjole var Small, den anden medium og den tredje large. Har nu skrevet 6 gange og bedt om returnering. Får standard mobil svar.
KÞb intet der, det er et kinesisk/japansk svindelfortagende.

2024幎4月20日

Har fået lev vindjakke til 379.-

Har fået lev vindjakke til 379.-
Penge trukket ca 2mdr fÞr levering , ikke svarende i den str jeg har bst og kvalitet meget kunstig🫣 jeg har skrevet en del med Bente hos Maja, men det er nok fake. Hold jer vÊk fra dette firma .
Det er fup og svindel, man handler med et firma i kbh pakken har afs adr i Sverige , men retur til Kina
SVINDEL

2024幎5月9日

Uartig virksomhed

Varerne er lang tid undervejs, virkelig dårlig kvalitet og farverne ikke ensartet. Retur ret , men skal have tilladelse fra dem, men hÞrer ingenting. Ser ud til de har åbnet ny hjemmeside igen, hold jer vÊk fra dem.

2024幎4月20日
5぀星のうち1の評䟡

Det er dog det vÊrste jeg har vÊret med

Det er dog det vÊrste jeg har vÊret med til! De fortjener ingen stjerner overhovedet. Ufattelig lang leveringstid, og ufattelig meget mailkorrespondance med ligegyldige forklaringer på hvorfor der ikke sker noget, for så at modtage det vÊrste mÞg der lÊnge er set nord for alperne! Jeg har aldrig set magen til dårlig kvalitet. Det er det rene svindel - hold jer langt vÊk.

2024幎4月30日

Vil du Bol... i RÞ... så handel med dette firma

DÃ¥rligste service jeg nogen sinde har oplevet.
De er hurtig til at hÊve penge, og så skal man vente RIGTIG lÊnge på at få sin vare, hvis man overhovedet får det.
Jeg var heldig at modtage min vare efter 5 ugers leveringstid og utallige mails frem og tilbage med den ene dårlig undskyldning efter den anden. Pengene kunne jeg kun få retur hvis jeg betalte fragten, selv om de ikke havde sendt noget.
HOLD jer langt vÊk fra dette firma.

2024幎4月19日

Ventede laaaaang tid

Ventede laaaaang tid . TÞjet er noget billigt Kina S
 .Ville ha’ givet 0 stjerner . Ved ikke hvem de har fÃ¥et til at skrive anmeldelser der er gode 😡😡😡😡
Luk det firma
KAN IKKE ANBEFALES