レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En dyr og skuffende oplevelse – hold jer vÊk, isÊr hvis I er i modebranchen Vi har nu vÊret tilknyttet Make Influence i 11 mÃ¥neder – og det har desvÊrre ikke genereret et eneste salg. Det mes... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg sidder med ansvaret for alt samarbejde med Influencerer for en stÞrre virksomhed, der bruger jeg dagligt Make Influence's platform til mit arbejde. Det er dejligt overskueligt og vi har haft rigti... もっず芋る

TrÊkker penge trods inaktive kampagner. FÞlger heller ikke op. Vi forsÞget at sende en mail for mÃ¥neder siden for at proklamere, at vi var utilfredse med at de blev ved med at trÊkke penge. Si... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har vÊret meget tilfredse med at bruge Make Influence og deres platform og netvÊrk. Det er fantastisk at man kan se sine salg med det samme og hele tiden have et godt overblik over hvem der... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン マヌケティング代理店
  2. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Make Influence er en influencer marketing platform der skaber forbindelser mellem virksomheder og influenter.

2.7

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

49件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg har nu arbejdet med Make Influence

Jeg har nu arbejdet med Make Influence i snart 2 år og jeg er så imponeret over hvor god de klarer sig og hvor hurtigt de er vokset på de to år.

De har gode samarbejdspartnere og det hele spiller så fint og nemt.

Jeg er glad for mit samarbejde med dem.

2020幎4月21日
Make Influence ロゎ

Make Influence からの回答

Hej Majken,
SÃ¥ dejligt, at du har vÊret glad for at vÊre med pÃ¥ vores rejse - det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 😊
Og tak for den fine anmeldelse!
De bedste hilsner,
Astrid

LÊkre firmaer og samarbejder

2020幎4月19日
Make Influence ロゎ

Make Influence からの回答

Hej Renée,
Dejligt at hÞre, at du er glad for de brands, vi har pÃ¥ platformen - vi arbejder hÃ¥rdt pÃ¥ at fÃ¥ endnu flere fede brands pÃ¥ 🀩
Tusind tak for anmeldelsen!
De bedste hilsner,
Astrid

overordnet tilfredse

Jeg er meget tilfreds med platformen og de kampagner de tilbyder.

Platformen er overskuelig og nem at finde rundt i.

Det er dog minus, når man prÞver at få lÞst et problem man har oplevet, at der pludselig ikke svares tilbage.

Jeg har også oplevet at man pludselig ikke får svar fra dem man har indgået samarbejde med, der burde Makeinfluence gå ind og hjÊlpe.

2020幎4月18日
自発的なレビュヌ

Jeg er fuldt ud tilfreds med min

Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse på Make Influence. Platformen er nem og brugervenlig. Du får adgang til at opbygge samarbejder med utrolig dygtige influencers. Teamet bag er dygtige og passioneret. Helt klart en platform du skal vÊre på, hvis du benytter dig af influencer marketing

2020幎3月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。