Maskine, start kit og levering er ok. Men den tilhørende app, er fyldt med tilkøb, skrifttyper, diverse design og ikke egnet til brug på en mobil, for at egne desing. Svært at gennemskue hvad der hø... もっと見る
企業が回答しました
Bedste online shopping oplevelse, jeg længe har haft! Service er i top, købte en Cricut skæremaskine i weekenden, hvor den var udsolgt. Helle skrev hurtigt en mail, hvor hun informerede mig om hvor... もっと見る
Yderst tilfreds og virkelig glad for at Helle er en hjælpsom og venlig person med et hjerte af guld. Jeg har til tider og utider kontaktet Helle for at få hjælp og guidning til Cricut maskinen og tilb... もっと見る
Jeg bestilte en Falsepen til min cricut maskine, der skete desværre en fejl med leveringen, jeg havde bestilt med hjemmelevering, men den blev sendt til en pakkeshop. Men Helle var så sød at skrive ti... もっと見る
企業が回答しました
MAKERstudio er en Dansk Webshop med Cricut skæremaskiner, materialer og tilbehør. Webshoppen er ejet af Designer Helle Abild der altid hjælper og vejleder før og efter køb. Helle er desuden dansk Cricut Ambassadør og har en stor facebook gruppe "Cricut for alle" . Hver anden uge holder hun gratis live zoom workshops for Cricut.
Gustav Johannsens vej 5, 2000, Frederiksberg, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Maskine, start kit og levering er ok.
Men den tilhørende app, er fyldt med tilkøb, skrifttyper, diverse design og ikke egnet til brug på en mobil, for at egne desing. Svært at gennemskue hvad der hører med i app'en.Har endnu ikke prøvet via min pc.

Super god oplevelse.
Jeg købte, på vegne af mit arbejde, en del maskiner og materialer hos Makerstudio.
Hele vejen har jeg mødt kundeservice i top, hvadend det drejede sig om vejledning i forbindelse med køb, information vedr. forsinkelser, og efterfølgende reklamation.
Helle har hele vejen igennem sørget for, at jeg var i trygge hænder, og blev hjulpet den rigtige vej. :)
Her handler jeg med garanti igen :)
En kæmpe tak til Henry for din hurtige hjælp, mht. cricut kruspresser, har fået en ny, Du skulle have 10 stjerner.
Kanon god service
Vi lavede 2 bestillinger ved dem i weekenden, da vi glemte det hele første gang. Mandag ringer Henrik fra firmaet og vil høre om der er sket en fejl eller om de begge er noget vi skulle have. Han laver det så i en bestilling og overføre de penge retur for fragt.
Ved samtalen informer han om de vare vi har bestilt så det er fedt.
Nu venter vi endnu mere spændt på pakkerne så vi kan komme i gang med at være kreative
De bedste anbefalinger her fra og ikke sidste gang der skal handles der.
Den vildeste service 🤩
Altid hjælpsomme og hurtig til at svare 🙏🏼
Bedste service man kan få.
De er Altid søde og hjæpsomme. Både på tlf og på deres facebook side.
Altid mega hurtig levering. Man har stort set altid sine varen dagen efter.
Kan kun anbefale denne hjemmeside.
Har købt flere gange og slev, når det ikke lige er gået efter planen, er de super behjælpelige. Så det kan kun anbefales at handle her!
Søde og hjælpsomme mennesker, og hurtig levering.
Jeg har handlet hos dem et par gange nu, og varerne bliver altid leveret meget hurtigt, og opstår der nogen former for problemer er de altid behjælpelige.
Super god service. De får mine varmeste anbefalinger. ❤️
Nem og hurtig levering med bestilling. Fantastisk Facebook gruppe som hjælper en i gang.

Makerstudio からの回答
Som sædvanlig hurtig og effektiv ekspedition af ens ordre. Keep it up .

Makerstudio からの回答
Særlig god service hos Makerstudio og Helle.
Om du blot overvejer eller er lige på nippet til at kaste dig ud i Cricuts kreative univers så kan jeg på det varmeste anbefale Makerstudio. Her kan Helle rådgive og vejlede i valg af maskiner og materialer. Du kan ofte også finde fantastiske kampagne-priser på ditto i Makerstudios kæmpe sortiment.

Makerstudio からの回答
Helt fantastisk oplevelse, køb og kundeservice er i top.
Fik en mandags model og uden problemer kom en ny dagen efter jeg havde skrevet med dem.
Ligesom deres Facebook side, har du spørgsmål eller har brug for hjælp, er de super hurtige til at hjælpe.
Kunne jeg give mere end 5 stjerner, havde de fået det ☺️

Makerstudio からの回答
Har handlet flere gange med Makerstudie. Første gang lige før Black Friday hvor jeg bestilte en Maker 3. Havde en i telefonen dagen efter som fortalte den ville blive sat ned til Black Friday, så hvis jeg ville, kunne jeg spare penge ved at vente med at bestille. Denne mulighed valgte jeg og på daværende tidspunkt ville jeg havde givet væsenlig mere end 5 stjerner.
Nu ville min mand give mig lidt tilbehør til min maskine. Den pakke vi fik var uden tilbehør, manden ringede straks og fik Helle i telefonen. Dagen efter kunne vi så hente det der manglerne. Da han så bad mig kontrollere at alt var der opdagede jeg at der også var en mindre prisfejl - skrev på Messenger og fik svar samme aften (imponeret) De penge er nu ført tilbage. Har kun oplevet super service ved Makerstudie. Både når tingene bare fungere og når der var fejl ved forsendelsen

Makerstudio からの回答
Jeg er utroligt tilfreds med den service, jeg har modtaget fra MAKERstudio. Deres ekspertise inden for Cricut-maskiner er imponerende, og Helle er altid yderst hjælpsomt og venligt. Fra den detaljerede vejledning til den effektive levering var hele oplevelsen en fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale MAKERstudio til alle, der søger kvalitetsprodukter og en fremragende serviceoplevelse.
5 stjerner er slet ikke nok!

Makerstudio からの回答
Lynhurtig levering og skarpe priser😃
Der bliver altid ydet super service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser😃
Jeg kan næsten altid finde det jeg skal bruge hos makerstudio, uanset om det er materialer eller maskiner😃

Makerstudio からの回答
Har forsøgt at kontakte virksomheden via den mail adresse jeg har kunne finde på deres site. Ved første blik på denne synes jeg den så noget mærkelig ud, men jeg valgte at prøve at skrive til dem alligevel. Fik mailen retur som forventet. Prøvede derefter at sende en mail igen, men hvor jeg havde slettet det ene @n fra den adresse der henvises til på deres site i håb om at det så hjalp. Desværre med samme resultat . Min mail kom retur efter et par sekunder. Der er sandsynligvis tale om en menneskelig fejl og ikke et forsøg på bidrag på nogen måde. Men træls er det nu alligevel.

Makerstudio からの回答
Altid fint service og hurtig levering.
Har fået en forkert vare tilsendt. Skrev til Helle og fik svar med det samme, havde min vare dagen efter + en ekstra lille ting som undskyldning.
Ikke sidste gang jeg handler hos Helle ☀️

Makerstudio からの回答
Det er langt ud over den sædvandlige kundeservice man får hos MakerStudio.
Jeg har af flere omgange skrevet med MakerStudio, da produkterne er spændende og jeg havde spørgsmål til hvilken der kunne være til gavn for mig.
Det usædvanlige er ikke kun den korte svartid, som de fleste gange har været på 5-30 min. Det i sig selv er virkelig god service. Første kontakt var i foråret og så igen nu, begge gange har været over flere dage, da jeg ikke har været ligeså tilgængelig som MakerStudio. Alle henvendelser med flere spørgsmål og dertil svar. Altså ikke et enkelt tilfælde.
Men det som jeg er særligt imponeret over, er at det har været udenfor normal åbningstid. Det har været sent om aftenen og det har været lørdag og søndag!
Min oplevelse har udover den fantastiske svartid, været at føle mig som en særlig kunde. Alle mine spørgsmål er hørt og besvaret.
Min første henvendelse var på en særlig sammensætning af produkter, mest henvendt til tekstiler. Det har betydet at der nu er oprettet en pakke “kreativ design” som er mere målrettet til dem som syer eller på anden vis laver noget med tekstiler.
Denne pakke er interesant for mange syhold og efter jeg har fået svar på flere spørgsmål, har jeg nu sat en bestilling igang. Jeg ser rigtig meget frem til at modtage min pakke.
Tak for fremragende behandling og en service ud over det sædvanlige.

Makerstudio からの回答
Helle yder altid en ekstra service og har man nogle problemer, er hun hurtig til at finde en løsning!
Trods min returneringsfrist var udløbet, var Helle sød og hjælpe med returning, som jeg valgte skulle være et tilgodebevis i stedet for. Da der var bøvl med min returnerings kode skrev jeg 19:00 til Helle, med en forventning om et svar dagen efter, men 15 minutter senere svarede Helle mig og var klar til at hjælpe. Ved 22 tiden modtog jeg den sidste besked fra Helle efter vores korrespondance, fantastisk at få hjælp nærmest med det samme!

Makerstudio からの回答
opdatering: Helle har rakt ud til mig, og jeg tror oprigtigt på at jeg bare har været super uheldig i samtlige led i forbindelse med købet. Hun fandt en løsning, og jeg ville, på trods af en bøvlet førstegangsoplevelse, helt sikkert handle der igen med et smil, og med ro i maven.
Tak for en super god oplevelse, oven på en virkelig dårlig:)
Oprindelig anmeldelse:
Købte en Cricut Explorer 3 på webshoppen, som viste sig at være defekt ved ankomst. Efter 2 timer med cricut support i røret blev jeg informeret om at den kunne ombyttes gennem dem, eller i butikken. Valgte butikken med håb om at det kunne gå hurtigere.
Ringede til butikken og fik ikke så meget som en beklagelse over at jeg var blevet solgt noget defekt, spurgte ind til at få den ombyttet, blev henvist tilbage til cricut da det var meget besværgeligt (for dem) hvis det skulle gøres gennem makerstudio åbenbart, spurgte ind til pengene retur, fik ikke rigtigt et svar på det og hun havde desuden ikke rigtigt tid, da hun havde travlt med noget andet.
Nu har jeg igen idag brugt 2 timer med cricut i røret, og kan forvente at modtage en ny inden for 10-14 hverdage (op til næsten 3 uger), da den skal sendes hele vejen fra canada åbenbart.
Super dårlig oplevelse både med produkt og kundeservice, og føler mig mødt med total ligegyldighed.
4 timer i telefonen spildt, 3000,- brugt på absolut ingenting, og nu kan jeg forvente at kunne bruge produktet jeg har købt om op til 3 uger først. (havde købt det som et sommerferie projekt, det må blive til efteråret så)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。